Gözlerini vs kapatarak bi fotoğraf atabilir misiniz. Nasıl bişeyden bahsediyorsunuzMerhaba Bebegimin yüzü duzelmiyo Doktorlar isilik bilmem derisi hassas diyolar krem falan yaziyolar ama birden yüzü yine ayniya dönüyor sadece yüzü kulak arkası birde boynunda oluyo. Belki bişey yiyorum ondan oluyo diye düşünüyorum bişeyden alerji oluyorsa sadece yuzunde ola bilirmi? Cunki bedeninde hicbisey yokon gün falan geciyo sonra yine geri geliyo ama kremlerini kullanıyorum gecsede.
Gözlerini vs kapatarak bi fotoğraf atabilir misiniz. Nasıl bişeyden bahsediyorsunuz
Görüntü egzeama gibi geldi bana. İsilikle alakası yok zaten görüntünün.Atdim resim
Görüntü egzeama gibi geldi bana. İsilikle alakası yok zaten görüntün
Yani alejimi oluyo nedense? Net gozukuyomu resimde bilmiyorum ama sulaniyo kızarıklıkları sarı sarı kuruyo ağladığı zaman cogaliyo kafasındada var alın kısmında. Ama boynundaki öyle diyil farklı yanık gibi.Görüntü egzeama gibi geldi bana. İsilikle alakası yok zaten görüntünün.
Bence başka bi doktora daha gösterinYani alejimi oluyo nedense? Net gozukuyomu resimde bilmiyorum ama sulaniyo kızarıklıkları sarı sarı kuruyo ağladığı zaman cogaliyo kafasındada var alın kısmında. Ama boynundaki öyle diyil farklı yanık gibi.
Üç tane doktor görmüş hiç birisi alerji demiyoBence başka bi doktora daha gösterin
Cokmu öptürüyorsunuz bebisi?Merhaba Bebegimin yüzü duzelmiyo Doktorlar isilik bilmem derisi hassas diyolar krem falan yaziyolar ama birden yüzü yine ayniya dönüyor sadece yüzü kulak arkası birde boynunda oluyo. Belki bişey yiyorum ondan oluyo diye düşünüyorum bişeyden alerji oluyorsa sadece yuzunde ola bilirmi? Cunki bedeninde hicbisey yokon gün falan geciyo sonra yine geri geliyo ama kremlerini kullanıyorum gecsede.
Cokmu öptürüyorsunuz bebis
Yok valla babası bile opemez izin vermiyorum ama ben öpüyormCokmu öptürüyorsunuz bebisi?
Kuzum sen op bisey olmazda genelde o yuzden oluyor diolarYok valla babası bile opemez izin vermiyorum ama ben öpüyorm
Kuzum sen op bisey olmazda genelde o yuzden oluyor diolar
Valla bişey yemeyede çekiniyorum anlamıyorum ki neden bu acaba sicakdan diyordum sicakda diyil daha alarjiyse sadece yüzde olurmuki. Valla ne yedim.oldud diyede ayrıca rahatsız oluyorum napicam ben
İki kasının arasında yok kulak arkasında kasiyo kasiniyo kızaran yerleriBebeğinizi bir alerji doktoruna götürün, yüzündekiler egzamaya benziyor. Doktor ben gittiğimde kulak arkası iki kaşının arası ve kafasını sormuştu
Kulak arkasında kizariyo ama doktor orayida gördü kasiniyo hemde ama.iki kasının arasında yok bedenindede hiç yok sadece resimdeki yerlerBebeğinizi bir alerji doktoruna götürün, yüzündekiler egzamaya benziyor. Doktor ben gittiğimde kulak arkası iki kaşının arası ve kafasını sormuştu
Egzama bu bana öyle geldi egzama oldugu için de tekrarlaması normal gibiAtdim resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?