yine bir akrep erkeği klasiğiiiiiiii!!!!!!!! kafayı yıcem

yalan yalandır,burçlarda teselli bulmanın anlamı yok!Güvenmek istiyor belki,ama siz kimbilir kaçıncı yalanınızı söylediniz...

size bu sekilde bir yorum yapma hakkını ben vermedim...bu kahinlik yapmak oldu simdi:)) siz karşımdakı insanın erkek arkadaslarımla gorusturmeyecek kadar kıskanc olmasını normal kabul edip bide bu konuda benı suclayanlardan birisniz..o onemli degılde hakkımda yalancılıkla benı suclayacak yorum hakkını size ben vermedım degılmı lütfen konuşmalarınıza dikkat edin

ıyıde guzel arkadasım ben ortama gelen ınsanlar ustelık benm dısımda gelısenbır durum ıcın adam kıskanc guvensız dıye bunu yaşamamalıyım degılmı...tabıkı benm kararım ben sadece o gun gercekten kotuydum akıl almak ıstedım sızlerden

konuyu yanlıs anlatmıs olabılırım arkadaslar yalan soylemedım...masama arkadaslarımın sevgılısı ve nısanlıları da benden habersız geldı..karsımda kendıne guvenmeyen bır erkek var.. sonucta hanı ozur dıledı bende yalan solemek zorunda bırakma benı dedım haklı oldugumu o da kabul ettı...asıl soru akrep erkekleri genelde cok mu kıskanc ben aslında onu merak ettım

Pardon?Erkek arkadaşınızın kıskançlığını normal bulmadım,bunu destekleyen yorum da yapmadım...Bu durumu burçlara bağlayıp normalleştiren sizsiniz...Yaptığım yorumun arkasındayım evet,çünkü bazı kadınlar karşısındaki erkeği idare edemeyince yalanlara başvurur.Erkek arkadaşınız size son olayda inanmadığına göre,öncesinde de benzer şeyler yaşanmıştır ki güveni sarsılmıştır.Buraya konu açtığınıza göre bana yorum yapma hakkını da siz verdiniz...Değil mi?Dolayısıyla uslup konusunda beni uyaramazsınız,kiblersiniz olur biter...İyi forumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…