Ya evet sizden öğreneceğim karatayı:)) afiyet olsun cnmBilmediğiniz konularda ahkam kesmeseniz keşke. Meslekten men cezası ne için verildi onu bile bilmezsiniz ama gelip böyle yazarsınız. Söz konusu 15 günlük ceza etik olmayan yöntemlerle tartışma için verildi. İnsanları öldürecek, mahvedecek bir şey dediği için olsa 15 gün mü olurdu?
Elinize daha bir kitabını alıp okudunuz mu? Hayvansal yağlar, kolesterol neden faydalıdır biliyor musunuz? Vücudun doğla yağları yakabildiğini biliyor musunuz?
Benim yakınım kendisinin dediği şekilde beslenerek 40 kilo verdi, insülin iğnesi kullanmaktan kurtuldu.
Ben kokusuna bile dayanamıyordum yumurtanın. Şimdi anneme ya da eşime haşlayıyorum buzluğa koyup iyice soğutturuyorum ve bir kaç saat bekletiyorum. O kokusu gitmiş oluyor öyle yiyebiliyorum anca. Şu yumurta olayının gerçek olduğunu duymuştum ama japonyada. Çok mantıklı gelmedi ama mutlaka günde bir tane yiyorumKızlar şu meşhur Canan Karatay ı izledim bugün. Çin'de hamile kadınlara günde 10 tane yumurta yediriyorlarmış. Bebeğin otizim olmaması için. Çöl faydalı mutlaka yumurta yemeliler falan dedi. Ve ben günde 1 tane bile yiyemiyorum. Kızımı hamileyken zar zor hafta 3!kez yiyordum ama bunda hiçsiz ne yapıyorsunuz yiyebilen var mı??
Bende yemem Laz'ımda afedersin kusarken çok tiksiniyorumBen kokusuna bile dayanamıyordum yumurtanın. Şimdi anneme ya da eşime haşlayıyorum buzluğa koyup iyice soğutturuyorum ve bir kaç saat bekletiyorum. O kokusu gitmiş oluyor öyle yiyebiliyorum anca. Şu yumurta olayının gerçek olduğunu duymuştum ama japonyada. Çok mantıklı gelmedi ama mutlaka günde bir tane yiyorum
Hahah bende lazım ama bebek için mecburumBende yemem Laz'ımda afedersin kusarken çok tiksiniyorumyicem ama yavrum için napalım
Aminn cnm bende günde 1 tane yumurta tek yiyorm 10 tanee ne ya çok fazlaDoktorum günde Bi tane dedi ama yumurtanın sıfatını görünce bayılasım geliyor. Sağlıkla gelse dünyaya şu hamilelik stresinden kurtulsam Allah'ın izniyle
Arkadaşlar Canan Kartay'ın dedikleri doğru.Kadın hakkında bilgi sahibi olmayanlar bol keseden sallamış gene ne yazikki.
Bir arkadaş doktorluktan men ettiler demiş :))
Günümüz şartlarında ilaç ve gıda sektöründe o kadar çok rant varki tahmin bile edemessiniz.
Kadın hamilelere şeker yüklemesi artık dünyada yasaklandı yapılmıyor dedi ve elinde belgelerle açıkladı 2 yaşına kadar çocuklara şeker vermeyin dedi hiç bir doktor çıkıpta bu kadın yalan söylüyor yok öyle bir şey diyebildi mi??
Sadece sessizce mahkemeye verdi tabibler odası kadın dediklerini ispatlayınca ceza falan vermediler.
Peki neden hiç bir doktor yalan diyemedi hiç düşündünüz mü?
Milyon dolarlık ilaç firmalarının doktorlara çok yatırım yaptığından olmasın sakın ?
Canan Karatay hiç bir çıkarı olmayan çok ama çok iyi eğitim almış bir doktor.
Kadın doğal beslenin diyo ne varki bunda ??
Doktorların kadına düşman olmalarını anlıyorum da halkdan insanlar neden bu kadar tepkili onu anlamıyorum. Önerilerini uygulayıp da zarar gördüm diyen var mı varsa anlarım.ama birebir uygulamış olacak öyle yarım yamalak değil. Şeker yüklemesi yaptırmayın ama başka testlerle saptayin ve hiç karbonhidrat tüketmeyin diyor. Hiç test yaptırmayın istediğinizi yiyin demiyorki gebelik şekerinin tehlikeli olduğunu söylüyor.simdi konusmayayım diyorum ama, burda Sn Canan Karatay icin -kariyerinin ne noktada oldugu belli- sacmalıyor diyenlerin, kariyer gecmislerini dinlemek isterim. Tıp olması önemli değil kariyerinin de..
Bizim insanlarımız neden böyle?
yersin yada yememezsin, konuya katılırsın yada katılmazsın ayrı bir durum da, camur atıp argüman yaratmaya calısmak - üstelik kullanılan cümlelerin seviyesinin bu düzeyde olması- cok acı.
Cehalet en büyük sorunumuz.
Benden değil ya kadından öğreneceksiniz ya da kitaplarından.Ya evet sizden öğreneceğim karatayı:)) afiyet olsun cnm
Ben de okula götürmek istiyorum ama birden kabı açınca pis kokacak diye götüremiyorum. Bu yüzden bana dediler ki baharatlarsan kokmuyor. Ama denemedim daha, aklınızda olsun.Ben kokusuna bile dayanamıyordum yumurtanın. Şimdi anneme ya da eşime haşlayıyorum buzluğa koyup iyice soğutturuyorum ve bir kaç saat bekletiyorum. O kokusu gitmiş oluyor öyle yiyebiliyorum anca. Şu yumurta olayının gerçek olduğunu duymuştum ama japonyada. Çok mantıklı gelmedi ama mutlaka günde bir tane yiyorum
sağol canımmmBen de okula götürmek istiyorum ama birden kabı açınca pis kokacak diye götüremiyorum. Bu yüzden bana dediler ki baharatlarsan kokmuyor. Ama denemedim daha, aklınızda olsun.
Annemde kahvaltıyı hazırlamıstı kalktım oturdum sofraya baktım tereyaglı yumurtaBugün yedim iki yumurta ilk defa. Kendimi toprağa gömmek istiyorum erisede gitse artık
Yarasin bebisine inşallah cnmm iyi yaptin .Bugün yedim iki yumurta ilk defa. Kendimi toprağa gömmek istiyorum erisede gitse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?