Hanımlar merhaba. Daha önce konu açmıştım, arkadaslarim kahvaltıya çağırdı gitmiycem diye. Sizler de bana hak vermistiniz teşekkür ederim desteğiniz için. Ben korona başladığından beri çok tedbirli davranıyorum. Sonuçta hiçbisey geçmiş değil. Sevgilimle sadece evli olan iki arkadaşımızla görüşüyoruz onların da tedbirli olduklarını bildiğimiz için. Fakat bugün ne oldu dersiniz? Herkeste elestirdigim şeyi sevgilim yapmaya kalkti.
Bunun İstanbul'dan yakın bir arkadaşı var kızı ben de tanıyorum çok tatlı çok sevecen bı kız bunda sorun yok. Zaman zaman o bizde kalmıştır biz onda kalmisizdir. Bu kız İstanbul'dan bizim bulundugumuz şehre gelmiş ve sevgilimi arıyor görüşelim diye. Ben de aradığını görünce görüşelim diyeceğini bildiğimden daha telefonu açmadan hayır dedim benimkine. Benimki dinler mi? Biz bu akşam açık havada o görüştüğümüz arkadaşlarımızla gorusucektik. Bizim burası deniz kenarı sandalyeleri alıp gidebiliyoruz. Bu kıza demesin mi biz akşam takilicaz sen de gel diye. Ay deliye döndüm! Ben enayi miyim bı de şehirler arası yolculuk yapmış insanla gorusucem. Nerden biliym gelmeden önce kimle görüşmüş etmiş. Feribotta bile kapmış olabilir. Yok efendim ben abartiyomusum, ben takintiliymisim, arkadaşı kırk yılın başı gelmiş yok mu deseymis,zaten ise gidiyomus işten kapmiycagi ne malummus.Böyle cahil cuhela adamların bahaneleri bile birbirinin aynı. S...tim sıvadım arkadaşlar tabiri yerindeyse. O zaman maske de takma, kolonya da kullanma, geçen hafta o kahvaltıya da gitseydin, hiç bı önlem alma o zaman dedim. Defol git arkadaşınla buluş ama akşam ben gelmiyorum, hele ki bana danışma gereği bile duymadan böyle bişey yapiyosun, git 14 gün annemde kal onu riske at, bakalım atabiliyo musun dedim.
Mecbur ciddi demin kızı aradı hoparlöre aldı, işte portakal çok korkuyo, bu konuda biraz takıntılı vs dedi. Ben kıza güzelce anlattım. Aylardır ailemi görmüyorum, İstanbul'dan gelen biriyle gorusuceksem İstanbul'a ailemin yanına da gidebilirsin dedim, su dönem geçsin eskisi gibi gelirsin seni misafir ederim dedim ama tabi ihale benim üstüme kalmış oldu. Bı de benimki diyo ki arkadaşıma rezil oldum, neyse en azından senin üstüne kalmış oldu. Dedim ki, böyle durumlarda beni suçlu çıkarmaya alışkanlık haline getirirsen o insanları tek tek arar, x size kendi söyleyemedigi için suçu benim üstüme atiyo diye söylerim dedim. Allah aşkına söyleyin, şimdi ben bu adamı parcaliym mi parcalamiym mi?