- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
Bu adamın gerçekten benimle vakit geçirmek istemediğini bilsem anlayacağım ama değil. Saatlerce konuşabiliyoruz. Dün akşam şakalaştık falan hatta. Boşanmak üzere olup da bunu yapan kaç çift vardır bilmiyorum. Beni sadece bi arkadaş olarak seviyo belki de bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum artık. Ben azıcık mantıklı, uslu , dik, güçlü durursam karşısında daha iyi oluyo. Ama bu süreçte ne zaman yılışsam ya da duygusallaşsam kaçıyo. Gerçekten cok sıkıldım bunaldım artık. Çocuk olmasa alıp başımı gidicem buralardan. Telefonu da atıcam bi çöpe.

Boşanma konusu mahkemeye yansıyınca aileler girdi devreye kv evinde herkes biraraya geldi yemek yendi kahve içildi. Ablam dedi ki bu ne biçim iş benim kaynana olsa ağz..mıçar. Sonra bizimle ayrı ayrı konuşuyorlar ikimiz de en ufak bir hususta dahi diğeri zarar görmesin diye konuşuyoruz mali olarak da sürekli birbirimizi kayırıyoruz o konulara girdirmiyoruz bile sonra dediler ki "siz mi boşanacaksınız Allah aşkına ben eşimden boşanmak istesem lanet okurum bir sürü de kalaylarım.. Biz bi süre daha düşünme kararı aldık 2 ay görmedik birbirimizi, ben yurtdışına çıktım. Tekrar döndüğümde eşimin kokusu burnumda tütüyordu. Arzulamak da bişey mi dokunmaya bile kıyamıyordum.
Var yani bu durumlardan dönen diye anlattım bunları..lütfen uzaklaş eşinden
Not:bu arada tekrar biraraya gelince işsizlik sebebiyle burnumdan getirdi ama dedim ki o benim az kahrımı çekmedi ben de dayanıcam çok şükür onları da atlattık..inşallah siz de atlatırsınız