• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine benden gizli

aries93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
38
-17
6
Arkadaşlar merhaba bu erkekler neden arkadan iş çevirmeyi bu kadar seviyolar?
Benim eşim icralık olduğu için benim garanti ve akbank hesabımı kullanıyodu maaşını ve kalan parasını bu iki hesabımda tutuyodu. Benimde banka puanım iyi olduğundan kredi kartı vermiş iki bankada benim haberim yok tabii sonra Akbanktan aradılar haberim oldu,akbankın k.kartını eşim kullanayım dedi benimde iki tane kredi kartım var ikisinide sen kullandın hala borçlaro duruyo en azından birini kapat akbanktan gelen kart senin olsun dedim tamam dedi ama 1 ay önce öğrendim ki hem garantideki kredi kartını hemfe akbanktaki kredi kartını kullanmış garantiden kmh varmış onuda kullanmış. Çok sinirlerim bozuldu şu an ondan nefret ediyorum insan eşine güvenemez mi ya ? Böyle olcağını bilseydim kesinlikle hesaplarımıda vermezdim ona. Baya kavga ettim sen kim oluyosunda Benim kartlarımı Bana sormadan kullanıyosun diye bağırdım çağırdım. Haberim yokken hadsiz eşim yüzünden 16 bin borçlu gözüküyorum.hala çok simirliyim

Ne yapmış onca parayı? Eve pahali bir şey alsa farkederdiniz heralde , nerede yiyor?
Bence en önemlisi eşiniz bu parayı ne yapıyor bunu öğrenmeye çalışın
Baştan hatayı siz yapmışsınız halihazırda icralık olan birine kartlarınızı vermeyecektiniz. Ne yapıyor bu paraları eşiniz kumar mı yoksa başka işler mi karıştırıyor peşine düştünüz mü
Başta yapmak zorunda kaldım çünkü kendi hesaplarına sürekli bloke geliyodu. Kumar değil ticaretle uğraşıyor o yüzden karttan Parayı döndürdüm dedi ne olursa olsun ben yinede bu durumu kabullenemiyorum evliliğin en kötü yanı bu sanırım kabullenmesende hazmedemesende yime bir şeyleri devam ettirmeye uğraşıyosun hırsımı alamıyorum bir türlü

Benim eşim icralık olduğu için benim garanti ve akbank hesabımı kullanıyodu maaşını ve kalan parasını bu iki hesabımda tutuyodu. Benimde banka puanım iyi olduğundan kredi kartı vermiş iki bankada benim haberim yok tabii sonra Akbanktan aradılar haberim oldu,akbankın k.kartını eşim kullanayım dedi benimde iki tane kredi kartım var ikisinide sen kullandın hala borçlaro duruyo en azından birini kapat akbanktan gelen kart senin olsun dedim tamam dedi ama 1 ay önce öğrendim ki hem garantideki kredi kartını hemfe akbanktaki kredi kartını kullanmış garantiden kmh varmış onuda kullanmış. Çok sinirlerim bozuldu şu an ondan nefret ediyorum insan eşine güvenemez mi ya ? Böyle olcağını bilseydim kesinlikle hesaplarımıda vermezdim ona. Baya kavga ettim sen kim oluyosunda Benim kartlarımı Bana sormadan kullanıyosun diye bağırdım çağırdım. Haberim yokken hadsiz eşim yüzünden 16 bin borçlu gözüküyorum.hala çok simirliyim

Borcu ödeyene kadar sakin durun, sizin üstünüze kalmasın borçlar..

Borcu ödeyene kadar sakin durun, sizin üstünüze kalmasın borçlar..
Az önce benim kullandığım ama ordan da kendi ihtiyaçlarını karşıladığı kredi kartımı kapattı borcunu ödedi. Ama içim soğumuyor ben hala benden habersiz nasıl böyle bir şey yapar Onu anlayamıyorum. Ondan habersiz cebindem 5 tl almışlığım yok. insan hayat arkadaşına güvenmicekse kime güvenecek ki

Başta yapmak zorunda kaldım çünkü kendi hesaplarına sürekli bloke geliyodu. Kumar değil ticaretle uğraşıyor o yüzden karttan Parayı döndürdüm dedi ne olursa olsun ben yinede bu durumu kabullenemiyorum evliliğin en kötü yanı bu sanırım kabullenmesende hazmedemesende yime bir şeyleri devam ettirmeye uğraşıyosun hırsımı alamıyorum bir türlü
Üzgünüm pek duymak istedikleriniz değil ama evliliğin kötü yanı diye genellemeyin. Sizin eşiniz kötü. Nasıl bu kadar sindiniz ticaret yapıyor ama ne alıp ne satıyor niye hiç kazanamıyor hem kendini hem sizi batırıyor. Ben yerinizde olsam çoktan herşeyi didik didik etmiştim. Beceremiyorsa ticaret de yapmasın zaten girsin asgari ücretle bi yerde çalışsın. Şu durumunuzdan iyi olur her halukarda

Az önce benim kullandığım ama ordan da kendi ihtiyaçlarını karşıladığı kredi kartımı kapattı borcunu ödedi. Ama içim soğumuyor ben hala benden habersiz nasıl böyle bir şey yapar Onu anlayamıyorum. Ondan habersiz cebindem 5 tl almışlığım yok. insan hayat arkadaşına güvenmicekse kime güvenecek ki

O kadar haklısınız ki ve o kadar kötü bir devirdeyiz ki bakın aklımıza hemen borç üstüne kalacak fikri geliyor, işin maneviyatı dan önce maddi zarar düşüncesi cereyan ediyor.
Kartı kullandım da keyfime mi kullandim, başkasına mi harcadım iş için bizim için diyerek kabahatini görmez sizi anlayışsiz olmakla suclamazsa iyi.

Benim eşimde ticaretle uğraşıyor.
Kaç kez iflas ettiğini hatırlamıyorum bile
Hesaplarında bloke hâlâ var.
Benim hesaplarımi kullanıyor ama bırakın kredi kartini,krediyi içindeki paraya dokunmaz.
Ben eşinizin sadece ticareti döndüreyim,evi gecindireyim diye bu hesapları kullandığını düşünmüyorum.
Evet eşe güvenmeyip kime guvenecegiz ama bir kez fark ettiğinizde elinden almanız lazım o hesapları yoksa devamı gelir.
Birde borcunuz harciniz bitiyor mu bu durumda.

Sizden habersiz nasıl kartlarınızı kullanıyor anlayamadım ben. Benim de kredi kartlarım var. Mobil bankacılıktan kontrol ediyorum sürekli. Ekstreme, ne kadar nereye harcamışım bakarım. hiç mi bakmıyosunuz kartlarım ne durumda bu ay ne kadar borcum var diye.

Eşinizi geçtim birisi kart bilgilerinizi çalıp sizi dolandırsa haberiniz olmayacak. O kartlar size ait. Dolayısıyla eşinizin harcadığı her kuruşu takip etmek, kartları iptal etmek gibi bir şanslarınız var. Kullanın bunları.

Vahhh yazık emeklerimize:(((nedir böyle insanlardan çektiğimiz.Allah yardımcınız olsun.

evliliğin böyle bir kötü yanı yok, senin eşin kötü

Para,para nereye gidiyor..
Tamam,tavir kotu,es berbat ama para nerede ?
Ne yapmis parayi.?

Kredi kartı ekstresine bakınca ne almış?
Yoksa direkt avans mı cekmiş karttan?
Konuları o kadar yüzeysel acıyorsunuz ki...16bin tl ye ne almış merak etmediniz mi...16bin tl ile ticaret micaret olmaz

Eşiniz ilk başta niye icralık oldu? Bu kartları ne için kullanıyor? Ticaretle uğraşıyor demişsiniz de adam sizi kandırıyor olmasın? Para kazanmıyor galiba... Para harcıyor sadece. Nasıl bir ticaret bu anlamadım :)

Yani gerçekten ticaret mi yapıyor yoksa iddia kumar gibi şeyler mi yapıyor ya da başka birşey mi. Bu konuda yalan söylemişse parayı ne yaptığı konusunda da yalan söyleyebilir. Bence bir peşine düşün öğrenin işin aslını

Back
X