• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

Erkek arkadaşınızın niyeti belli.
Gizli hesap karaktersiz bir kıs hesapta,insan ne düşünür?
Herkesin aklına gelen tek şey aldatılıyorsunuz

Bu yüzden facem yok. Öyle bir durumla karsilasirsam tabiki biter bunun nasil bir aciklamasi olabilir?

En komigide pc den cok iyi anladigimi herseyine ulasabilecegimi bildigi halde bunu yapmasi
Belki de icten ice gormeni istiyordur. Kimi erkekler yapar bunu, terk etmeyi gozleri yemez onlar da sevgililerinin kendilerini terk etmesini saglarlar. Dugune de az kalmis, adam evlilikten kaciyor olmasin?

Dünde belirtmiştim yaptığı her davranış hata....
Saglıklı bir insan ve sağlıklı bir ilişkisi olan bir insanın
gizlenmiş 2. facebook hesabı hata...
belirttiğiniz kişilikteki bir kızı eklemesi hata....
bırakın eklemeyi o kıza slm vermesi konuşması bile hata...
bugün baktığım kadarıyla oyun oynamak için açılmış 2. hesap deniyor...
Nasıl bir zaaftır ki bu oyun senden gizleyerek ona 2. bir hesap açtırabiliyor...
annesi falan kızıyordu ben kızıyordum diyorsun....
annesi kızıyorsa 2. hesaptan girip oynarken nerde oynuyor annesi görmüyor mu yada kızmıyor mu....
senin yanında zaten oyun oynayamıyorsa zaten 2. bir hesaba gerek yok...
sen ve annesi yanında değilken birinci hesaptan da oynayabilir...
yani bu oyun meselesi çook saçma....
ve nişanlınızın bunları söylereyerek sizi kandırmayı başarabileceğini sanması çok büyük bir aptallık....
aldatmıyorum ama oyun için giriyorum... peki sadece oyun için giriyorsan o sitede sadece oyun olması gerekir gizliden 2. bir hesap açtıracak kadar güçlü bir oyunsa oyundan başka bir şey olmaması gerekir....

İkinci bir adresi varsa işin içinde iş var demektir:KK14:
hiç iyi niyetle açtığını düşünmüyorum
hele bir de öyle sana atıp tuttuğu kızı eklemiş
bence şutla :)

Belki de icten ice gormeni istiyordur. Kimi erkekler yapar bunu, terk etmeyi gozleri yemez onlar da sevgililerinin kendilerini terk etmesini saglarlar. Dugune de az kalmis, adam evlilikten kaciyor olmasin?
Oyle olsa dun geceden beri ettigim onca hakarete ragmen bu kadar yalvarmazdi

Bak sana bir olay anlatayim ben takip edilmekten hic hoslanmam oyle ki mesela bunu yazarken annem yanimda ama ben istemsizce telefonumu diger yana cevirerek yaziyorum ,gizli bir sey mi yapiyorum hayir ama gizliyorum ve bir ornek daha mesela ben pc basindayken birinin beni izlemeseni sevmem ne yaparsan yapayim kimse bakmayacak biri baktimi kapatrm tum seklemelri bu bir rahatsizlik mesela ben facebook tan bir oyun oynuyorum 101 oyunu gcen kiz bir arkadasim bana sakayla karisik ya birak su oyunu git yat uyu dedi bende mobil olarak oynuyorum ya facedenciktim uyuyacagim canm dedim kiza iyi gceler dedim sonra mobilden oyuna misafir grsi yaptim gorulmesin diye ha oynamaya devam etsem ne olacakti sonucta kiz saka olarak bunu soyledi ve gece saat 3 falandi bende misafir olarak devam ettim o arkadas beni uyudu sandi yani ona yalan soyledim takip edilmek hosuma gitmiyor belki erkek arkadasinda boyledir hani ilk basta gizli diye cok iskillendim ilk mesajda da belirttim ama bana erkek arkadasinin oyun bahanesi inandirici geldi cunku bagimlilik diye bir sey var
Haklisin bagimlisi bu yuzden cok sorun yasadik. Vediger facesinin herseyinin sifresini biliyorum oyun oynadigini gordugumde oyunu siliyordum silmemem icin acmis zaten actigi facede eski bir hesapti eskiden oyun icin acmisti ben kizip kapatmistim saf sifresini bile degistirmeden tekrar acmis girdim baktim herseyine maillerini bile kontrol ettim hicbir sey bulamadim ama yinede guvenim sarsildi zaten guven sorunu yasayan biriyim eskidende bu guvensizligim yuzunden terk etmisti beni simdide boyle gorunce sindiremedim

Bu kadar eminsiniz madem herşeyden aldatmadigindan koşup affedin sarilip boynuna atlayin o halde.

Madem aldatmamis o halde neden bu kadar yalvariyor?
Sevgilin capkin biri midir?
yok capkin biri degil bir yere giderken bile benden izin ister iki arkadasinin esi haric hicbir kizla konusmaz slm bile vermez kimseye zaten ekledigi kizlara onun adiyla yazdim kizlar sasirdi hic konusmuyorlarmis bile o yuzden napicami bilemedim ama gizli seyler guvenimi sarsti
gizlemekte hata yaptim diye ozur diliyor

Bu kadar eminsiniz madem herşeyden aldatmadigindan koşup affedin sarilip boynuna atlayin o halde.
İki gundur adama etmedigim kufur hakaret kalmadi ne sarilmasi. Suratina kurekle vurasim geliyorda uzakta iste

İki gundur adama etmedigim kufur hakaret kalmadi ne sarilmasi. Suratina kurekle vurasim geliyorda uzakta iste

Eski sevgilimde aynı şeyi yaptı o kadar hakarete yalvardı durdu. Ama şu bi gerçekten; Onu bi kere affetmen demek aynı hatayı tekrar yapması için şans vermek demek. NET!!!

Haklisin bagimlisi bu yuzden cok sorun yasadik. Vediger facesinin herseyinin sifresini biliyorum oyun oynadigini gordugumde oyunu siliyordum silmemem icin acmis zaten actigi facede eski bir hesapti eskiden oyun icin acmisti ben kizip kapatmistim saf sifresini bile degistirmeden tekrar acmis girdim baktim herseyine maillerini bile kontrol ettim hicbir sey bulamadim ama yinede guvenim sarsildi zaten guven sorunu yasayan biriyim eskidende bu guvensizligim yuzunden terk etmisti beni simdide boyle gorunce sindiremedim
Bak canim biz iyi de desek bos kotu de desek biz sadece sana varsayim ve fikir sunabiliriz yasamis gibi dusunup yorum yapariz gerisi sende cunku senin sevgilini biz hic gormedik hic onunla ayni ortamda olup muhattap olmadik onu en iyi sen tanirsin butun hepimizin soylediklerini dusun ve karar ver sence sevgilin o hesabi neden acti eger karar veremezsen cevap geldikce bu konuna aklin karisacak cunku ihtimaller cogalacak cnm

Facebookun suçu ne face kendi kendine eklemedi o kızı heralde.

o kadar kızı kötülemiş sonrada eklemiş neden acaba?:KK53:

Back
X