• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben

Hobi kursu ve gezi dene..Dua dene..Etraf koşularını iyileştir..Düzenini bozacak risk alma..Zordur bir konuyu kafaya takmamak...
Şimdiki aklım olsa bazı riskleri almazdım ve bugün kafam daha rahat olurdu..

Böyle karnımda böcekler geziyo sanki bir sürü hiç kursa falan gidesim yok üzgünüm ben:KK51:

Ayol ne rahat hayatınız var ya hu hep hiç bişi yapmıyosunuz! Ben hep bişi yapıyorum olmuyo hiç bişi yapmadan duramam ben

Hayat rahat değil, kafa rahat.
Çözümü olan bir şeyse kafaya takmaya değmez, çözümü yoksa ne kadar kafaya taksan da olmayacaksa yine değmez.

Ayol ne rahat hayatınız var hep hiç bişi yapmıyosunuz! Ben hep bişi yapıyorum olmuyo hiç bişi yapmadan duramam ben
Bu hayatin rahat olmasiyla ilgili bir sey degil ki.

Ayrica illa bir seye takacaksaniz yazim kurallarina takin kafayi.
Faydasi olur belki.

Valla ben genelde bişeyi kafama takmayı durduramiyorum.Biri beni durdursun diyom ama bana ben bile engel olamıyorum :KK70: Yok yok artık düşünmicem takmicam diyorum ooo bi bakmissin gene takiorum. Kendi kendime konuşurken laf lafı açıp gidiyor walla:KK48:
Şaka bi yana kafama takınca sanki düzelcekmi desemde genede takiorum işte.
Ama en iyi çözümüm dua.. Dua edin Rabbine Sığın canm biz ne yaparsak yapalım Rabbimin istediği gibi olur hersey en güzeli ona sığınmak :KK68:

Back
X