- 21 Nisan 2013
- 1.795
- 1.793
- 408
evlendiğimiz günden beri gerek alkol problemi gerek eşimin bencilliği yüzünden sürekli bir kavga halindeyiz hatta burada bunlarla alakalı bir çok konu açtım özellikle hamileliğim sürecinde eşim sürekli alkollü geldi eve duymadığım ağır laf hakaret kalmadı ev işine hiç elini sürmemesi yetmez çorabını giysilerini yerlerden toplarım bir yemek yapar her yer yağ pislik içinde yemeği yapar mutfağı dağ gibi bırakır vs. Aileme saygısızlıkları falan aklınıza ne gelirse var ehliyetini alkolden kaptırdı bir yıl işsiz gezdi milyarlarca birikmiş parayı alkolle yedi daha niceleri dün tartışırken bana sende hiç giyinip süslenmedin evde benim için hiç işten gelince Kocacım deyip boynuma sarılmadın hiç düzenli yemek yapıp sabahları kahvaltımı hazırlamadın evliliği bunlar ayakta tutar tek suç benim değil dedi ve beni suçlu psikolojisine soktu evet üç öğün yemek yapmadım çünkü bir gün beğenip yiyorsa diğer gün yaptığımı sevmeyip kahvaltı ediyordu bende çok sık yemek yapmadım ya da haklı sürekli evde ona süslenmedim kavgadan gürültüden yapmadım düşünüyorum bu kavgalar olmadan evliliğimin ilk günlerini sabah uyanır kahvaltısını hazırlardım elimden geldiğince yemek yapardım ama sonrasında sürekli eşimden kaynaklı sorunlarımız kavgalarımız oldu bu kavgaların arasında barıştığımız zamanlar da da yapmadım ama bu onu haklı yapar mı ? Ki ben her türlü maddi manevi destek oldum ona gecelerce saçlarını sevip uyuttum evde sırtına masajlar yaptım sürekli evde bir elim üzerinde Yok yanaklarını sevdim Yok kollarını sevdim Yani dantelli gecelik giymedim üç öğün çeşit yemek yapmadım aşkım bebeğimm diye sürekli onu yüceltmedim diye bu onu haklı yapar mı ? Artık psikolojim bozuldu lütfen küçümsemeden düşüncelerinizi söyler misiniz