Yine ben..

Bu adamın gerçekten benimle vakit geçirmek istemediğini bilsem anlayacağım ama değil. Saatlerce konuşabiliyoruz. Dün akşam şakalaştık falan hatta. Boşanmak üzere olup da bunu yapan kaç çift vardır bilmiyorum. Beni sadece bi arkadaş olarak seviyo belki de bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum artık. Ben azıcık mantıklı, uslu , dik, güçlü durursam karşısında daha iyi oluyo. Ama bu süreçte ne zaman yılışsam ya da duygusallaşsam kaçıyo. Gerçekten cok sıkıldım bunaldım artık. Çocuk olmasa alıp başımı gidicem buralardan. Telefonu da atıcam bi çöpe.
EverMore EverMore biz varız boşanmak üzere olup da öyle olan..2 sene önce eşimin beni boğması ana sebep olması üzerine ben de "onu sevmediğimi" düşünerek en az 2 ay biz de sağlıklı bi iletişim olmadan yaşadık. Cinsel olark da hiç arzulamadım:(
Boşanma konusu mahkemeye yansıyınca aileler girdi devreye kv evinde herkes biraraya geldi yemek yendi kahve içildi. Ablam dedi ki bu ne biçim iş benim kaynana olsa ağz..mıçar. Sonra bizimle ayrı ayrı konuşuyorlar ikimiz de en ufak bir hususta dahi diğeri zarar görmesin diye konuşuyoruz mali olarak da sürekli birbirimizi kayırıyoruz o konulara girdirmiyoruz bile sonra dediler ki "siz mi boşanacaksınız Allah aşkına ben eşimden boşanmak istesem lanet okurum bir sürü de kalaylarım.. Biz bi süre daha düşünme kararı aldık 2 ay görmedik birbirimizi, ben yurtdışına çıktım. Tekrar döndüğümde eşimin kokusu burnumda tütüyordu. Arzulamak da bişey mi dokunmaya bile kıyamıyordum.
Var yani bu durumlardan dönen diye anlattım bunları..lütfen uzaklaş eşinden
Not:bu arada tekrar biraraya gelince işsizlik sebebiyle burnumdan getirdi ama dedim ki o benim az kahrımı çekmedi ben de dayanıcam çok şükür onları da atlattık..inşallah siz de atlatırsınız

Bence de bir tatil ayarlayın. Kafanızı toplarsiniz. Bosanmayacaksiniz da siz, belli yani. Bu süreci daha kolay atlatmanizi sağlar. Her evliliğin sinanma dönemi oluyor.

ben eşinin seni artık sevmediğini düşünüyorum, bir erkek net bir şekilde konuşabiliyorsa gerçekten bittiği içindir, erkekler bizim gibi ay dur şuna çektireyim, biraz burnu sürtsün demezler. neyse odur hisleri, adam sana açık açık söylemiş işte sevmediğini, çocuğu için çabaladığını daha ne desin anlamadım. bence bitmiş bir evlilikte kendini süründürme, benim fikrim bu yönde.

ben eşinin seni artık sevmediğini düşünüyorum, bir erkek net bir şekilde konuşabiliyorsa gerçekten bittiği içindir, erkekler bizim gibi ay dur şuna çektireyim, biraz burnu sürtsün demezler. neyse odur hisleri, adam sana açık açık söylemiş işte sevmediğini, çocuğu için çabaladığını daha ne desin anlamadım. bence bitmiş bir evlilikte kendini süründürme, benim fikrim bu yönde.
Valla bitirsin o zaman sevmiyosa daha ona söyleyebilecek bi sözüm kalmadı benim.zira ben sevmiyo olsaydım yüzünü görmeye tahammülüm olmazdı ve çocuk için bile olsa katlanamazdım.

Yaw EverMore EverMore senin beyin olumsuza kaptırmış kendini. Hani böyle durumlarda kötü düşünür tabi insan ama sen kötü nün içine gömülmüşsün:( birsürü insan olumlu, güdüleyici yorum da yazıyor ama sen sadece olumsuz görüş bildirenlere sanki eşine ulaştırcaklarmış gibi:KK45: cevap yazıyosun. "Bitirsin o zaman:sinirli:" teee Allah ım. Kızım bi düzlüğe çıkmayı dene.

Valla bitirsin o zaman sevmiyosa daha ona söyleyebilecek bi sözüm kalmadı benim.zira ben sevmiyo olsaydım yüzünü görmeye tahammülüm olmazdı ve çocuk için bile olsa katlanamazdım.

erkekler bize göre çok değişik ama düşünsene, bazı kocalar karılarını sevdiklerini söyleyip, aldatıyorlar, sonra diğer kadının koynundan hiçbirşey olmamış gibi çıkıp gelip eşine seni seviyorum diyip yanaşabiliyor adamlar .Bunu kadınların çoğu yapamaz, kaldıramaz. Hani senin kocan yapıyor diye demiyorum, yanlış anlama sadece erkelerin ne kadar değişik mantıkta canlılar olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sevgisi bitsede yaşayabilir bence.

konu sahibi dun aksam nasıl gecti iyimisiniz konuyu basından beri takıp ediyorum merak ettim:110:

Dün gece geç geldi eve ben de daha yatmamistim gel oturalim konusalim dedi. Sabah 5 e kadar konuştuk. Aynı şeyler. İnancım yok senin degisecegine diyor. Ama pat diye bitiremiyorum da diyor. Beni dinlemek istedi dün gece daha çok. Ben ne düşünüyorum ne hissediyorum. Başarabilir miyiz anlamında. Yani aynı aynı aynı. .... Sevgi? Özlem? Yok diyor. Öfkeli misin şu anda bana dedim. Çooooookkkkkk dedi.
Sabah kalktık kahvaltı ettik sonra annem geldi ve biz çıktık beni psikoloğa bıraktı. Psikoloğa o da gelmek istediğini söyledi ama önce bugün sen git benden de bahset. Eşim bana beni sevmedigini söylüyo şu anda sizce bu durum öfkeden geçici bişey olabilir mi sor dedi. Sonra da ben gideyim dedi.
Cuma günü de o gidecek randevu aldı. Afedersiniz ama b.k gibiyim......

Psikologdaki çıkınca beni aradı ne dedi psikolog falan diye bi sürü şey sordu ama donuk ve mesafeli bi sesle. Öyle işte. . Ben artık çok yoruldum ya..

Dün gece geç geldi eve ben de daha yatmamistim gel oturalim konusalim dedi. Sabah 5 e kadar konuştuk. Aynı şeyler. İnancım yok senin degisecegine diyor. Ama pat diye bitiremiyorum da diyor. Beni dinlemek istedi dün gece daha çok. Ben ne düşünüyorum ne hissediyorum. Başarabilir miyiz anlamında. Yani aynı aynı aynı. .... Sevgi? Özlem? Yok diyor. Öfkeli misin şu anda bana dedim. Çooooookkkkkk dedi.
Sabah kalktık kahvaltı ettik sonra annem geldi ve biz çıktık beni psikoloğa bıraktı. Psikoloğa o da gelmek istediğini söyledi ama önce bugün sen git benden de bahset. Eşim bana beni sevmedigini söylüyo şu anda sizce bu durum öfkeden geçici bişey olabilir mi sor dedi. Sonra da ben gideyim dedi.
bence tam suanda donum noktasındasınız ılk defa birbirinizi anlıyorsunuz eşin öfkesinden sevgisinde tereddute düşmüş pskoloğa devam edin sabırla eşinizde başlasın sonra seanslara beraber gidin hem birbirinizden tam olarak ne istiyosunuz öğrenmiş olursunuz yorgunluk gelip gecer yeterki evliliğiniz kurtulacakken kangrene cevirmeyın

Heralde eski konularını bilmeyen kalmamıştır. Cuma günü başka bi şehirdeki kurumdan bana iş teklifi geldi. Yani bu konunun öncesi vardı ama o gün aradılar. Pazartesiye kadar bsna müsade edin düşüneyim dedim. Dün eşimi aradım ve durumu paylaştım. Biz nasıl olsa sınavdan sonra ayrılma kararı aldık ben baska bi şehirde yeni bi hayata başlamak istiyorum dedim. Sok oldu saçmalama dedi. Ben de gelirim dedi. Yani boşandıktan sonra. Ben 10 yıldır bu şehirdeki yasanmisliklardan kaçıcam zaten olmaz dedim. Ben oğlumu görmeden yapamam dedi. Sen bilirsin o zaman gelirsen gelirsin o seni ilgilendirir dedim. İstersen çocuk burda senle kalsın dedim. Sırf ne diycek diye. Olmaz annesiz bırakamazsın onu falan dedi. Ben düşüncem bu pzt haber vericem lütfen bana destek ol ve sınavdan sonrasını da beklemiyelim diyip kalkıp gittim. Bu konuşmaları yaparken gözleri hep doldu eşimin.
Dün gece geldi eve çocukla ilgilendi çocuk uyuyunca gel çay içelim dedim. Çay falan içtik. Ve gitti.

Ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum o şehre. Bu fırsatı bi daha yakalamam zor. Ama belki kurtarabiliriz iyi olabiliriz diye de çok üzülüyorum. 2 gündür düşünüp duruyorum aileme de daha bişey demedim. Bu sabah onu aradım kahvaltı yapalim dışarda diye önce mırın kırın etti sonra geldi. 3 saat konuştuk. Ona yeniden deneyelim terapiste gidelim dedim. Sana inancım yok dedi. 10 yıldır sen uğraştın artık biraz da ben uğraşayım elimden geleni yaparım dedim. Dön eve çocuğumuzla birlikte yaşayalım dedim. Sen beni seviyo musun gerçekten dedi. Evet dedim. Ama seven insan senin yaptıklarını yapmaz dedi. Surekli gözleri doldu bi ara ağladı. Ama ben seni sevmiyorum seni sevmeyen bi insanla nasıl yaşarsın dedi. Sevmedigine inanmıyorum sadece çoook kırgın ve kızgınsın ben bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Düzeltmek için elimden geleni yapıcam dedim. Peki seni seviyorsam neden sana dokunmak istemiyorum neden sevismek koklamak istemiyorum ben dedi. Geçici olduğunu düşünüyorum dedim yine . Ben 2 ay oldu nerdeyse. O yüzden merak ettim ve peki normalde de cinsel bi isteğin yok mu dedim. Yoo ... yapıyorum dedi. Yani kendini tatmin ettiginı söyledi. Acayip canım yandı bunu duyunca. Sonra daha bi sürü şey konuştuk. Normal muhabbetler falan. Sonra kalktık onun işleri vardı. İşlerin bitince gel çocuğu alıp dışarı çıkalım annenlere gidelim ne zamandır torunlarını görmüyorlar ve çok özlediklerini söyleyip duruyorlar dedim. Kayınvalidem bi rahatsızlık geçirdiği için çıkamıyo şu sıralar dışarı. Tamam olur ama söz vermiyorum dedi ve ayrıldık.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum diye bi şarkı var ya simdi onu söyLu yorum kendi kendime :KK43:

Heralde eski konularını bilmeyen kalmamıştır. Cuma günü başka bi şehirdeki kurumdan bana iş teklifi geldi. Yani bu konunun öncesi vardı ama o gün aradılar. Pazartesiye kadar bsna müsade edin düşüneyim dedim. Dün eşimi aradım ve durumu paylaştım. Biz nasıl olsa sınavdan sonra ayrılma kararı aldık ben baska bi şehirde yeni bi hayata başlamak istiyorum dedim. Sok oldu saçmalama dedi. Ben de gelirim dedi. Yani boşandıktan sonra. Ben 10 yıldır bu şehirdeki yasanmisliklardan kaçıcam zaten olmaz dedim. Ben oğlumu görmeden yapamam dedi. Sen bilirsin o zaman gelirsen gelirsin o seni ilgilendirir dedim. İstersen çocuk burda senle kalsın dedim. Sırf ne diycek diye. Olmaz annesiz bırakamazsın onu falan dedi. Ben düşüncem bu pzt haber vericem lütfen bana destek ol ve sınavdan sonrasını da beklemiyelim diyip kalkıp gittim. Bu konuşmaları yaparken gözleri hep doldu eşimin.
Dün gece geldi eve çocukla ilgilendi çocuk uyuyunca gel çay içelim dedim. Çay falan içtik. Ve gitti.

Ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum o şehre. Bu fırsatı bi daha yakalamam zor. Ama belki kurtarabiliriz iyi olabiliriz diye de çok üzülüyorum. 2 gündür düşünüp duruyorum aileme de daha bişey demedim. Bu sabah onu aradım kahvaltı yapalim dışarda diye önce mırın kırın etti sonra geldi. 3 saat konuştuk. Ona yeniden deneyelim terapiste gidelim dedim. Sana inancım yok dedi. 10 yıldır sen uğraştın artık biraz da ben uğraşayım elimden geleni yaparım dedim. Dön eve çocuğumuzla birlikte yaşayalım dedim. Sen beni seviyo musun gerçekten dedi. Evet dedim. Ama seven insan senin yaptıklarını yapmaz dedi. Surekli gözleri doldu bi ara ağladı. Ama ben seni sevmiyorum seni sevmeyen bi insanla nasıl yaşarsın dedi. Sevmedigine inanmıyorum sadece çoook kırgın ve kızgınsın ben bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Düzeltmek için elimden geleni yapıcam dedim. Peki seni seviyorsam neden sana dokunmak istemiyorum neden sevismek koklamak istemiyorum ben dedi. Geçici olduğunu düşünüyorum dedim yine . Ben 2 ay oldu nerdeyse. O yüzden merak ettim ve peki normalde de cinsel bi isteğin yok mu dedim. Yoo ... yapıyorum dedi. Yani kendini tatmin ettiginı söyledi. Acayip canım yandı bunu duyunca. Sonra daha bi sürü şey konuştuk. Normal muhabbetler falan. Sonra kalktık onun işleri vardı. İşlerin bitince gel çocuğu alıp dışarı çıkalım annenlere gidelim ne zamandır torunlarını görmüyorlar ve çok özlediklerini söyleyip duruyorlar dedim. Kayınvalidem bi rahatsızlık geçirdiği için çıkamıyo şu sıralar dışarı. Tamam olur ama söz vermiyorum dedi ve ayrıldık.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum diye bi şarkı var ya simdi onu söyLu yorum kendi kendime :KK43:

forumu tekrar henüz kullanmaya başladım şu yazdıklarını okuduktan sonra seni hiç tanımadığım halde çok üzüldüm. buradaki yazdığın şeylerle tam konuyu bilemiyorum eski açtığın konuyu da bulamadım. ama çok çaresiz görünüyorsun. umarım herşey yoluna girer. :(

Konunu okudum daha önce de yazayım dedim vazgeçtim...
Ben eşini çok ama çok iyi anlıyorum...
Sen Üzgünüm yorgunum diyorsun yaa o adam senden daha çok yorgun ve Üzgün...
Onun ifadeleri tanıdık bildik bana sanki eşin benim yaşadıklarımı yaşıyor şu anda...
Canını yakmak seni daha fazla üzmek istemem ama adamı lütfen özgür bırak...
Yardımcı oll kurtulması için inann senin için de en iyisi bu olacak...
Sen ona sevdiğini söyleyerek ona sadece vicdan yaptiriyorsun onu arafta birakiyorsun...
Bitirmek istiyor ama onu seven arzulayan bir kadını çocuğunun annesini boynu bükük bırakmak istemiyor...
Bence eşin çok dürüst bir adam sana sadece hormanlarindan dolayı yaklasabilirdi...
Oysa sevgi özlem ve arzu olmadan sana yaklasmiyor o işin duygusuz olmasını istemiyor...

Tekrar söylüyorum incitmek için yazmadım...
Bunlar yazdiklarinizdan whatsapp konusmalarinizdan hissetlerim...
Kendi yaşadığım durumu eşinde gormemdir...
İkiniz içinde en hayırlısı olsun....

eski konularını okudum eşin seni cezalandırmak istiyor sadece bu oda ayrılmak istemiyor ama söylediğin cümleler zoruna gitmiş iş teklifini kabul ettin mi bilmiyorum ama etmelisin cocugunuda alıp gitmelisin emin ol daha iyi gelecek sana zamana bırak gerçekten zaman herşeyin ilacı dik dur sen bi kadınsın ve en önemlisi annesin cocugunun sana ihtiyacı var

Back
X