Yine ben..

yaşananların ayrıntılarını bilmeden bu kadar net konuşunca olaya gerçekçi bakmış olmuyorsunuz.. burada yarım yamalak anlatılan hikayelerden yola çıkarak konu sahibine bu kadar kırıcı yorumlar yapmanız çok saçma.. bu yüzden sizden başka gerçeklikten uzak yorumlar yapan birini görmedim ben. kimi yapıcı konuşup teselli veriyor kimi kalp kırarak konu sahibini incitmeye çalışıyor. her iki durumda da kimsenin eline bişey geçmez. ben veya sen burada ne yazarsak yazalım adam boşanacaksa zaten engelleyemeyiz. bu arada yorumum konu sahibiyle ilgiliydi. uyarı da size geldi.

Uyari benim yorumuma cevap yazan birkac uye ile alintilasmamiz uzerine geldi. Gercekcilik konusunda cok objektif olmadiginiz bu ornekten bile belli.

Konu hakkinda az ayrinti biliniyorsa, merak etme kesin barisacaksiniz yazmak da gercekcilikten uzak elbette. Ama sizin objektif olmak gibi bir gayeniz olmadigi icin bu kisimla ilgilenmiyorsunuz.

Daha iyi okuyun lutfen. Uyari konu sahibi hakkinda konusmaya yonelik degil, yalnizca konu sahibine yazmaya yonelik idi.

Iyi geceler dilerim.

Uyari benim yorumuma cevap yazan birkac uye ile alintilasmamiz uzerine geldi. Gercekcilik konusunda cok objektif olmadiginiz bu ornekten bile belli.

Konu hakkinda az ayrinti biliniyorsa, merak etme kesin barisacaksiniz yazmak da gercekcilikten uzak elbette. Ama sizin objektif olmak gibi bir gayeniz olmadigi icin bu kisimla ilgilenmiyorsunuz.

Daha iyi okuyun lutfen. Uyari konu sahibi hakkinda konusmaya yonelik degil, yalnizca konu sahibine yazmaya yonelik idi.

Iyi geceler dilerim.
merak etme barışacaksınız gibisinden bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. ayrıca alıntılaşmamız dediğiniz olay, konudan konuya atladığınız ve ilgisi olmadığı halde başka bir üyeye laf attığınız için uyarı gelmiş olması. sizinki gerçekçilik değil katılık. hiç birimiz robot değiliz sonuçta duygularımız var. siz hayata objektif bakadurun gerçekten insan olduğunu düşünenler keşke dememek için biraz da duygularıyla hareket etsin.

merak etme barışacaksınız gibisinden bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. ayrıca alıntılaşmamız dediğiniz olay, konudan konuya atladığınız ve ilgisi olmadığı halde başka bir üyeye laf attığınız için uyarı gelmiş olması. sizinki gerçekçilik değil katılık. hiç birimiz robot değiliz sonuçta duygularımız var. siz hayata objektif bakadurun gerçekten insan olduğunu düşünenler keşke dememek için biraz da duygularıyla hareket etsin.

Hanimefendi burada bile duygusal bakiyorsunuz. Ben konu sahibine yorum yazdim ve uyeler beni alintiladi.

Bahsettiginiz uyeye de kendi konusunda yazmasi onerisini yazan benim.

Uslubunuz nedeniyle ayni seviyede tartisamayacagimizi dusunuyorum. Iyi geceler dilerim.

Hanimefendi burada bile duygusal bakiyorsunuz. Ben konu sahibine yorum yazdim ve uyeler beni alintiladi.

Bahsettiginiz uyeye de kendi konusunda yazmasi onerisini yazan benim.

Uslubunuz nedeniyle ayni seviyede tartisamayacagimizi dusunuyorum. Iyi geceler dilerim.
cahil ve seviyesizim teşekkür ederimHoppa iyi geceler.

ayy konu sahibi verdıgın güzel cevap için teşekkur ederim evliliği bitirmek çocuk oyuncağı değil elınden gelenı yapcaksın tabıkı ve sen hatalarının farkında olup düzeltmek için çaba harcıyosun kımse sevmediği birisiyle şaka yapıp konuşmaz sevgi bittimi eyvallahı olmaz evet cocuk var ama cocugunu her zaman gorebılır ıkısıde medenı ınsanlar konu sahıbı eşini sevıyo ve eşinin ofkesını azaltarak sevgısını tekrar on plana çıkarmaya çalışıyor okadar netkı eşinin StrongHold u sevdiği sırf ters yorum yapıyımda gerçek bu deyım dıye konusan ınsanlar var. gerçek evliliğine sahip çıkmaktır bu kadar anlayışlı eşi tekrar kazanıp hatalardan ders almaktır. konu sahıbı yolun yarısına geldı bundan sonrası eşi ıle bırlıkte terapıler ve kararlarına kaldı

Birikmiş kırgınlıklar var.Düzeltmek için geç değil. Ben bu evliliği kurtarmak için gösterdiğiniz çabayı çok haklı ve doğru buldum.

ustune dusme baksnaa sen ustune dustukce o kaciyor birak o kovalasin arama sorma gel cikalim felen deme pisman oldugunu biliyor iste birak kendisi adim atsin

Ben 3 ya da 4 günlüğüne bi yerlere gitmeye karar verdim tek başıma. Tek başıma gidebileceğim nereler olabilir sizce?

Sen nerde kendini iyi hissedebilirsin ki gidilebilecek çok yer var aslında.Ben geçen gün eski foçaya gittim tabi bnm oturduğum yere 2 saat mesafede foça.sen de sana yakın küçük sahil ilçesine gidebilirsin belki

Sen nerde kendini iyi hissedebilirsin ki gidilebilecek çok yer var aslında.Ben geçen gün eski foçaya gittim tabi bnm oturduğum yere 2 saat mesafede foça.sen de sana yakın küçük sahil ilçesine gidebilirsin belki
Hiç bilmiyorum ama deniz kenarı falan istemiyorum

EverMore EverMore , terapiste eşinin sor dediği şeyi ( sevmeme ve dokunmama konusu ) sordun mu , ne cevap aldın ? Bu sorunun cevabını ve neden bunu sana sordurtmak istediğini merak ediyorum .

EverMore EverMore , terapiste eşinin sor dediği şeyi ( sevmeme ve dokunmama konusu ) sordun mu , ne cevap aldın ? Bu sorunun cevabını ve neden bunu sana sordurtmak istediğini merak ediyorum .
Terapist daha ilk görüşmede çok fazla şey söylemedi. Öfkeden olabilir dedi. Ve onu da dinlemek istedi. Akşam da o gitti. Bundan sonraki ilk görüşmede de birlikte gelin dedi. Haftaya çarşamba günü birlikte gideceğiz. Eşim o zamana kadar bunları konusmayalim diyo.. birlikte gideceğimiz görüşmeye acayip odaklanmış durumda

Terapist daha ilk görüşmede çok fazla şey söylemedi. Öfkeden olabilir dedi. Ve onu da dinlemek istedi. Akşam da o gitti. Bundan sonraki ilk görüşmede de birlikte gelin dedi. Haftaya çarşamba günü birlikte gideceğiz. Eşim o zamana kadar bunları konusmayalim diyo.. birlikte gideceğimiz görüşmeye acayip odaklanmış durumda
canım benzeri bişileri bende yaşamıştım zamanında.eşim bana senden soğudum birliktelikten zevk almıyorum seni yeniden sevmek dokunmak için çabalıyorum ama olmuyor sen olsaydın yerimde çoktan giderdim gibi kelimeler söyledi yıkılmıştım canlı cenazeye dönmüştüm 6 ayda 17 kilo verdim öle kiloluda değilim oldum bir hortlak.sonra çabaladım benimde hatalarım vardı ama öle her evlilikte olan tartışmalar laflar sözler di.şahsiyetini onurunu zedeleyecek sözlerde değil.deli gibi çabaladım gönlünü yeniden kazanmak için sonra bir öğrendimki pikolojim bozuk diyen gezen adam meğer beni aldatıyormuş.o günden sonra dünyayı dar ettim esas ozamandan sonra kişiliğine karakterine edilmeyecek sözler ettim toparlandı.8 yıl oldu bitti geçti gitti diyorum ama tetikteyim unutmadım unutulmuyor.

acaba diyorum tamam eminsin ama vicdanını rahatlatıyor seni düşünüyor gibi yapıp saman altından sumu yürütüyor.

evet yaa terapist ne söyledi bak bende çok merak ettim.neden sevmiyormuş sevemiyormuş artık seni çünkü benim nezdimde acı tecrübeyle edindiğim tek gerçek yedekleme yaptıktan sonra erkek Allah ne verdiyse deyip elindekini iki çekip bir yoluyor.

Erkekler biz kadar inişli çıkışlı duygular içerisinde olmuyorlar. Bir anlık öfkeyle seni sevmiyorum dediğini sanmıyorum. Çok çok kırılmış olduğunu da söylemiş zaten ama şöyle de bir durum var eşiniz evliliğinizin kurtulma durumu olabilir mi düşüncesiyle terapiste vs gitmiş... bu önemli bir adım umarım gerisi gelir

Canim psikolog gelismelerinden haberdar edersen bi cok insana yardimci olursun
Psikologla ilgili bir gelişme yok aslında. Dün sabah ben gittim akşam eşim gitti. İkimizde de olumlu bi izlenim bıraktı doktor. Yani ben daha önce de birine gitmiştim ama tarzı çok farklıydı bana uymamıştı. Doktor genel anlamda öncelikle bizi dinledi bu ilk görüşmede. Bana enerjimi bosaltabilecegim aktiviteler yapmamı önerdi. Spor gibi dans gibi doğa yürüyüşleri gibi.. Hayatlarımızın çok iç içe geçtiğini söyledi. Bireysel olarak vakit gecirmemeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Erkekler ve kadınların duyguları yaşama şekillerinin farklı olduğunu ve insanların isterlerse degisebileceklerini söyledi. Bu değişim kısmını benim için söyledi. Ama bizi özellikle bi arada dinlemek istiyormuş. Eşim öyle dedi. Haftaya kadar ne yazık ki çok dolu olduğu için bir haftamız var. Ama herhangi bir iptal olursa daha önce arayacak bakalım.

Psikologla ilgili bir gelişme yok aslında. Dün sabah ben gittim akşam eşim gitti. İkimizde de olumlu bi izlenim bıraktı doktor. Yani ben daha önce de birine gitmiştim ama tarzı çok farklıydı bana uymamıştı. Doktor genel anlamda öncelikle bizi dinledi bu ilk görüşmede. Bana enerjimi bosaltabilecegim aktiviteler yapmamı önerdi. Spor gibi dans gibi doğa yürüyüşleri gibi.. Hayatlarımızın çok iç içe geçtiğini söyledi. Bireysel olarak vakit gecirmemeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Erkekler ve kadınların duyguları yaşama şekillerinin farklı olduğunu ve insanların isterlerse degisebileceklerini söyledi. Bu değişim kısmını benim için söyledi. Ama bizi özellikle bi arada dinlemek istiyormuş. Eşim öyle dedi. Haftaya kadar ne yazık ki çok dolu olduğu için bir haftamız var. Ama herhangi bir iptal olursa daha önce arayacak bakalım.

Paikologun yorumlari bana cok mantikli geldi bence 1 hafta uzun olmus ama ya.. hayirlisi artik

Back
X