- 14 Kasım 2015
- 1.467
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartesi bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim bana fotograf da gosterdi ordayken cok onemsemedim hatta konuyu karşı tarafa o gün açtılar fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti fotograf bekliyorlar dedi. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden
Son düzenleme: