Yine bir kriz kapida

Ben illede birileri gelsin ben yalniz kalamama demiyorum son paragrafi okumadinizmi benmi anlatamiyorum ben onu anlamadim.
Okudum, bende size çocuk gibi aman evde yanlız kalmasın muamelesi neden yapılıyor onu anlamak adına yazdım.
Ya size güvenmiyorlar,ya siz ben yanlız kalırım mesajını tam verememişsiniz.
Son olarak,ben sizin eşiniz /kayınvalideniz değilim tersinizi onlara gösterin,bana atarlanacağınıza,sorun ortadan kalkar belkide böylece.

Ben illede birileri gelsin ben yalniz kalamama demiyorum son paragrafi okumadinizmi benmi anlatamiyorum ben onu anlamadim.
Işte bunu Kv ye söyleyeceksiniz ben kalırım sen gelme oldu ve bitti

Zira iki genç kadın evde kalır mı deyince evet kalır dememişsiniz yazdıklarınızdan anladığım

Allah allah ona neymiş senin kocan yok mu o karışsın kayınvalide bu kadar karışmamalı bence. Allah sabır versin.

Bunu bu sekilde de ifade edebilirdiniz. Ayni seyi defalarca soyledim cunku. Ha mesele atar meselesi ise kv nin sahsinada benzeri durumlarda yaptim fakat kendisinin bikmaz usanmaz bir tavri var.
Bir de guven demissiniz olay guvenle alakali bir olay degil kv n bizimle kalmaya bayilma olayidir.

Işte bunu Kv ye söyleyeceksiniz ben kalırım sen gelme oldu ve bitti

Zira iki genç kadın evde kalır mı deyince evet kalır dememişsiniz yazdıklarınızdan anladığım

Yazdiklarimdan o sekilde anlasiliyor madem acayim. Bidunya tanatana yasandi kismi tam olarak sunu ifade ediyor. Iki kadin evde kalamaz deyince buna siz karar veremezsiniz dedigim icin saygisiz terbiyesiz oldum vs vs.

Konuyu uzun uzun uzatmak istemedim.

Ama işte konu onun karar verip veremeyeceği değil ki kalabileceği Kv kalamaz der benim Kv ye de sorsan kalma yalnız der ama ona soran yahut takan yok ki

Şimdi de ben kalıyorum sen gelme diyeceksiniz bitecek hatta eşinizin gittiğini de söylemeyin zaten kısaymış

Terbiyesiz vs de olun mesafe konur böylelikle

Açık açık soyleyeceksin. Anneciğim çok dusuncelisin ama ben çocuk değilim. Kendim kalabilirim teşekkür ederim de net bir ses tonuyla. Ya da şunu yap; kiz kardeşini çağır. Kv ye de ki anneciğim kizkardesim gelecek sen de gel istersen de. Velev ki geldi. Kızkardeşinle takilirsin o da gider bir süre sonra zaten.

aynı durumu yaşadım. şu an eşim 4 günlüğüne başka şehirde ve ben paşalar gibi evimde sefamı sürüyorum. üstelik yaşım küçük ve bu şehre geleli 6 ay oldu diye hiç mi hiç istemediler tek kalmamı bunu da anlıyorum. doğru düşünüyorlar belki. ama anne ben rahat edemem. tedirgin olursam size mutlaka haber veririm çok sağolun dedim. saygı duymak ZORUNDALAR. kendinizi iyice ifade edememişsiniz gibi geldi bana. he ne oldu, beni yalnız bırakmak istemiyorlar o yüzden günlük kahve vs dışarda görüştük. ama istemediğimi belli etmeme rağmen evime damlamak ne yahu. acaba torunları için başedemezsiniz vs gibi mi düşünüyor?

Ya da ben söyle yapardim, iki günlüğüne çocukları alır tatile çıkardım. Uzak bir yere degil ama böyle kaplıcalar falan oluyor ya. Öyle bir yere. Kv yede hicbir sey soylemezdim.

Kvnize nezamandır x beni istiyordu fırsat bu fırsat çağırdım erken giderse ararım seni gitmezse beraber kalırız de konuyu kapat
Şimdi kötü ol Zaman geçtikçe kendi istediğini yaptırmak zorlaşıyor

Esinin sinavi önemliymis. Bence kafasini hic bulandirmayin. Annesiyle esi arasinda kalmak zor olur bu donemde. Stresli olur. Birde sinavda basarili olamazsa araniz bile bozulur. Iki gun idare edemezmisin kadini. Huyu suyu cekilemeyek gibimi bilmiyorum ama.

bu ne demek farkında mısınız

Ben tam anlatamadim. Aci acik soylerim bundan oncede oyle yaptim olay buyudu. Simdi ben kil ceker gibi bu isi halletmek istiyorum. Esim onemli bir sinav icin gidiyor moral motivasyonu bozulsun istemiyorum.

Ben tam anlatamadim. Aci acik soylerim bundan oncede oyle yaptim olay buyudu. Simdi ben kil ceker gibi bu isi halletmek istiyorum. Esim onemli bir sinav icin gidiyor moral motivasyonu bozulsun istemiyorum.

Eşini karıştırmadan kadını arayıp, anne geçen de böyle yaptın sen bana güvenmiyor musun, ben mi yanlış anlıyorum bu ne demek vs. Diyip, ben çocuk değilim tek başıma kalırım, Ha ziyaret etmek istiyorsan da oğlunun da sınavı geçince ayarlayalım, onu da görürsün fln demelisin. Tabi olayı eşine yansıtmamasını, sınav öncesi olayın büyümemesini de eklemelisin.

Çok basit bi olay bu ya.

Ah bu ayrintiyi sadece siz yakaldiniz..

Bende bunun icin dert ediniyorum kendime esimin morali bozulmasin. Yoksa kv me istemiyorum dwmenin binbir yolu var.

Napcam bilmiyorum.

tamam o zaman hiç bir şey yokmuş gibi günlük yaşamaya devam edin

eşin akşam binsin ve gitsin

bunu kv ye haber verme zorunluluğu mu var

ama derseniz ki eşim annesini arayıp gel başlarında dur diyor ya da annesine haber verir helallik alır öyle gider annesinin de haberi olur o zaman da bu seferlik katlan da adam huzurla sınava gitsin gelince çıkarırsın cıngarı

Esimin arada kalmasini istemiyorum. Evet cok basit aslinda ama bir onceki olaydan okadar etkilendimki bukadar tatli konusabilecegimi hic sanmiyorum.

Ah bu ayrintiyi sadece siz yakaldiniz..

Bende bunun icin dert ediniyorum kendime esimin morali bozulmasin. Yoksa kv me istemiyorum dwmenin binbir yolu var.

Napcam bilmiyorum.

ama bu ayrıntı konuda yok ki sayfalar sonra yazdınız onun için fark edememiş olabilir miyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…