yine bir akrep erkeği klasiğiiiiiiii!!!!!!!! kafayı yıcem

jasmindgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
332
6
46
İstanbul
kızlar uzun zamandır yokum aranızda ya....ozledıklerım oldu,,,ısın ıcınden cıkamayınca hep size sıgınıorum....boşandıktan sonra benim gibi boşanmış cocuğu olan bşr adama aşık ldum...ilk kez bir akrep...çoksevildim tarafından...ama çok ta yıpratıldım,,hıc cozemıorum...kıskancların hepsi banamı denk gelio anlamıorum...esım de oğlaktı...olay su...bir ayrı bir barışığız...daa yenı barışmıstıkkı evden bile onun sözyle cıkan ben arkadaslarımla dısarı cıktım...erkek var mı aranızda dedı yok dedım,,,vardı tabıkı...arkadaslarımın sevgılılerı..kendısı benm yakın arkadaslarımla da kotu oldugu ıcın gelemedı...sonra ııraf ettım...bıttı bu ıs bılmem ne...ben olsem de aramam askımdan... bana yakan soledın..ay kudurdu...ya bu akrep erkeği siniri neden geçmez...ben hala cözemıorum..ne dese yapıorum acaba ondan mı bu hale geldi bu ilişki...hep ayrılan o...ogrendı taktıgı

Akreplikle burçla alakası yok. Benim eşim de akrep.

Sözüm size değil ama erkekleri ya da kadınları burçlara göre genellemeyi pek doğru bulmuyorum.

Ben akrep burcuyum. Ve bir akrebe yalan söylemekle hayatınızın hatasını yapmışsınız. Artık size asla güvenmeyecek, kıskançlığı daha da artacak bir yerde de yediremeyip ayrılacaktır.

2 yıllık muhteşem ilişkim benden bir şey gizlemesi ve onu keşfetmem üzerine bitmişti. Güven tek kullanımlıktır.

adama yalan söylemişsin o da sinirlenmiş haliyle..
bunun burçla ne alakası var...

burçlara az da olsa inanırım. akrep kıskançtır dahası kincidir. bir kere onun için bitti mi geri dönmesi zor.

yalan yalandır akrebede soylesen kovayada bogayada balıgada soylesen yalandır. ben akrep burcu degılım ama aynı seyı yasasam aynı tepkıyı verırdım aynı seyı arkadasının sana yaptıgını dusun yok deyıp kız arkadaslarıyla oturdugunu dusun ne tepkı verırdın? arkadasa katlıyorum guven tek kullanımlıktır. adamı rahat bırak haketmıssın donsede sana faydası olmaz yanı cunku cok haklı.

siz burcu falan bir kenara bırakında bu ayrılmalar barışmalar kıskançlıklara evlenincede tahammül edebilecek misiniz ? Sonuçta ikinci evliliğiniz olacak ve ortada bebeklerde var...
o kadar olumsuzluk var ki aşk hayatınızda birlikteliğinizi yeniden gözden geçirin derim...

bırakın akrebi,kıskançlığı,inadı...
sütten ağzı yanmış biri olarak böyle birini etrafınızda bulundurmamanız lazım.
habersiz dışarı çıkmamalar....yakın kız arkadaşınızla küsmeler...yanınızda erek var mı diye sormalar.
bu ne kardeşimmm.çıkın şu esaretten...hazır ayrılmışken numaranızı falan değiştirin...size ulaşamasın.zira
siz aramayınca merak edip o arayacaktır...

Adama yalan söylemişsiniz, o da ağzına geleni söylemiş suc da astrolojinin olmuş :)

Garip.

sevgilin sana yalan söylese gene burçlara yorarmıydın

Tuhaf
O buluştuğun kişiler arasında erkek olmasını istemiyo
Sen istiyosun

Bunu açıkça söylemen gerekir
Önce yalan söyledim, sonra itiraf ettim filan çok çocukça

Kaç yaşında bireylersiniz, karakterleriniz uymuyorsa uymuyordur
Yalanla ite kaka nereye kadar yürür

sorunu herkes sizin yalan söylemeniz gibi algılamış ama bence asıl sorun, birlikte olduğunuz adamın size yalan söylettirecek kadar baskıcı ve kıskanç olması, tepkileri bu yönde olmada siz de heralde kendinizi yalan söylemeye mecbur hissetmezdiniz.
bu adam sizle evlense hayatınız kaydırır kıskançlığıyla, bence siz asıl uzun dönemde bunu ne kadar tolere edebilirsiniz, sabrınızın sınırı nedir, bunları tartın kendinizde.

Evet adam fazla baskıcı ama kabul edip etmemek te konu sahibinin elinde
Daha şimdiden kimse bana onu yapma bunu etme diyemez, o haddi vermem ben açıkçası
Olmuyosa, kapı orda

Tamam kem küm deyip kendi bildiğini okumak ne dürüstçe ne de bi çözüm olabilir, bu baskıya

ben de bu yüzden diyorum, uzun dönemde bu işi nası yürütürsün önce bunu sorgula diye.
konu sahibi ne yardan ne serden geçenediği için yalan söyleyerek günü kurtarmaya çalışıyo, ama günü kurtarmakla iş bitmiyo, önlerinde koca bi hayat var, birbirlerine uygun değillerse uzatmanın karşılıklı eziyetin anlamı yok.

Bence de
Bi de gerekli çizgilerin altını çizmemiş gibi, adam böyle bi hakkı kendinde görebiliyo o yüzden.

yalan yalandır,burçlarda teselli bulmanın anlamı yok!Güvenmek istiyor belki,ama siz kimbilir kaçıncı yalanınızı söylediniz...

Son düzenleme:
dogrudur...akrep burcu biraz daha inat gb geldi bana sizin burcunuz ne

Yay burcuyum. Burç muhabbeti eğlencelidir severim de ama ciddiye almayın derim öyle olsaydı 22 yaşında evlenmeyip 40ıma kadar bekar kalmam o erkek senin bu erkek benim bekarlar burcu özgür ruhlu faso fiso olmam lazımdı

Şaka bir yana da bence ikinizin hayat tarzı uyuşmuyorsa zorlamamak lazım yani o erkeklerle görüşmenizi normal bulmuyor siz buluyorsunuz ya açıkça ben böyle biriyim demeliydiniz yalan söylememeliydiniz ya da bu adamdan vazgeçmeliydiniz diye düşünüyorum

cok sağolun ya sizin gibi anlayabilen olmadı sanki ben yaşan soylemek için yaratılmışım adam kıskançlığından kafayı yıo problem bende oluyo enteresan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…