yine bi adet gecikmesi ve yine bi bekleyiş :/

kdersiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
90
0
26
İçel Mersin
arkadaşlar adetim 1 gün gecikti benden 1 haftadır kahverengi akıntılar geliyo acaba bu gebelik için bi belirtimidir yoksa yinemi hüsran:? rabbime bıraktım artık verende o alanda o dimi.ama yinede bi umut bilgisi olan varmı acaba bekliyorum şimdiden çok sağolun:)

benim de gecikti. ama ben prezervatifle korunuyorum ve şu an bu gecikmeye uyuz oluyorum karnım ara ara sızlama şeklinde ağrıyo,aha şimdi geldi diyorum yok. delircem şiştim kaldım gerginim

benim de gecikti. ama ben prezervatifle korunuyorum ve şu an bu gecikmeye uyuz oluyorum karnım ara ara sızlama şeklinde ağrıyo,aha şimdi geldi diyorum yok. delircem şiştim kaldım gerginim

hiç sorma ya o sıkıntı bendede var canım sağ kasığıma bazende sol kasığıma ağrı yapıyo 5 dk bi lavobaya gitmekten fenalık geldi umarım adet olmam :)

hiç sorma ya o sıkıntı bendede var canım sağ kasığıma bazende sol kasığıma ağrı yapıyo 5 dk bi lavobaya gitmekten fenalık geldi umarım adet olmam :)
inş beklediğin gibi olur canım. benim öyle bi çalışmam beklentim yok korunuyorum şu an ama olursa da hoş gelir sefa gelir :)

tabiki istiyorum inşallah da biraz zamanı var 6 aylık evliyim düğün borçlarımız falan var daha.

tabiki istiyorum inşallah da biraz zamanı var 6 aylık evliyim düğün borçlarımız falan var daha.

daha yeniymiş gerçekten.ben 1.5 senelik evliyim başta istemediğime bekleyelim dediğime şimdi rabbim biliyorya öyle pişmanımki keşke ilk günden hamile kalmayı isteseydim şimdide ben istiyorum mevlam vermiyo tabi herşeyin hayırlısı ne bende ne eşimde bi sorun yok ama napalım demek daha zamanı var ama arayı çok uzatma derim ben aileye herzaman üçüncü bi kişi şart :)

BAT benimde bugün ama gelen giden yok hala :/

öyle tabi...Allah hepimizin gönlüne göre versin inş

slm bnde 3 senelik evliyim tüp beekle hamle kaldım fakat kaybettm bebegmi bu ayda 4 günm geckti idrar testinde2. Cizgi silik cıktı kn testi yaptırdmm snucum0.33 adet görmedm daha acaba yeni gebelk olablirmi bilgisi oln yazarsa sevinrm

benim arakadaşımdada öyle 2 silik çizgi çıkmıştı bi öğrendi ki 1 aylık bebeiş var içerde inş seninkide öyledir

inş öledir ama kanda negatif cıkıyo anlm veremedm 3 senefr istyruz ama olmadı artk olsun istyrum bnde 2 tne test yaptmikisde slik cktı. Bir aylık olsa kanda ckmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…