Yanlis anlamayinda ama götürmek kötü bir sey mi?
Haddimi asmak istemiyorum, sorunlarini bilmiyorum canim, sadece bu olay hakkinda yorum yapabilecegim.
Ama acikcasi yanlis buldum düsüncelerini. Sonucta cocuguna bakiyor,yemegini yediriyor,yikiyor,vs vs..
Bir yere götürsen,cok mu istemis olur kaynanan?
Inanin bazen düsünüyorum neden bu kaynana gelin muhabbeti var diye..
Her kaynana her gelin iyi ve ya kötü demiyorum asla, ama kücücük seylerin bazen cok büyülttügünü düsünüyorum.
Dereye görmeden pacalari siviyorsun arkadasim....
Neden bu tepki?benneyaptımki
Henüz aliskanlik haline getirmemis dur hele bir, hem biraksan ne olur anlamiyorum.:hulya:
Ha kaynanani sevmiyorsan bilemem tabi...o zaman bir bardak su bile vermek gelmez icinden lakin aranda bir sorun yoksa sorun yaratma bence....neticede senin calisip para kazanman birazda onun sayesinde olmuyormu?
Ayrica ön koltuga kurulmasina niyet bu kadar taktinki? Arkaya otursaydi kizmicakmiydin, cidden samimi soruyorumbenneyaptımki
sonuçta ben işten gelmişim zaten yorgun argınım gel kızım acmısın tokmusun diyecegine hanfendi giyinmiş kusanmıs yolumun üzeri bile olmayan yere kendini götüttürüyor üstelik bunu öyle bir söylüyorki sanki bu benim görevim yani hayır demeye sansım yok ki zaten diyemedimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?