Yine ben :)

Ben de ayrılırken tek gün bana kadınlık yapmadın demeyen adam o gün boşanmak istiyorum diye ağzına geleni söyledi. kadınlık yapamıyormuşum, güler yüzlü değilmişim, aglıyormuşum, itip kalktığında konuşup onu sinirlendiriyormuşum...
Kısaca suçlu olduğunu bilen ama kendini mükemmel sanan ve kafasında kadını nesne ve ona hizmetçilik yapması gerekn bir varlık gibi gören tiplerden senin eşin de.
İnan bu pisiliğin yarattığı tahribatlar geçsin gerçekleri göreceksin .
Tam bir psikopat ve psikolojik sorunları var anlaşmalı boşanmazsa al nafakanı süründür. Anlasmalı bile olsa al para Bebegin icin.
Üzülme geçiyor herşey sen nelerle baş etmişsin, bir bununla mı baş edemeyeceksin..
Kendine cici bak...

evlendiğimiz günden beri gerek alkol problemi gerek eşimin bencilliği yüzünden sürekli bir kavga halindeyiz hatta burada bunlarla alakalı bir çok konu açtım özellikle hamileliğim sürecinde eşim sürekli alkollü geldi eve duymadığım ağır laf hakaret kalmadı ev işine hiç elini sürmemesi yetmez çorabını giysilerini yerlerden toplarım bir yemek yapar her yer yağ pislik içinde yemeği yapar mutfağı dağ gibi bırakır vs. Aileme saygısızlıkları falan aklınıza ne gelirse var ehliyetini alkolden kaptırdı bir yıl işsiz gezdi milyarlarca birikmiş parayı alkolle yedi daha niceleri dün tartışırken bana sende hiç giyinip süslenmedin evde benim için hiç işten gelince Kocacım deyip boynuma sarılmadın hiç düzenli yemek yapıp sabahları kahvaltımı hazırlamadın evliliği bunlar ayakta tutar tek suç benim değil dedi ve beni suçlu psikolojisine soktu evet üç öğün yemek yapmadım çünkü bir gün beğenip yiyorsa diğer gün yaptığımı sevmeyip kahvaltı ediyordu bende çok sık yemek yapmadım ya da haklı sürekli evde ona süslenmedim kavgadan gürültüden yapmadım düşünüyorum bu kavgalar olmadan evliliğimin ilk günlerini sabah uyanır kahvaltısını hazırlardım elimden geldiğince yemek yapardım ama sonrasında sürekli eşimden kaynaklı sorunlarımız kavgalarımız oldu bu kavgaların arasında barıştığımız zamanlar da da yapmadım ama bu onu haklı yapar mı ? Ki ben her türlü maddi manevi destek oldum ona gecelerce saçlarını sevip uyuttum evde sırtına masajlar yaptım sürekli evde bir elim üzerinde Yok yanaklarını sevdim Yok kollarını sevdim Yani dantelli gecelik giymedim üç öğün çeşit yemek yapmadım aşkım bebeğimm diye sürekli onu yüceltmedim diye bu onu haklı yapar mı ? Artık psikolojim bozuldu lütfen küçümsemeden düşüncelerinizi söyler misiniz
Çogu erkek kahvaltı ve yeöegi sorun eder benim eşim annesinde yeri geliyor 3 gün yiyor aynı yemegi ama ben hergüm yeni yemek yapıyorum. Fazla olursa bir sonraki vakit yada ertesi günde yiyor beğenememezlik yapmaz yapsada annesindeki hareketlerini biliyorum açıkçası ona gününü gösteririm. Dedigim gibi Çogu erkek istiyor çevremden öyle görüyorum açıkçası . Sizde yemek yapmayı kahvaltıyı gğzel süslemeyi deneyin çok süslü olmasada gecelikler alın giyin. Erkeğinizin gözünü doyurmazsanız gözi dışarı kayar sonra kabahati size bulurlar . Her konuda "Doyursaydında yapmasaydı " olur adı.

Şimdi göremezsin ama ayrıldıktan, ondan uzaklaştıktan sonra, seni manipüle etmeye çalışığını, vicdanını rahatlatmaya çalıştığını göreceksin. Mantığını kullan ve böyle saçma şeylere inanma.

O söyledikleri HAKEDENE yapılır. Paşanın başka isteği varmıymış? Bence kendi suçlu olduğunu biliyor, üste cikmak icin sende kusur arıyor.
+1000
Adam olsaymis alkol zikkimlanip hakaret edecegine koca gibi davransaymis
Alkollü alkollü leş gibi geldiğinde kadın bir de giyinip süslenip onu bekleyecek
Sabah kahvesini ve kahvaltısını dört dörtlük hazırlayıp milyarlarca borç yapmasina tek gık demeyecek
Baska emrin var mi öküz bey derdim ben olsam

Çogu erkek kahvaltı ve yeöegi sorun eder benim eşim annesinde yeri geliyor 3 gün yiyor aynı yemegi ama ben hergüm yeni yemek yapıyorum. Fazla olursa bir sonraki vakit yada ertesi günde yiyor beğenememezlik yapmaz yapsada annesindeki hareketlerini biliyorum açıkçası ona gününü gösteririm. Dedigim gibi Çogu erkek istiyor çevremden öyle görüyorum açıkçası . Sizde yemek yapmayı kahvaltıyı gğzel süslemeyi deneyin çok süslü olmasada gecelikler alın giyin. Erkeğinizin gözünü doyurmazsanız gözi dışarı kayar sonra kabahati size bulurlar . Her konuda "Doyursaydında yapmasaydı " olur adı.
Bu konuda böyle bir akıl vermek ne kadar düşünceli ya. Tamam senin hayatın erkeği mutlu etmek üzerine kurulu. Bu senin hayatın çalışmıyorsun ev hanımısın. Yemeğini de yapıyorsun. Aferin 10 üzerinden 10 aldın. Konu sahibesinin konuları ve durumu farklı. Alkolik yalancı bir kocası var. Yeni doğmuş bebeği de var. Senin gibi iken o da yapıyordu belki.
Mükemmel olunca terk edilmeyeceginizin garantisi var herhalde. Sana kocisinle mutluluklar

Bu konuda böyle bir akıl vermek ne kadar düşünceli ya. Tamam senin hayatın erkeği mutlu etmek üzerine kurulu. Bu senin hayatın çalışmıyorsun ev hanımısın. Yemeğini de yapıyorsun. Aferin 10 üzerinden 10 aldın. Konu sahibesinin konuları ve durumu farklı. Alkolik yalancı bir kocası var. Yeni doğmuş bebeği de var. Senin gibi iken o da yapıyordu belki.
Mükemmel olunca terk edilmeyeceginizin garantisi var herhalde. Sana kocisinle mutluluklar
Öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim . Evet bir bebeği var onu düşünmek zorunda burayada yardım için yazmış bende gerekli gördügüm şeyi yazdım bu sizi rahatsız ediyor ise o sizin sorununuzdur. Çogu erkeğin aynı oldugunu hepimiz biliriz. Konuyu iyi okuyun şöyle denniş burada "evlendigimizden buyana hiç yapmadım acabaga ondanmı " demiş arkadaş birde konu sahibinin çalıştıgını nerden biliyorsun ayrıca her çalışan kadın yemek yapmıyor da değil. :/

Back
X