Yine bir kriz kapida

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhabalar

Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak

Buraya kadar aslinda bir sorun yok gibi degil mi oyle degil iste..

Gecen yil esim daha uzun sureli 5ay kadar sehir disina gitmesi icabetti. Ben de bana arkadaslik etsin diye farkli bir sehirde yasayan kizkardesimin kalmasini istedim sonucta iki cocugum var disari cikmam gerekse icim rahat ona birakabilirdim hastalik vs durumlar olabilirdi.. Bu durum kv rahatsiz etti ve yok istanbul gibi bir yerde iki genc bayan bir evde olmaz ben guvenemem oyle sey olmaz falan filan bidunya tantana yasandi. Aslinda kiz kardesimi istemedi bunu biliyorum..

Bu ve bir kac yasagimiz olaydan sonra kv gicigim. 2gunde olsa tahammul edemem yani..

Hem ben cocukmuyum iki gun yalniz kalsam nolcak yiyeceklermi beni gel de anlat..

Velhasil nasil kurtulcanm bu dertten kizlar

Valla hazır adam da yokmuş ben çok sevdiğim bir arkadaşımı çağırırdım. Yer içer keyf ederdik. KV geliyim derse de X rahat edemez diyebilirsin bu durumda.

Ee biz tek başımıza yaşayanlar kadınlar ne yapalım o zaman? Böyle saçma çıkarımlarla hayatınıza yön vermesine asla izin vermeyin.

velhasıl kardeşiniz gelmedi kv mi geldi 5 aylığına??*siz de kabul ettiniz....inanamıyorum bazen,kv kim yahu,sizin kardeşinizle kalmanıza itiraz edecek!!!bu kadar hadsizlik olmaz..siz de bu kadar söz hakkı vermeyin...
kardeşi gelmesin dediğinde gelmediyse,2 gün için de dediğini yaptırır..taviz tavizi doğurur çünkü...

Yine kardeşinizi çağırma şansınız varsa çağrın bence

Bi Kia arkadasim gelip kalicak de gelemez,, Yada annenizle ayni sehirdeyseniz ona gidin

Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak

Anne fırsat bu fırsat, ben de biraz kendi başıma kalıp dinlenmek istiyorum deyin.

İyi ki iş çıktı, bu fırsatı başka zaman bulamam. Ben de o günü kendime ayırırım ne güzel olur deyin.

Direkt duvarı çekin yani.

Çocuk değilsiniz ya, neden yanınıza biri geliyor?

Dur kendin ne var bunda

Eşine söyle gelmesin annesi

Oğlum bebekti o zaman bile 3 5 gün eşim gitti haber bir vermedik işten geldim bakıcıyı gönderdim

O zaman oğlan uyurken duş vs yapmazdım tek bırakıp bebek arabası ile banyoya götürüp duş yaptım vs

Siz de pekala kalırsınız iki gün ne olur ki

Şimdi oğlum bebek değil her sürede kalırım ki bşr çok boşanmış yahut yalnız yaşayan kişi var

Örnek çok önemli olmak Kv ye karşı dik durmak

Kız kardeşinizle kalmak istediğinizi net bir şekilde söyleyin. Müsade etmediğini söylerse de, zaten müsade istemediğinizi söylersiniz. 5 ay kv çekilir mi yahu?

Esimle gittim oda kalmamis oldu.

Durum su ki bende ille yanimda birileri kalsin demiyorum. Ama kv hic kalmasin diyorum..

Sacmalik iste degilmi anlatamazsiinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…