Yine bir elti fenalığı

Daha sözlüyken elti sorunu yaşıyorsan evlenince saçınızı başınızı yolarsınız herhalde:işsiz: Biraz rahat olun ya neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum.

Kendi kendine havaya girip kıskançlık krizine girmiş.
Görmezden gelin.
Mesaj atıncaya işiö var deyip gecıstırın.
Sizde onu davet etmeyin alısverıslerınıze, evlenınce mecbur çağıracak

Çağırmasın çok mu önemli allaşkına insanları bu kadar önemsemeyin evlenince uzak dursunlar die dua edersiniz me güzel fırsat işte

Bence tavır falan olmamalı ortada. Sen duruşunu bozma. Misal biz eltimle ilk tanıştığımızda eltimde bir havalar vardı. Laf söyleme çabası garip garip tavırlar falan. Ben hiç takmadım. Duruşumu da bozmadım. Sonra o da kendine geldi. Şimdi iyiyiz çok şükür.

Kıskançlık varsa değişmiyorlar bacım uzak dur mesafeli toplulukta işte saygı çerçevesinde görüş.arkadaş falan olmaz eltiden diğer akrabalarla benimki bal börek benimle mesafeli kendi tercihi:dondurma:

Bn eltimi kiskamiyorum onun yaşadıkları ve bnmkinin arasında dağlar kadar fark var yinede içtenlikle dediğim tek şey Allah daim etsin mutluluklarını herseyin bi güzel zamanı var bence yasamalilar gözüme gelmiyo anlicaniz sizde takmayin kafanıza

Geçen hafta sözlendim. Eltim olacak insanın fenalıgını daha önce yazmıştım.

Eltim bugüne kadar sözlümün ailesini hesaba almamış, ayda yılda bir gidip gelirmiş. Kendi ailesiyle aile apartmanında yaşıyorlar.

2 tane görümcem var iyiler bana karşı seviyorum. Temmuz’da nişanım var ufak tefek alışveriş yapıyoruz, o taraftan görümcem koşuyor bizimle birlikte çünkü k.validem yaşlı ve hasta. K.pederim hiçbir evladına bir şey yapmamış. Sözlüm kendisi biriktirmiş bugüne kadar ve şuan birikimleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Zamanında abisi çalışıp kenara koymadığı için şuan yapılanlar eltime batıyor. Bana şu yapılmamıştı sana bu yapılıyor. Ağzının payını verdim sustu ama içten içe hasetleniyor biliyorum.

Hesaba almayan elti kişisi şimdi sözlümün ailesini kıymete bindirdi. Her gün ya evine çağıyor, ya sözlümün ailesine geliyorlar. Sanırım onları benimle paylaşamıyor. Bu davetlerin hiçbirisinde ben yokum. Birde nispet yaparcasına mesaj atıyor.

Ki benim ailem sürekli ablamlarla toplandığımızda sözlümü de çağırır ayrım olmasın gibisinden. Fakat ben hiç davet edilmiyorum sanki dışlanıyorum.
Sizce tavrım ne olmalı ?
Ya bu kadar takmayın eltiydi görümceydi çağırdı çağırmadı

Köprüden önce son çıkışı geçmeden mesafeni koy. Sonra pişman olursun ve en büyük tavsiyem sana onunla asla bir paylaşımda bulunma.Senden büyükse nasıl ablacım iyi sen nasılsın iyiyim.Senden küçükse nasılsın iyi sen nasılsın iyim bu kadar canım yeterli.

Geçen hafta sözlendim. Eltim olacak insanın fenalıgını daha önce yazmıştım.

Eltim bugüne kadar sözlümün ailesini hesaba almamış, ayda yılda bir gidip gelirmiş. Kendi ailesiyle aile apartmanında yaşıyorlar.

2 tane görümcem var iyiler bana karşı seviyorum. Temmuz’da nişanım var ufak tefek alışveriş yapıyoruz, o taraftan görümcem koşuyor bizimle birlikte çünkü k.validem yaşlı ve hasta. K.pederim hiçbir evladına bir şey yapmamış. Sözlüm kendisi biriktirmiş bugüne kadar ve şuan birikimleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Zamanında abisi çalışıp kenara koymadığı için şuan yapılanlar eltime batıyor. Bana şu yapılmamıştı sana bu yapılıyor. Ağzının payını verdim sustu ama içten içe hasetleniyor biliyorum.

Hesaba almayan elti kişisi şimdi sözlümün ailesini kıymete bindirdi. Her gün ya evine çağıyor, ya sözlümün ailesine geliyorlar. Sanırım onları benimle paylaşamıyor. Bu davetlerin hiçbirisinde ben yokum. Birde nispet yaparcasına mesaj atıyor.

Ki benim ailem sürekli ablamlarla toplandığımızda sözlümü de çağırır ayrım olmasın gibisinden. Fakat ben hiç davet edilmiyorum sanki dışlanıyorum.
Sizce tavrım ne olmalı ?
Eltiniz size farkında olmadan iyilik ediyor, sizden uzak Allah’a yakın olsunlar :) Fazla içli dışlı olmak ilişkileri laçkalaştırıyor, az biraz mesafeniz olsun ne güzel.

Kafayi eltiyle gorumceyle bozan kadinlarin vizyonsuz ve bos insanlar olduklarini dusunuyorum. Bir insanin gercekten hic mi derdi olmaz beni cagrmadilar ay eskiden samimi degildiler bik bik bik gelincilik oynamak hosuna gtmis senin. Bu arada egitim sart

Back
X