Yine bir çıkmaza girdim:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar biliyorum sürekli bu tarz konular açıp sizi rahatsız ediyorum ama çevremde güvenebileceğim insan pek yok. Konuyu özetlersem yılbaşında maaşlarımıza zam yapıldı fena değil diyordum çünkü performansım da çok çok iyi ve sürekli dile getiriliyor bu. Neyse eleman arıyorlar deli gibi yeni gelen bir kaç kişiye 100 lira fazla vermişler benden hemde tecrübeleri benden çok çok az bu sektörde. Bunu duyunca ister istemez motivasyonum düştü ama gidip soramaz da kıyas olayını hiç bir patron sevmez sizce ne yapayım. Gerçekten özverili bir çalışanım hatta işkoliğim diyebilirim.

Kızlar aralarında konuşurken duydum hatta birisi tecrübeli aralarında benden onunki baya yüksek hadi onu sineye çekiyorum zaten de bu olay çok fazla geldi bana.

Bu konuda gidip kimseye hesap soramazsınız neden böyle oluyor diye. Çok rahatsızsanız iş arayışına girin.

Bu konuda gidip kimseye hesap soramazsınız neden böyle oluyor diye. Çok rahatsızsanız iş arayışına girin.
Kimseyle paylaşmadım bile güvenip mesele 100 lira değil aslında böyle çok çalışan bir eleman olup birde yeni gelenden az almak.

Bunun gerçek olduğunu kendinizce kanıtlarsanız emeğinizin karşılığı olarak zam isteyebilirsiniz..Lakin bu başkalarından duymak ile olmaz kesin olmalı..

Bunun gerçek olduğunu kendinizce kanıtlarsanız emeğinizin karşılığı olarak zam isteyebilirsiniz..Lakin bu başkalarından duymak ile olmaz kesin olmalı..
Emin’im ama sanmıyorum yalan söylediklerini ve inanırım da yeni elemanı kaçırmamak için yapılmış bir şey.

Emin’im ama sanmıyorum yalan söylediklerini ve inanırım da yeni elemanı kaçırmamak için yapılmış bir şey.
Ortalık işsiz kaynarken bu pek mümkün değil bence..Tecrübeli buldular da onu mu kaçırmak istemiyorlar nedir ki tecrübeli de olsa ordaki işleyişi biri gösterecek ve alışmak için de birkaç ay geçecek..

Ortalık işsiz kaynarken bu pek mümkün değil bence..Tecrübeli buldular da onu mu kaçırmak istemiyorlar nedir ki tecrübeli de olsa ordaki işleyişi biri gösterecek ve alışmak için de birkaç ay geçecek..
Bizim sektörde her yer şuan eleman arıyor onun da büyük etkisi var ben şimdilik bir şey belli etmeyeceğim ama bu soru işareti hep kafamda olacak.

Back
X