ailemin ısrarı üzerine şubat 22 de yüzüğü attı ailem. öyle böyle haziran 13e kadar konuşuyorduk yinede. o gün telefonda konuşurken yanında biri olduğunu farkettim. biz eve geçiyoruz deyince ısrar ettim yanındaki kız mı kim o dedim. ilk başta değil dedi sonra ben ısrar edince beni geçiştirip sonra anlatırım deyip telefonu kapattı. ben sustum. bekledim sadece. o yanındakinin kim lduğunu hala deli gibi merak ediyorum ama o tenezzül edipde dönüp bana hiçbişey anlatmadı. o günden sonra o bana hiç yazmadı bende ona hiç yazmadım. bu son noktaydı. kaldıramadım. biz dedi o kimdiki biz dediği biriyle evine birlikte gidiyorlardı ve benim nasıl üzüleceğimi bile bile hiçbişey anlatmadı bi msj bile çekmedi. bensiz o kadar mutluyduki onun için yapacağım son fedakarlıktı ve yaptım.bensiz mutlu lduğuna emin olduğum an çıkarım hayatından demiştim ve çıktım. bende söz verdim o gün kendime. ölsemde aramayacağım onu. ama çok özlüyorum. bana yaşattığı şeylere rağmen sevgim gram azalmadı. olay bu yani.iki yıllık emeklerim tuzbuz oldu ellerim bomboş kaldı.