- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Valla hazır adam da yokmuş ben çok sevdiğim bir arkadaşımı çağırırdım. Yer içer keyf ederdik. KV geliyim derse de X rahat edemez diyebilirsin bu durumda.Merhabalar
Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak
Buraya kadar aslinda bir sorun yok gibi degil mi oyle degil iste..
Gecen yil esim daha uzun sureli 5ay kadar sehir disina gitmesi icabetti. Ben de bana arkadaslik etsin diye farkli bir sehirde yasayan kizkardesimin kalmasini istedim sonucta iki cocugum var disari cikmam gerekse icim rahat ona birakabilirdim hastalik vs durumlar olabilirdi.. Bu durum kv rahatsiz etti ve yok istanbul gibi bir yerde iki genc bayan bir evde olmaz ben guvenemem oyle sey olmaz falan filan bidunya tantana yasandi. Aslinda kiz kardesimi istemedi bunu biliyorum..
Bu ve bir kac yasagimiz olaydan sonra kv gicigim. 2gunde olsa tahammul edemem yani..
Hem ben cocukmuyum iki gun yalniz kalsam nolcak yiyeceklermi beni gel de anlat..
Velhasil nasil kurtulcanm bu dertten kizlar
Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak
Eşinizin gideceği gün belli değilse söylemeyin gidip dönene kadar.
bu 5 aylık gidişte kv mi geldi kızkardeş mi?
velhasıl kardeşiniz gelmedi kv mi geldi 5 aylığına??*siz de kabul ettiniz....inanamıyorum bazen,kv kim yahu,sizin kardeşinizle kalmanıza itiraz edecek!!!bu kadar hadsizlik olmaz..siz de bu kadar söz hakkı vermeyin...
kardeşi gelmesin dediğinde gelmediyse,2 gün için de dediğini yaptırır..taviz tavizi doğurur çünkü...
Dur kendin ne var bunda
Eşine söyle gelmesin annesi
Oğlum bebekti o zaman bile 3 5 gün eşim gitti haber bir vermedik işten geldim bakıcıyı gönderdim
O zaman oğlan uyurken duş vs yapmazdım tek bırakıp bebek arabası ile banyoya götürüp duş yaptım vs
Siz de pekala kalırsınız iki gün ne olur ki
Şimdi oğlum bebek değil her sürede kalırım ki bşr çok boşanmış yahut yalnız yaşayan kişi var
Örnek çok önemli olmak Kv ye karşı dik durmak
Valla hazır adam da yokmuş ben çok sevdiğim bir arkadaşımı çağırırdım. Yer içer keyf ederdik. KV geliyim derse de X rahat edemez diyebilirsin bu durumda.
Ee biz tek başımıza yaşayanlar kadınlar ne yapalım o zaman? Böyle saçma çıkarımlarla hayatınıza yön vermesine asla izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?