- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
yaşananların ayrıntılarını bilmeden bu kadar net konuşunca olaya gerçekçi bakmış olmuyorsunuz.. burada yarım yamalak anlatılan hikayelerden yola çıkarak konu sahibine bu kadar kırıcı yorumlar yapmanız çok saçma.. bu yüzden sizden başka gerçeklikten uzak yorumlar yapan birini görmedim ben. kimi yapıcı konuşup teselli veriyor kimi kalp kırarak konu sahibini incitmeye çalışıyor. her iki durumda da kimsenin eline bişey geçmez. ben veya sen burada ne yazarsak yazalım adam boşanacaksa zaten engelleyemeyiz. bu arada yorumum konu sahibiyle ilgiliydi. uyarı da size geldi.
Uyari benim yorumuma cevap yazan birkac uye ile alintilasmamiz uzerine geldi. Gercekcilik konusunda cok objektif olmadiginiz bu ornekten bile belli.
Konu hakkinda az ayrinti biliniyorsa, merak etme kesin barisacaksiniz yazmak da gercekcilikten uzak elbette. Ama sizin objektif olmak gibi bir gayeniz olmadigi icin bu kisimla ilgilenmiyorsunuz.
Daha iyi okuyun lutfen. Uyari konu sahibi hakkinda konusmaya yonelik degil, yalnizca konu sahibine yazmaya yonelik idi.
Iyi geceler dilerim.