Yine ben

Evet arkamda durmazlar hayatta.ilerde meydana çıkarsa eşime daha küçük düşerim diye söylemek zorunda kaldım.bugunde ses çıkmadı bilmiyorum gidip verirler mi perseciye ama hiç sanmıyorum.kart bende ama Allah'tan birinin yanında desin ben aldım diye
Iyi yapmissin icin rahat olsun.. eşin de anlayışlı biri belli ki sıkmayın caninizi ogrenmis oldunuz artik siz de bundan sonrasi onlarin sorunu

Zırnık koklatmayın artık. Bırakın Eşiniz anlayışlı maşallah. Bir daha kapınızı aşındırırlarsa da eşinizin borcuna gitti deyin. Aile diye herşeylerine göz yumuyoruz ancak bunları bize el yapsa ortalığı kaldırırdık. Boşverin, eşinizle birlikte olun. Yarın bir gün olur da kalkmaya çalışırsa "derdimi açtım derman ol diye, tekrar beni kanat diye değil" deyin akıllıysa anlar bir daha yapmaz.
Bundan sonra zaten kesinlikle onlarla bu tür şeylere girmeyecegim

anneni ara o parayı gidip borcunun oldugu yere yatırsınlar

buda bundan sonra bana ders olsun de
Bunu kaç kere dedim deyince deli gibi bagiriyolar annem hasta oluyom senin yüzünden diyo.odencek niye acele ediyosun diyorlar.cok sabır lazım cok.kac günlerdir deliriyorum.hic oralı olmuyorlar dinlemiyolar bile bişey deyince.hep süs hep sus insanı kendi içinde patlatiyorlar resmen.bakalim bundan sonra ne ilacak

Back
X