Yine bir izdivaç meselesi

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.467
2.560
133
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartesi bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim bana fotograf da gosterdi ordayken cok onemsemedim hatta konuyu karşı tarafa o gün açtılar fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti fotograf bekliyorlar dedi. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden

Son düzenleme:
Ben tanıştırma durumlarında önce kızın erkeği görmesi gerektiğini düşünüyorum. Önce sizden fotoğraf alıp bekletmeleri hiç hoş değil kaldı ki tanışma talebi de sizden değil.
Tam ayni seyleri yazacaktim..kesinlikle ayni fikirdeyim.

Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartes bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim neyse fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti konuyu karsi tarafa da açmışlar. Yine fotograf istediler. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok yaklasmak istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden
Sorma

Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartes bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim neyse fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti konuyu karsi tarafa da açmışlar. Yine fotograf istediler. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok yaklasmak istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden

bence sorma sonuç olumsuz, bence onlarda utanmıştır, bişey diyememiştir, muhtemelen bi daha böyle bişey yapmazlar

bence sorma sonuç olumsuz, bence onlarda utanmıştır, bişey diyememiştir, muhtemelen bi daha böyle bişey yapmazlar
Bence de öyle ama nedense duymak istiyorum çünkü ister istemez cevap bekliyorum yani elimde degil yani olumsuz cevap vermek belki utanc verici olabilir ama hic cevap vermemek de ayıp degil mi?

Arama.
Takmadığına eminim şu an sadece belirsizlik seni yıpratıyor.
Hiç olmamış say.
Belirsizlikte uçup gitsin.

Bence de öyle ama nedense duymak istiyorum çünkü ister istemez cevap bekliyorum yani elimde degil yani olumsuz cevap vermek belki utanc verici olabilir ama hic cevap vermemek de ayıp degil mi?
çok haklısın tabii ki ayıp, bence arkadaşına bi talibim çıktı ne dersin diye zarf at, görüşmek istiyorumda sizden bi cevap alamadığım için bekliyorum diyebilirsin, yani aynı anda iki kişiyle görüşmek istemiyorum gibisinden, en azından görüş derse bi nevi cevap vermiş olur

çok haklısın tabii ki ayıp, bence arkadaşına bi talibim çıktı ne dersin diye zarf at, görüşmek istiyorumda sizden bi cevap alamadığım için bekliyorum diyebilirsin, yani aynı anda iki kişiyle görüşmek istemiyorum gibisinden, en azından görüş derse bi nevi cevap vermiş olur
bence gerek yok huc acmasin konuyu

Back
X