Yine Bir Korona Cinneti

allahim benim gibi biri :KK71:deli değilmişim demek....ben de hala aşırı dikkat ediyorum ve millet o kadar rahat takilmaya başladı ki amannn bu da abartıyor modunda herkes

Kesssinlikle. Biz koronanin olmadığı alternatif bı gerçekliğe mi isinlandik acaba diye soruyorum insanları bu kadar rahat gördükçe. Kesinlikle deli değiliz, olması gereken bizim yaptığımız şey bence :)

Bence haklı değilsiniz, çok abartmışsınız. Normalleşmeye geçildikten sonra markette karşılaştığınız insan da iş arkadaşınız da şehirleri arası yolculuk yapmış olabilir.

O zaman hiç önlem almayalım? Nasılsa her yerden bulaşabilir diye herkesle görüşelim, maske takmayalim? Bu düşünce bana asssiri kolaya kaçmak gibi geliyo kusura bakmayın. Ben önlemimi alırım, buna rağmen hasta olursam da ben elimden geleni yaptım diyebilirim, vicdan azabı çekmem en azindan

O zaman hiç önlem almayalım? Nasılsa her yerden bulaşabilir diye herkesle görüşelim, maske takmayalim? Bu düşünce bana asssiri kolaya kaçmak gibi geliyo kusura bakmayın. Ben önlemimi alırım, buna rağmen hasta olursam da ben elimden geleni yaptım diyebilirim, vicdan azabı çekmem en azindan
Maske takıp önleminizi alarak hayatınıza devam etmekle, maske takmamayı bir tutuyorsanız takmayın tabii.

Hanımlar merhaba. Daha önce konu açmıştım, arkadaslarim kahvaltıya çağırdı gitmiycem diye. Sizler de bana hak vermistiniz teşekkür ederim desteğiniz için. Ben korona başladığından beri çok tedbirli davranıyorum. Sonuçta hiçbisey geçmiş değil. Sevgilimle sadece evli olan iki arkadaşımızla görüşüyoruz onların da tedbirli olduklarını bildiğimiz için. Fakat bugün ne oldu dersiniz? Herkeste elestirdigim şeyi sevgilim yapmaya kalkti.

Bunun İstanbul'dan yakın bir arkadaşı var kızı ben de tanıyorum çok tatlı çok sevecen bı kız bunda sorun yok. Zaman zaman o bizde kalmıştır biz onda kalmisizdir. Bu kız İstanbul'dan bizim bulundugumuz şehre gelmiş ve sevgilimi arıyor görüşelim diye. Ben de aradığını görünce görüşelim diyeceğini bildiğimden daha telefonu açmadan hayır dedim benimkine. Benimki dinler mi? Biz bu akşam açık havada o görüştüğümüz arkadaşlarımızla gorusucektik. Bizim burası deniz kenarı sandalyeleri alıp gidebiliyoruz. Bu kıza demesin mi biz akşam takilicaz sen de gel diye. Ay deliye döndüm! Ben enayi miyim bı de şehirler arası yolculuk yapmış insanla gorusucem. Nerden biliym gelmeden önce kimle görüşmüş etmiş. Feribotta bile kapmış olabilir. Yok efendim ben abartiyomusum, ben takintiliymisim, arkadaşı kırk yılın başı gelmiş yok mu deseymis,zaten ise gidiyomus işten kapmiycagi ne malummus.Böyle cahil cuhela adamların bahaneleri bile birbirinin aynı. S...tim sıvadım arkadaşlar tabiri yerindeyse. O zaman maske de takma, kolonya da kullanma, geçen hafta o kahvaltıya da gitseydin, hiç bı önlem alma o zaman dedim. Defol git arkadaşınla buluş ama akşam ben gelmiyorum, hele ki bana danışma gereği bile duymadan böyle bişey yapiyosun, git 14 gün annemde kal onu riske at, bakalım atabiliyo musun dedim.

Mecbur ciddi demin kızı aradı hoparlöre aldı, işte portakal çok korkuyo, bu konuda biraz takıntılı vs dedi. Ben kıza güzelce anlattım. Aylardır ailemi görmüyorum, İstanbul'dan gelen biriyle gorusuceksem İstanbul'a ailemin yanına da gidebilirsin dedim, su dönem geçsin eskisi gibi gelirsin seni misafir ederim dedim ama tabi ihale benim üstüme kalmış oldu. Bı de benimki diyo ki arkadaşıma rezil oldum, neyse en azından senin üstüne kalmış oldu. Dedim ki, böyle durumlarda beni suçlu çıkarmaya alışkanlık haline getirirsen o insanları tek tek arar, x size kendi söyleyemedigi için suçu benim üstüme atiyo diye söylerim dedim. Allah aşkına söyleyin, şimdi ben bu adamı parcaliym mi parcalamiym mi?
Nerde benim altın, bol yıldızlı puanlarım...hepsi sana gelsin ...ohhh ne güzel dedin...

Millete bu konularda yargı dağıtan ben , benim ki ne dedi sence :KK70:

Şehir dışına arkadaşının düğününe gidecekmişiz. . . .

:KK70: ayıp olurmuş valla anasını babasını aradım anlattım helal etmeyiz hakkımızı gitmiyorsunuz dediler kavga çıkmadan kurtuldum :KK70:

Acik havada mesafeli oturarak laflanabilirdi aslinda. Ama elbette sizin hassasiyetinize bagli. Ben gorusuyorum herkesle ama elbette ki acik alanda dahi mesafeli oturarak ve de maskeli sekilde.

hakli haksiz buna karar veremem ama kiza asiri ayip olmus. ben olsam gorusmezdim muhtemelen uzun sure ne sizle ne sevgilinizle. oyuncaginiz degil ki kizcagiz, gorusurum yok gorusemem sevgilim izin vermiyor vs. cok yersiz olmus bu.

Valla kimse kusura bakmasin bu corona ortaminda .Hatta takdir etsinler görüsemen deyince.Story lerde görüyoruz masallah,kimsenin sosyal mesafesi kalmamis,dip dibe ,hamilele bi arkadasim kucuk cocuguna 4. Yas gunu yapip milleti eşleri ile cagirmis ,kutlamislar.Bi de gerine gerine paylaşıyorlar.Ne maske ,ne bi tedbir.Bu neyin kafasi ? Bir de bu dediklerim göya " entellektüel" görünen kişiler.Gecen gün yillaardir görmedigim memleketteki cok sevdigim bi akrabam ,yasadigimiz yere gelicegini ve gorusmek istedigini soyledi.Ne diyecegimi sasirdim...12 saatlik yoldan gelicek tatil icin,ben aylardir izoleyim ne anlami kaldii !! Kimse darilmiycak,kusura da bakmiycak.Bu tip insanlar yüzünden ülkece geri gidiyoruz, farkinda degil kimse ...Neden italya da ve ispanya da hatta tüm avrupa da vaka sayilari cook düştü ,cunku insanlar bizdeki gibi vıç vıç görüşmüyor.Yok asker gecirme,yok nisan yok kina ,yapmayin kardesim ! Bu dönem hepimizin imtehani ,ne kadar tedbir o kadar iyiligimize ! Kusura bakmayin cok icim şişmiş :(

Açık havada yapılan görüşmelere maskeli ve mesafeli olduğu müddetçe varım. Kapalı mekanlarda uzun süre kalmak ve sürekli aynı havayı solumak sıkıntılı. Geçen bir üye kocasını paylaşmıştı 3-4gün yıkanmıyormuş, yani normalde temizliğine dikkat etmeyen insanlar coronaya mı dikkat edecek kimin ne kadar temiz olduğunu bilemeyiz.

Ben maalesef iş dolayısıyla şehirlerarası yolculuk yapmak zorunda kaldım. Bir arkadaşım bu sebeple görüşmek istemese oturup da kırılmam.

Sevgilin hem düşüncesiz hemde seni suçlayınca bunda sıkıntı görünmüyor enteresan

Hanımlar merhaba. Daha önce konu açmıştım, arkadaslarim kahvaltıya çağırdı gitmiycem diye. Sizler de bana hak vermistiniz teşekkür ederim desteğiniz için. Ben korona başladığından beri çok tedbirli davranıyorum. Sonuçta hiçbisey geçmiş değil. Sevgilimle sadece evli olan iki arkadaşımızla görüşüyoruz onların da tedbirli olduklarını bildiğimiz için. Fakat bugün ne oldu dersiniz? Herkeste elestirdigim şeyi sevgilim yapmaya kalkti.

Bunun İstanbul'dan yakın bir arkadaşı var kızı ben de tanıyorum çok tatlı çok sevecen bı kız bunda sorun yok. Zaman zaman o bizde kalmıştır biz onda kalmisizdir. Bu kız İstanbul'dan bizim bulundugumuz şehre gelmiş ve sevgilimi arıyor görüşelim diye. Ben de aradığını görünce görüşelim diyeceğini bildiğimden daha telefonu açmadan hayır dedim benimkine. Benimki dinler mi? Biz bu akşam açık havada o görüştüğümüz arkadaşlarımızla gorusucektik. Bizim burası deniz kenarı sandalyeleri alıp gidebiliyoruz. Bu kıza demesin mi biz akşam takilicaz sen de gel diye. Ay deliye döndüm! Ben enayi miyim bı de şehirler arası yolculuk yapmış insanla gorusucem. Nerden biliym gelmeden önce kimle görüşmüş etmiş. Feribotta bile kapmış olabilir. Yok efendim ben abartiyomusum, ben takintiliymisim, arkadaşı kırk yılın başı gelmiş yok mu deseymis,zaten ise gidiyomus işten kapmiycagi ne malummus.Böyle cahil cuhela adamların bahaneleri bile birbirinin aynı. S...tim sıvadım arkadaşlar tabiri yerindeyse. O zaman maske de takma, kolonya da kullanma, geçen hafta o kahvaltıya da gitseydin, hiç bı önlem alma o zaman dedim. Defol git arkadaşınla buluş ama akşam ben gelmiyorum, hele ki bana danışma gereği bile duymadan böyle bişey yapiyosun, git 14 gün annemde kal onu riske at, bakalım atabiliyo musun dedim.

Mecbur ciddi demin kızı aradı hoparlöre aldı, işte portakal çok korkuyo, bu konuda biraz takıntılı vs dedi. Ben kıza güzelce anlattım. Aylardır ailemi görmüyorum, İstanbul'dan gelen biriyle gorusuceksem İstanbul'a ailemin yanına da gidebilirsin dedim, su dönem geçsin eskisi gibi gelirsin seni misafir ederim dedim ama tabi ihale benim üstüme kalmış oldu. Bı de benimki diyo ki arkadaşıma rezil oldum, neyse en azından senin üstüne kalmış oldu. Dedim ki, böyle durumlarda beni suçlu çıkarmaya alışkanlık haline getirirsen o insanları tek tek arar, x size kendi söyleyemedigi için suçu benim üstüme atiyo diye söylerim dedim. Allah aşkına söyleyin, şimdi ben bu adamı parcaliym mi parcalamiym mi?
Son cümleniz üzücü. Görüşmemekte ve korkmakta haklısınız ama korkan sizsiniz sevgiliniz değil. Sizin istemediğinizi söyleyerek doğruyu söylemiş. Yalan değil. Siz de onu tehdit etmişsiniz böyle böyle diye. Beni ne sebeple olursa olsun tehdit eden insanı ben hayatımda istemezdim açıkçası

Millete bu konularda yargı dağıtan ben , benim ki ne dedi sence :KK70:

Şehir dışına arkadaşının düğününe gidecekmişiz. . . .

:KK70: ayıp olurmuş valla anasını babasını aradım anlattım helal etmeyiz hakkımızı gitmiyorsunuz dediler kavga çıkmadan kurtuldum :KK70:

Vallahi akillanmazlar 😂

O kadar dikkat eden biri acik havada arkadaslariyla da gorusmemeli. O arkadaslarin sehir disindan iletisimleri olup olmadigi ne malum.

Yok. Bildiğim için görüşüyorum. Onlar da soyluyolar bı tek sizle gorusuyoruz diye

Son cümleniz üzücü. Görüşmemekte ve korkmakta haklısınız ama korkan sizsiniz sevgiliniz değil. Sizin istemediğinizi söyleyerek doğruyu söylemiş. Yalan değil. Siz de onu tehdit etmişsiniz böyle böyle diye. Beni ne sebeple olursa olsun tehdit eden insanı ben hayatımda istemezdim açıkçası

Fakat ben doğru olanı talep ediyorum kendisinden, kendisi yapılmaması gereken biseyi yapıp beni o duruma sokmamaliydi. Zaten haksız olduğunu bilmese kızı aramazdi, benimle kavga ederdi

Back
X