• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

Ahahah onu yazarken cok düşündüm tepki cekerim diye aslında :) ama nasıl acıklayacağını bilemedim :) bilirsiniz yani oyke insanlar vardır sanki evlenip ev kadını olmak için doğmus . Cok iyi bi kıx ama eğlence arkadası değil :)
Anamnn işte ben o kızım evlenip ev kadını olmak için doğdum oldum da ama hiçte yaşlı gibi giyinmiyorum benn :halay:

Konunuzu kactir okuyorum..
Kizmayin ama icimden gecenleri (okuduğum kadariyla) objektif bir dille soyleyecegim.
1. Hic guven veren bir sevgiliniz yok.(önceki konulariniza binayen)
2. Sevgiliniz yurtdışında istedigi yere istedigi saatte gidebilirken sizin bi is yemegi neden bu kadar sorun oluyor. Fazla taviz vermişsiniz. Boyle hayat surmezki kendisi istediğini yaparken siz..

Evet tam olarak beklediğim oldı suan dısarı cıkıyor. Gece kulubune gidecekmiş. Bende diyorum neden arayıp ozur diledi bencillik ettiğini söyledi. Daha fazla bişey soylemyede gerek yok herhalde. Herkese tesekkurler yorumlar için

Evet tam olarak beklediğim oldı suan dısarı cıkıyor. Gece kulubune gidecekmiş. Bende diyorum neden arayıp ozur diledi bencillik ettiğini söyledi. Daha fazla bişey soylemyede gerek yok herhalde. Herkese tesekkurler yorumlar için
Canım nu işin artık oluru kalmamış sana katılıyorum bence herkes kendi yoluna bakmalı...Boşver bu arada konuşmak istersen özelden seninle dertleşmek isterim ;)

Kızlar hepinizi cok baydığımı farkındayım ama son kararımı vereceğim artık bugün olan olaya yorumlarınuza gore. Bliyorsunuz nişanlım yurtdısında 2 aydır cok sıkıntılı geciyor benim için.

Şimdi olay soyle oldu . Bizim şirketin taşeron işlerini yapan bi adam bizi yarın için restorana davet etti. Sehirden 100 km uzaklıkta adamın yasadığı yer o hergün gider gelir. Yarın bixi sirketten sofore aldırıp bıraktıracak. Biz sirkette 2 kadınız diğerinin işi var gelemeyeceğini soyledi. Biz 3 erkek erkeklerden birinin eşi ben ve davet eden adamın eşi olacağız. Bu arada bizim sirketteki eşiyle gelcek olan adam son anda ekebilir konusmasından onu sezdik ekerse bizim sirketten 2 erkek bi ben adam ve eşi olacağız.
Ben bunu normalce anlattım nişanlıma olay oldu kızlar git bereye istersen dedi suan telefonlarıma cıkmıyor. Hata mı bu yanlıs bişey mi ben anlamadım?

Bu arada erkek arkadaslarımla cıkmak bedir onu zaten unuttun kız arkadaslarımın da hiç birini beğenmez. E ben evde mi oturaym diyorum bi arkadasım var bnm onla cık diyor. O kızda nasıl desem hani bilirsiniz oyle tipkeri cok iyi bi insan ama 26 yasınfa değilde 66 yasında gibi giyim kusam konusma hersey bide biraz fazla iyi niyetli saf mı derler biraz öyle. Eğlenemiyorun onunla.
Ben fırsat bu fırsat o teli acmıyorlen burada bu işi bitireim diyorum. Nedersiniz?

bitmis zaten bu iliski,firsat bu firsat diyen biriyle zaten ite kaka yurur bu is.
ayrica uzak mesafeden iliski goturmek kolay degildir,hele ki yurtdisi.
bencede ayrilin,ikiniz icinde en iyisi bu:işsiz:

ohoo... rahat değilsin huzursuzsun bence hissettiklerinde haklısın. senin bilinen kişilerle bir yere gitmen başka onun klüpte takılması başka şeyler.

Sen gel birak onu yaa..ugrasmana degmez.:stop:
Etrafinda birsuru turk erkegi varken ne ugrascan uzaktaaa ne yedugu belirsiz turk olmayan adamla? En Büyük TÜRKİYE

Çok zor uzaktan..
Belki de bu bir sınav ilişkiniz için.
Ama bu süreçte ayrılıp gelince farklı hissedip pişman olup barışadabilirsiniz?
İçinizdeki sesi dinleyin.

Ayrıl bu işin oluru kalmamış.

Sordum. Sırf be hissettiğimi anlasın diye gittim de yaptığının aynısı yaptım. Cevabı şu, türkiyede kızlar sabaha kadar kalmıyor dısarda kotu kızlar kalıyor avrupa oyle değil ve ya gittiğin arkadaslarını sevmiyorum.
Nefret ediyorum şu ayrımcılıktan avrupadakiker sabaha kadar gezince özgür kız cool kız Türkiye de ki kızlar yapınca kötü kız bu nasıl bir yargısız infaz?

Güncelleme:
Bitti.. bugün kv yle bulustuk yüzüğü iade etmek için tekrar dene demek isterdim ama yüzüm yok artık , cok haklısın dedi yüzüğü almadı biraz daha dursun sende biz daha görüşürüz seninle dedi cüzdanıma koydum duruyor. Bikaç teselli cümlesi nasip, kısmet benzeri bikaç kelime daha ve kapanış
Karsıdan ses seda hiç yok bugün snaplerine baktım silmeden once son kez gayet mutlu görünüyordu.
Bana gelince hissizim, buz gibiyim . Kalbimde bi ağrı var ama nedensiz gibi özlem üzüntü değil gibi bilemiyorum.
İçimdeki ses bi gün biyerde yeniden karsılasacağız diyor. Benim ailem durumu henüz bilmiyor.
Suan tek istediğim su yatağıma yatıp günlerce tavanı izlemek hiç kıpırdamadan. Sandığım gibi dayanılmaz üzüntüm de olmadı hiç karsı tarafın eğleniyor olması bile acıtmadı beni. Nasip. sevmeye engel değil mesafeler demişler, Ne büyük yalanmıs! Bu hikayede burda bitti..

Güncelleme:
Bitti.. bugün kv yle bulustuk yüzüğü iade etmek için tekrar dene demek isterdim ama yüzüm yok artık , cok haklısın dedi yüzüğü almadı biraz daha dursun sende biz daha görüşürüz seninle dedi cüzdanıma koydum duruyor. Bikaç teselli cümlesi nasip, kısmet benzeri bikaç kelime daha ve kapanış
Karsıdan ses seda hiç yok bugün snaplerine baktım silmeden once son kez gayet mutlu görünüyordu.
Bana gelince hissizim, buz gibiyim . Kalbimde bi ağrı var ama nedensiz gibi özlem üzüntü değil gibi bilemiyorum.
İçimdeki ses bi gün biyerde yeniden karsılasacağız diyor. Benim ailem durumu henüz bilmiyor.
Suan tek istediğim su yatağıma yatıp günlerce tavanı izlemek hiç kıpırdamadan. Sandığım gibi dayanılmaz üzüntüm de olmadı hiç karsı tarafın eğleniyor olması bile acıtmadı beni. Nasip. sevmeye engel değil mesafeler demişler, Ne büyük yalanmıs! Bu hikayede burda bitti..

Açıkçası doğru olan buydu benim şahsi fikrim tabi.
Sizi kısıtlayıp kendine gelince bahaneler üreten bir insanla çok uzun bir zamanınız olmazdı zaten burada olsa bile.

Açıkçası doğru olan buydu benim şahsi fikrim tabi.
Sizi kısıtlayıp kendine gelince bahaneler üreten bir insanla çok uzun bir zamanınız olmazdı zaten burada olsa bile.
O konu yu astık aslınfa ogün aradı beni konunun üzerine bencillik ettim affet git tabiki dedi. Dün gittim ben . Oda cıktı tabiki .Geve beni aradı face e arkadaslarmla foro atabilir miyim diye ( asla normalde sormaz) neden sordun nasıl foto ki dedim? Resmi yolladı bana 2 kozla birlikte foto. Engelledim heryerden bende

O konu yu astık aslınfa ogün aradı beni konunun üzerine bencillik ettim affet git tabiki dedi. Dün gittim ben . Oda cıktı tabiki .Geve beni aradı face e arkadaslarmla foro atabilir miyim diye ( asla normalde sormaz) neden sordun nasıl foto ki dedim? Resmi yolladı bana 2 kozla birlikte foto. Engelledim heryerden bende
Ben bunu yapmakta ki amacını anlamadım misilleme mi yaptı yani?

diğer konudaki yorumu okuyunca direk buraya geldim.

üzüldüm açıkçası ama hayırlısı olsun diyelim. kocaman insanlar olarak hala saçma sapan şeylerle uğraşmak yprucu; misilleme yapar gibi 'izin istemek'te neyin nesi. ama tabi işlerine öyle geliyo ya o an. valla işlerine geldiği için öyle güzel alttan alabiliyolar ki bazen.

Back
X