• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben

Valla ben genelde bişeyi kafama takmayı durduramiyorum.Biri beni durdursun diyom ama bana ben bile engel olamıyorum :KK70: Yok yok artık düşünmicem takmicam diyorum ooo bi bakmissin gene takiorum. Kendi kendime konuşurken laf lafı açıp gidiyor walla:KK48:
Şaka bi yana kafama takınca sanki düzelcekmi desemde genede takiorum işte.
Ama en iyi çözümüm dua.. Dua edin Rabbine Sığın canm biz ne yaparsak yapalım Rabbimin istediği gibi olur hersey en güzeli ona sığınmak :KK68:
Ediyorum ki hep saol Allah ım dualarını kabul etsin

Daha önemli sorunlarım var sevgilimle ayrıldık ve ben seviyom:KK51:
Eski konularinizdan birinde bahsettginiz kisi mi?
2 aydir birlikteymissiniz zaten ve hemen kendini belli etmis. Cok baglanmadan bitirmissiniz iste. Sevmeyin bosverin. Ugraslar bulun kendinize.
Bitirmeseydiniz cok cekerdiniz. Bunun icin de sukredin.

Aklinizi başka şeye yorun,yaptığınız şeyden başka bir şey düşünmemek için beyninizi zorlayın
En etkilisi dışarı çıkıp amaçsızca dolaşmak

Eski konularinizdan birinde bahsettginiz kisi mi?
2 aydir birlikteymissiniz zaten ve hemen kendini belli etmis. Cok baglanmadan bitirmissiniz iste. Sevmeyin bosverin. Ugraslar bulun kendinize.
Bitirmeseydiniz cok cekerdiniz. Bunun icin de sukredin.
Adam aslında çok düzgndü.bende çok düzgündüm ama o kadar düzgün olabileceğime inanmadı işte.bi daha bulamam öyle düzgün birini ben ki niyse

Hicbirsey yapmam. Taa ki yeni takilcak bir konu bulurum kendime. Onla ugrasir dururum. Eski taktigim konuya da bunla mi kafayi yordum der dururum. Yaaaa boyle bir kisir dongu iste.

Çok kötü hava biraz düzelsin ilk işim o
Şunlar da var unuttum söylemeyi
Çok dikkat isteyen şeyler yapın mesela orgu orun,taki yapın el isi yani
Mesela 2 sene önce depresyon derecesine gelmiştim arkadaş tavsiyesiyle taki yapmaya başladım
Belki yüz tane bileklik yapıp hediye etmisimdir çevreme
Üretmek kendini ise yarar hissettiriyor mutlaka deneyin

Şunlar da var unuttum söylemeyi
Çok dikkat isteyen şeyler yapın mesela orgu orun,taki yapın el isi yani
Mesela 2 sene önce depresyon derecesine gelmiştim arkadaş tavsiyesiyle taki yapmaya başladım
Belki yüz tane bileklik yapıp hediye etmisimdir çevreme
Üretmek kendini ise yarar hissettiriyor mutlaka deneyin
İyi fikir tesekkürler:KK49::KK71:

Back
X