- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
Hem eşim bilmesin hem borç onlardan istenmesin istiyorlar hiç bu kız napar diye düşünen yok
Haklısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem eşim bilmesin hem borç onlardan istenmesin istiyorlar hiç bu kız napar diye düşünen yok
Yok önceden şimdi değil.ozamanda alırken zar zor geri aldım.kac defa kovaladilar beni evden.bilmiyorum şimdi iyi ettimmi etmedimmi soylemekle
Eşinize mahçup olmamak adına yalancı olmayı mı göze alacaksın cnm sen? Eşin bunu öğrenirse sana bir daha güvenir mi?Eşime karşı utanıyorum.kayboldu desem inanirmi simdi
Şimdi gördüm, eşine söylemişsin... en doğrusunu yapmışsın cnm.Eşinize mahçup olmamak adına yalancı olmayı mı göze alacaksın cnm sen? Eşin bunu öğrenirse sana bir daha güvenir mi?
Iyi yapmissin icin rahat olsun.. eşin de anlayışlı biri belli ki sıkmayın caninizi ogrenmis oldunuz artik siz de bundan sonrasi onlarin sorunuEvet arkamda durmazlar hayatta.ilerde meydana çıkarsa eşime daha küçük düşerim diye söylemek zorunda kaldım.bugunde ses çıkmadı bilmiyorum gidip verirler mi perseciye ama hiç sanmıyorum.kart bende ama Allah'tan birinin yanında desin ben aldım diye
Başıma fırlatan babam.guya annem görünürde babama kiziyo ama için için kızıyor bana odeyin dedigimdeEn doğrusunu yaptınız bence içiniz rahat olsun. Baba mı bunu yapan , hem anne hem baba mı
O 250 TL'yi bugün götürüp verdiler mi hiç bilmiyorum.arayip sorucam ama perdeciyi cekiniyorumIyi yapmissin icin rahat olsun.. eşin de anlayışlı biri belli ki sıkmayın caninizi ogrenmis oldunuz artik siz de bundan sonrasi onlarin sorunu
Bundan sonra zaten kesinlikle onlarla bu tür şeylere girmeyecegimZırnık koklatmayın artık. Bırakın Eşiniz anlayışlı maşallah. Bir daha kapınızı aşındırırlarsa da eşinizin borcuna gitti deyin. Aile diye herşeylerine göz yumuyoruz ancak bunları bize el yapsa ortalığı kaldırırdık. Boşverin, eşinizle birlikte olun. Yarın bir gün olur da kalkmaya çalışırsa "derdimi açtım derman ol diye, tekrar beni kanat diye değil" deyin akıllıysa anlar bir daha yapmaz.
Onlar benden daha çok sisinip tafta yapiyorlarKünyeyi bozdurdum ödedim desen daha çok kızar Hiç zaman kaybetmeden anlat eşine eşini en iyi sen tanırsın ailende biz aldık diye ortada konuşmasınlar
Bunu kaç kere dedim deyince deli gibi bagiriyolar annem hasta oluyom senin yüzünden diyo.odencek niye acele ediyosun diyorlar.cok sabır lazım cok.kac günlerdir deliriyorum.hic oralı olmuyorlar dinlemiyolar bile bişey deyince.hep süs hep sus insanı kendi içinde patlatiyorlar resmen.bakalim bundan sonra ne ilacakanneni ara o parayı gidip borcunun oldugu yere yatırsınlar
buda bundan sonra bana ders olsun de
İçimden geçmiyor değil baktıkça babamın yüzündeki o ifade geliyor gözümün onuneTüm perdeleri çıkarıp ailenizin kapısına
Götürün tüm perdeleri kapının önüne koyun. Pazardan alırsınız yenisini.