Yine bir Canan Karatay klasiği :((

Ya evet sizden öğreneceğim karatayı:)) afiyet olsun cnm

Yumurta o kadar yiyemem zaten sevmiyorum tadını .Yiyebilen varsa yesin 10 tane..Ama ben bazı açıklamalarını mantıklı buluyorum yalan yok.Kadın okumuş iki ana dal yapmış vardır bir bildiği deyip saygı duyuyorum; açıkçası ahkam kesecek bir doktorluk kariyerim yok..Misal şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü mantıklı geliyor dedikleri..Otizm konusunda ülkemizdeki en uzman kişi rahmetli Prof.Ahmet Aydın idi onun makalesi çok bu hastalıkla ilgili..

Ben kokusuna bile dayanamıyordum yumurtanın. Şimdi anneme ya da eşime haşlayıyorum buzluğa koyup iyice soğutturuyorum ve bir kaç saat bekletiyorum. O kokusu gitmiş oluyor öyle yiyebiliyorum anca. Şu yumurta olayının gerçek olduğunu duymuştum ama japonyada. Çok mantıklı gelmedi ama mutlaka günde bir tane yiyorum

Bende yemem Laz'ımda afedersin kusarken çok tiksiniyorum yicem ama yavrum için napalım

karatayın mesleki geçmişini en azından bi okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Ondan sonra dediklerine kulak asmamak mümkün değil. Bütün kitaplarını aldım ben özellikle hamilelik için yazdığını okuyun bence. Doktorluktan men edildi falan çok komik Sözler bunlar. Ceza aldı o da iptal oldu zaten.

Doktorum günde Bi tane dedi ama yumurtanın sıfatını görünce bayılasım geliyor. Sağlıkla gelse dünyaya şu hamilelik stresinden kurtulsam Allah'ın izniyle
Aminn cnm bende günde 1 tane yumurta tek yiyorm 10 tanee ne ya çok fazla yiyemiyosan yumurtaya eşdeğer başka bisey ye cnm.stres yapma.ablam hiç et balık yemez bebislerin gayet bsaglikli maşallah.bi yumurta yiyemiyosan başka biseyle karşılaşabilirsiniz o ihtiyaci

simdi konusmayayım diyorum ama, burda Sn Canan Karatay icin -kariyerinin ne noktada oldugu belli- sacmalıyor diyenlerin, kariyer gecmislerini dinlemek isterim. Tıp olması önemli değil kariyerinin de..
Bizim insanlarımız neden böyle?
yersin yada yememezsin, konuya katılırsın yada katılmazsın ayrı bir durum da, camur atıp argüman yaratmaya calısmak - üstelik kullanılan cümlelerin seviyesinin bu düzeyde olması- cok acı.
Cehalet en büyük sorunumuz.

Arkadaşlar Canan Kartay'ın dedikleri doğru.Kadın hakkında bilgi sahibi olmayanlar bol keseden sallamış gene ne yazikki.
Bir arkadaş doktorluktan men ettiler demiş :))
Günümüz şartlarında ilaç ve gıda sektöründe o kadar çok rant varki tahmin bile edemessiniz.
Kadın hamilelere şeker yüklemesi artık dünyada yasaklandı yapılmıyor dedi ve elinde belgelerle açıkladı 2 yaşına kadar çocuklara şeker vermeyin dedi hiç bir doktor çıkıpta bu kadın yalan söylüyor yok öyle bir şey diyebildi mi??
Sadece sessizce mahkemeye verdi tabibler odası kadın dediklerini ispatlayınca ceza falan vermediler.
Peki neden hiç bir doktor yalan diyemedi hiç düşündünüz mü?
Milyon dolarlık ilaç firmalarının doktorlara çok yatırım yaptığından olmasın sakın ?
Canan Karatay hiç bir çıkarı olmayan çok ama çok iyi eğitim almış bir doktor.
Kadın doğal beslenin diyo ne varki bunda ??

Doktorların kadına düşman olmalarını anlıyorum da halkdan insanlar neden bu kadar tepkili onu anlamıyorum. Önerilerini uygulayıp da zarar gördüm diyen var mı varsa anlarım.ama birebir uygulamış olacak öyle yarım yamalak değil. Şeker yüklemesi yaptırmayın ama başka testlerle saptayin ve hiç karbonhidrat tüketmeyin diyor. Hiç test yaptırmayın istediğinizi yiyin demiyorki gebelik şekerinin tehlikeli olduğunu söylüyor.

Ben de okula götürmek istiyorum ama birden kabı açınca pis kokacak diye götüremiyorum. Bu yüzden bana dediler ki baharatlarsan kokmuyor. Ama denemedim daha, aklınızda olsun.

arkadaşlar herkesin beslenme şekli farklıdır çinliler böcekte yiyorlar sizde mi yiyeceksiniz? bence de yumurta son derece faydalı ama gezen tavuk yumurtası organik yumurta onuda bulmak nerdeyse imkansızlaştı. ben marketlerde organik diye satılan yumurtalara inanmıyorum. bizler gün içinde yeterli protein alıyorsak belki çinliler almadığı için yumurta yiyorlar boşuna vücuda ihtiyaçtan fazla neden protein yükleyesiniz ki?

Bugün yedim iki yumurta ilk defa. Kendimi toprağa gömmek istiyorum erisede gitse artık

Bugün yedim iki yumurta ilk defa. Kendimi toprağa gömmek istiyorum erisede gitse artık
Annemde kahvaltıyı hazırlamıstı kalktım oturdum sofraya baktım tereyaglı yumurta Aklıma geldiniz kızlar. Yumurtaya devam

Hamilelikte süt yoğurt peynir ve yumurta tüketimi çok önemli.

Ben hamilelikte hergün 1 tane yedim. 10 tane abartının da abartısı.

Komşum hamileyken yumurtadan tiksinmişti. Çocuğu doğduktan sonra birtakım şeyler olmuştu. Neyse dr demiş sen hiç mi yumurta yemedin diye. Çok pişman olmuştu.

Bence günde 1 tane yemelisin.

ben bir kitabını almıştım kendisi ile ilgili bilgi verilen kısımda yurt dışında ingilterede falan eğitim aldığını okumuştum hemde ingiliz bursu ile yani şöyle bir bakıyorum dünyaya herkes bize karşı.kadında baya aykırı çok eleştiri alıyor. açıkcası bana fazla güven vermiyor.on yumurta dediği doğal olmadığından besin değeri düşük olduğundan doğal yumurtanın 1 tanesi kadar eder ancak mantığı idi.ama buda saçma değil mi kısır bir besini fazla tüketmenin seni de kısır edeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…