• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

Ek olarak ben o kizi gordugumde slm bile vermiyorum ayni is yerinde onunla yanyana bile gelmiyorum kimi aramak istiyorsan ara sor dedi

bu durumda oyun oynayan olgunlasmamis erkek vakasimi demeliyim
yoksa aptal kiz modeli olarak kendimemi kizmaliyim bilemedim

ama bu kadar zaman benden gizledigi icin kendimi kadinlar kulubunun aptali olarak seciyorum

bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum :KK43:

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
Sevgilinin neden eklediği belli zaten hiç durma bence hemen ayrıl

Sorun facebook değil ki, sorun sevgilinizin yalancılığı.
Bu tür erkeklerin de bahaneleri hep hazırdır değil mi yaptıkları saçma sapan hareketler için. Yok o sıra ayrılmıştık, yok aramız kötüydü, yok sana çok kızmıştım ama hala seni seviyorum, yok ben eklemedim kız ekledi...
Hayat zaten yorucu, bir de böylelerini etrafınızda barındırıp daha yorucu hale getirmeyin. Hayatında siz olun ya da olmayın, her şartta mantıklı, dürüst davranan insanlarla birlikte olun.

bariz yalan konuşuyor.
Hem aynı işyerinde çalışıyolar, hem facende var hemde konuşmuyor ve sizin bu faceden haberiniz yok konuşmuyorsa neden ekliyor.

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
İnsanın içinde varsa kötülük sosyal ağa kalmadan her türlü yapacağını yapar.
Erkek arkadaşınız 2. facesinde gönül eğlendiriyor belli ki.

Ah canım yaa:( inş daha iyileri çıkar karşına vakti gelince.burda ne desek boş sen adama inanmayacaksın ama ayrılmayacaksın da.herşey için zaman.

Sevgilinizin niyeti bozuksa, sosyal aglar ne yapsın:KK45:
Yani kadının nasıl biri olduğunu vurgulamanızda garip.
Sorun sevgilinizde bunu kabullenin önce.
Sosyal ağda olmasa başka mecralarda bir yolunu bulup yapardı yine yapacağını. Niyeti bozuk çünkü.
Ben olsam ne yapardım. Kesinlikle ayrılırdım.

yalnız bişey var dikkatten kaçan.
sevgilin bu face i senden ayrılınca değil senden ayrılmadan önce açmış??
madem sadece oyun oynamak için açtı neden birilerini ekliyor?
neden arkadaş edinmeye ihtiyaç duyuyor oyun dışında kullanmayacağı bi hesaba?

adamın dediklerini doğruysa ayrılmayı gerektircek bişey yok gibi ama yine de güven sarsılmış bi kere. o güveni tekrar sağlaması gerekiyor.

yalnız bişey var dikkatten kaçan.
sevgilin bu face i senden ayrılınca değil senden ayrılmadan önce açmış??
madem sadece oyun oynamak için açtı neden birilerini ekliyor?
neden arkadaş edinmeye ihtiyaç duyuyor oyun dışında kullanmayacağı bi hesaba?
Ayrilmamistik yani henuz bitti denilmemisti ama gorusmuyor konusmuyorduk iliskimiz sallantidaydi o donem 3 ay kadar gorusmedik eyluldede tam olarak bitti denildi yinede devam ettigimizde bana soyleyip silmesi gerekirdi zaten guven sorunu olan biriyim bunlarida gordukten sonra agziyla kus tutsa yinede guvenmem

Ayrıldığımızı bile haber vermem.
Aramam sormam, sorunca da "fbookunu gördüğümde bitti ve sana söyleme ihtiyacı bile hissetmedim" derim.

Utanmadan gecenin dordunde beni affedicekmisin yazmis sanki affedilecek bir tarafi varmis gibi ye halt yaptigi umrumda degilde bu kadar zaman yalan uzerine kurulu bir iliskiye inanmis olmam zoruma gidiyor

arkadaşlar yazmış zaten..
dedikleri doğru ise senle görüştüğünde o hesaptan ya haberin olmalıydı yada o hesap silinmeliydi diye düşünüyorum..

bu arada profil yazın da harika bu sıralar bana da uyuyor...:KK53:

merak kediyi öldürür.

Sanal alem hayatı kolaylaştırırken bir tarafı bozuyor.

Sosyal ağ sadece kötü niyetli insanların işine gelirse kötü niyetli kullanmaya devam eder.

Erkekler bazen kızlara bu tür yakıştırma yapan tuaf tipler. O bahsettiği kızları kötülerler ama onların yanında da ayrılmazlar. Bazen kedi ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi... İnsanlar insanlar açok kolay iftira atada bilir. Doğruda olabilir. Kızı görmemişsin erkek ark anlattığı şekilde kızı eleştiriyorsun.

Hm yani sifresini degistirememis, yeni bir hesap acmış. Hem de ayrilmistik ondan yeni hesap actim dedi ve bunun da yalan oldugu ortaya cikti. Peki seni aldattigini dusunmuyorsan ne dusunuyorsun bu durumda merak ettim gercekten.

Bu arada telefon dokumu diyorsun ya, yapacak olan her turlu yapar baska hat kullanir. Gerekirse dumanla haberlesir yine yapar. Kesinlikle baska hat kullanmiyor ben aslinda ruhani bir varligim ve hep sevgilimin yanindayim dersen sasirmam bu kadar kandirmissin kendini.

Back
X