- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Akreplikle burçla alakası yok. Benim eşim de akrep.
Sözüm size değil ama erkekleri ya da kadınları burçlara göre genellemeyi pek doğru bulmuyorum.
sorunu herkes sizin yalan söylemeniz gibi algılamış ama bence asıl sorun, birlikte olduğunuz adamın size yalan söylettirecek kadar baskıcı ve kıskanç olması, tepkileri bu yönde olmada siz de heralde kendinizi yalan söylemeye mecbur hissetmezdiniz.
bu adam sizle evlense hayatınız kaydırır kıskançlığıyla, bence siz asıl uzun dönemde bunu ne kadar tolere edebilirsiniz, sabrınızın sınırı nedir, bunları tartın kendinizde.
ben de bu yüzden diyorum, uzun dönemde bu işi nası yürütürsün önce bunu sorgula diye.Evet adam fazla baskıcı ama kabul edip etmemek te konu sahibinin elinde
Daha şimdiden kimse bana onu yapma bunu etme diyemez, o haddi vermem ben açıkçası
Olmuyosa, kapı orda
Tamam kem küm deyip kendi bildiğini okumak ne dürüstçe ne de bi çözüm olabilir, bu baskıya
ben de bu yüzden diyorum, uzun dönemde bu işi nası yürütürsün önce bunu sorgula diye.
konu sahibi ne yardan ne serden geçenediği için yalan söyleyerek günü kurtarmaya çalışıyo, ama günü kurtarmakla iş bitmiyo, önlerinde koca bi hayat var, birbirlerine uygun değillerse uzatmanın karşılıklı eziyetin anlamı yok.
dogrudur...akrep burcu biraz daha inat gb geldi bana sizin burcunuz ne
sorunu herkes sizin yalan söylemeniz gibi algılamış ama bence asıl sorun, birlikte olduğunuz adamın size yalan söylettirecek kadar baskıcı ve kıskanç olması, tepkileri bu yönde olmada siz de heralde kendinizi yalan söylemeye mecbur hissetmezdiniz.
bu adam sizle evlense hayatınız kaydırır kıskançlığıyla, bence siz asıl uzun dönemde bunu ne kadar tolere edebilirsiniz, sabrınızın sınırı nedir, bunları tartın kendinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?