• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

Bar var eski daha onceki yorunlarına istinaden yazılmıs mesajdı o , bide resimi görseniz oturup kalkmak baska o resim cok baskaydı. Karar birikim sonucu aslında sırf bu resim olsa cozulrdü yine.

rahatladım yazmışsınız zaten şimdi okudum.. hayırlısı olsun..
tabi ki en doğru kararı yaşayan olarak siz verirsiniz.. bana bir resim için ayrılmak saçma geldiği için dayanamadım yazdım:)

rahatladım yazmışsınız zaten şimdi okudum.. hayırlısı olsun..
tabi ki en doğru kararı yaşayan olarak siz verirsiniz.. bana bir resim için ayrılmak saçma geldiği için dayanamadım yazdım:)
Evet sırf konu bu olsaydı cok basitti 3 yıla kıymaya ama dediğim gibi üst üste konular actım hep burda cok sıkıntılı bi ilşkiydi zaten. Teskkur ederim, hayırlı olur unarım

Hic kimseye soramiyorum kinarlar diye:kızgın:
" taseron " ne demek ya?
:) hani sirketler baska şirketlere iş veriyor ya onun anlamı taşere etmek . O şirktte taşeron. Yani mesela avm desiniz temizlik gücenliği bu işte profesyonel bi sirkete verirsiniz. O sizin taşeronunuz olur. Bilmiyorum acıklayabilmmi ama :)
Estafurrlah ayrıca niye kınasınlar, bende işe basladığımdan beri oğrendim:)

Sevgili Cakmamarliyn Cakmamarliyn öncelikle hayırlısı olsun... belli ki öncesinde bir şeyler olmuş da damlayı taşıran son damla bu olmuş. Gereksiz ve abartılmış gibi gözükse de annesi bile seni haklı gördüğüne göre sakın pişman olma ve geri adım atma derim ben.

Acıtır nişan atmak... yüzükle beraber hayallerini de koydun cüzdanına, bilirim. Şimdi bomboş hissediyorsun, bir süre daha böyle gidecek. Ancak sakın acını erteleme. Kimse sana ah niye ağlıyor demez. Ağla içinden geliyorsa tüket bütün acıyı sakın erteleme sakın.

bak bir yıl oldu benim. Zerre pişman olmasam da öyle bi gömmüşüm ki acıyı yeni yeni çıkıyor içimden. Çünkü acı bir olay. Düğünüme 5 gün vardı benim. Haberi duyan aradı. Ölmüşüm gibi demiştim. Anlamadılar. Anlamazlar...

Ama sen içinde tutma kardeşim. Aslında mesele büyük bi mesele değil ama sen bitirme kararı aldıysan öncesinde büyük birikim olabileceğini düşünüyorum...

Kendimi her nişan atana yorum yaparken buluyorum bu sitede. Sanırım benim de içimi dökme yöntemim bu oldu. Hakkımızda hayırlısı.

Sevgili Cakmamarliyn Cakmamarliyn öncelikle hayırlısı olsun... belli ki öncesinde bir şeyler olmuş da damlayı taşıran son damla bu olmuş. Gereksiz ve abartılmış gibi gözükse de annesi bile seni haklı gördüğüne göre sakın pişman olma ve geri adım atma derim ben.

Acıtır nişan atmak... yüzükle beraber hayallerini de koydun cüzdanına, bilirim. Şimdi bomboş hissediyorsun, bir süre daha böyle gidecek. Ancak sakın acını erteleme. Kimse sana ah niye ağlıyor demez. Ağla içinden geliyorsa tüket bütün acıyı sakın erteleme sakın.

bak bir yıl oldu benim. Zerre pişman olmasam da öyle bi gömmüşüm ki acıyı yeni yeni çıkıyor içimden. Çünkü acı bir olay. Düğünüme 5 gün vardı benim. Haberi duyan aradı. Ölmüşüm gibi demiştim. Anlamadılar. Anlamazlar...

Ama sen içinde tutma kardeşim. Aslında mesele büyük bi mesele değil ama sen bitirme kararı aldıysan öncesinde büyük birikim olabileceğini düşünüyorum...

Kendimi her nişan atana yorum yaparken buluyorum bu sitede. Sanırım benim de içimi dökme yöntemim bu oldu. Hakkımızda hayırlısı.
Evet aynen dediğin gibi iş sırf foto olayına kalsaydı cozulmcek bişey yoktu ama cok yıprandım ben.
Ben iyiyim cok acı cekmiyorum cok hazırlıklıydım cünkü ben. o türkiyeden gittiği günden beri biteceği aklımın bi koşesindeydi. Bilinçaltım kendni hazırlamıs sanıyorum. Nefes aldım ben yük kalktı üstğmden ilerleyen günlerde be olacağını bilmiyorum belki hala soktayım onu da bilemiyorum. Umarım hayırlısı olur senin içinde benim içinde.

Kendisi gece klüplerinde gezerken, kızların olduğu evde kalırken iyi sen yemeğe gidince kötü..
Hiç güven vermiyodu sana zaten hakkında hayırlısı

Evet aynen dediğin gibi iş sırf foto olayına kalsaydı cozulmcek bişey yoktu ama cok yıprandım ben.
Ben iyiyim cok acı cekmiyorum cok hazırlıklıydım cünkü ben. o türkiyeden gittiği günden beri biteceği aklımın bi koşesindeydi. Bilinçaltım kendni hazırlamıs sanıyorum. Nefes aldım ben yük kalktı üstğmden ilerleyen günlerde be olacağını bilmiyorum belki hala soktayım onu da bilemiyorum. Umarım hayırlısı olur senin içinde benim içinde.
Ne zaman istersen yaz konuşalım

Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ne kadar güzel bir söz söylemiş.
Yani evlenirken bile yine nasip dilemiş nne olacağı belli değil diye.
SEnde ya nasip de.
Mevlana'nın bir sözü var bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, yada olmaması gerektiği içindir..
Hakkında hayırlısı olsun canım..

Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ne kadar güzel bir söz söylemiş.
Yani evlenirken bile yine nasip dilemiş nne olacağı belli değil diye.
SEnde ya nasip de.
Mevlana'nın bir sözü var bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, yada olmaması gerektiği içindir..
Hakkında hayırlısı olsun canım..
nasıl ferahlatıcı bi yorumm.. cok teşekkürler inşallah

Ya ben en çok o resimleri merak ettim nasıl yani o kızlarla nispet yapar gibi mi ?
Hakkınızda hayırlısı bu işin sonu yok gibiydi çok üzerdi sizi cok akıllıca davrandıniz umarım kalbinizde mantığınıza uyum sağlar .Annesi neden haklı gördü sizi demekki buna benzer sorunlar yaşadınız ki kadın da pes etmiş keşke yüzüğü verseydiniz eğer bu bir göz dağı olucak sa yüzük iadesi daha çok işe yarardi

Ya ben en çok o resimleri merak ettim nasıl yani o kızlarla nispet yapar gibi mi ?
Hakkınızda hayırlısı bu işin sonu yok gibiydi çok üzerdi sizi cok akıllıca davrandıniz umarım kalbinizde mantığınıza uyum sağlar .Annesi neden haklı gördü sizi demekki buna benzer sorunlar yaşadınız ki kadın da pes etmiş keşke yüzüğü verseydiniz eğer bu bir göz dağı olucak sa yüzük iadesi daha çok işe yarardi
Benzer olmasada cok oroblem yasadık onun hatalarından yurtdısına gitti gideli mutlu olamadık
Yüzüğü almadı. Elbet alacak, kararım kesin

Kızlar hepinizi cok baydığımı farkındayım ama son kararımı vereceğim artık bugün olan olaya yorumlarınuza gore. Bliyorsunuz nişanlım yurtdısında 2 aydır cok sıkıntılı geciyor benim için.

Şimdi olay soyle oldu . Bizim şirketin taşeron işlerini yapan bi adam bizi yarın için restorana davet etti. Sehirden 100 km uzaklıkta adamın yasadığı yer o hergün gider gelir. Yarın bixi sirketten sofore aldırıp bıraktıracak. Biz sirkette 2 kadınız diğerinin işi var gelemeyeceğini soyledi. Biz 3 erkek erkeklerden birinin eşi ben ve davet eden adamın eşi olacağız. Bu arada bizim sirketteki eşiyle gelcek olan adam son anda ekebilir konusmasından onu sezdik ekerse bizim sirketten 2 erkek bi ben adam ve eşi olacağız.
Ben bunu normalce anlattım nişanlıma olay oldu kızlar git bereye istersen dedi suan telefonlarıma cıkmıyor. Hata mı bu yanlıs bişey mi ben anlamadım?

Bu arada erkek arkadaslarımla cıkmak bedir onu zaten unuttun kız arkadaslarımın da hiç birini beğenmez. E ben evde mi oturaym diyorum bi arkadasım var bnm onla cık diyor. O kızda nasıl desem hani bilirsiniz oyle tipkeri cok iyi bi insan ama 26 yasınfa değilde 66 yasında gibi giyim kusam konusma hersey bide biraz fazla iyi niyetli saf mı derler biraz öyle. Eğlenemiyorun onunla.
Ben fırsat bu fırsat o teli acmıyorlen burada bu işi bitireim diyorum. Nedersiniz?

Güncelleme:
Bitti.. bugün kv yle bulustuk yüzüğü iade etmek için tekrar dene demek isterdim ama yüzüm yok artık , cok haklısın dedi yüzüğü almadı biraz daha dursun sende biz daha görüşürüz seninle dedi cüzdanıma koydum duruyor. Bikaç teselli cümlesi nasip, kısmet benzeri bikaç kelime daha ve kapanış
Karsıdan ses seda hiç yok bugün snaplerine baktım silmeden once son kez gayet mutlu görünüyordu.
Bana gelince hissizim, buz gibiyim . Kalbimde bi ağrı var ama nedensiz gibi özlem üzüntü değil gibi bilemiyorum.
İçimdeki ses bi gün biyerde yeniden karsılasacağız diyor. Benim ailem durumu henüz bilmiyor.
Suan tek istediğim su yatağıma yatıp günlerce tavanı izlemek hiç kıpırdamadan. Sandığım gibi dayanılmaz üzüntüm de olmadı hiç karsı tarafın eğleniyor olması bile acıtmadı beni. Nasip. sevmeye engel değil mesafeler demişler, Ne büyük yalanmıs! Bu hikayede burda bitti..

nişanlınızla aranızdaki meseleyi çözersiniz inşallah,, ona takılmadım da taşeron firma ile yemek yemeniz etik değil. size yemek ısmarlamaları, hediye vermeleri, geldiklerinde tatlı vs getirmeleri yanlış.

nişanlınızla aranızdaki meseleyi çözersiniz inşallah,, ona takılmadım da taşeron firma ile yemek yemeniz etik değil. size yemek ısmarlamaları, hediye vermeleri, geldiklerinde tatlı vs getirmeleri yanlış.
Neden? Patronumun bilgisi var. Kendisi gelmedi, temsilen gittik?

Ha abladım siz bizi anlaşma asamasında sandınız, oyle değil xaten yıllardır calısıyoruz

Back
X