- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
2 gün yanlız kalabilirsiniz pekala, neden illaki birisi gelip sizinle kalıyor anlamadım.
Okudum, bende size çocuk gibi aman evde yanlız kalmasın muamelesi neden yapılıyor onu anlamak adına yazdım.Ben illede birileri gelsin ben yalniz kalamama demiyorum son paragrafi okumadinizmi benmi anlatamiyorum ben onu anlamadim.
Işte bunu Kv ye söyleyeceksiniz ben kalırım sen gelme oldu ve bittiBen illede birileri gelsin ben yalniz kalamama demiyorum son paragrafi okumadinizmi benmi anlatamiyorum ben onu anlamadim.
Okudum, bende size çocuk gibi aman evde yanlız kalmasın muamelesi neden yapılıyor onu anlamak adına yazdım.
Ya size güvenmiyorlar,ya siz ben yanlız kalırım mesajını tam verememişsiniz.
Son olarak,ben sizin eşiniz /kayınvalideniz değilim tersinizi onlara gösterin,bana atarlanacağınıza,sorun ortadan kalkar belkide böylece.
Işte bunu Kv ye söyleyeceksiniz ben kalırım sen gelme oldu ve bitti
Zira iki genç kadın evde kalır mı deyince evet kalır dememişsiniz yazdıklarınızdan anladığım
Yazdiklarimdan o sekilde anlasiliyor madem acayim. Bidunya tanatana yasandi kismi tam olarak sunu ifade ediyor. Iki kadin evde kalamaz deyince buna siz karar veremezsiniz dedigim icin saygisiz terbiyesiz oldum vs vs.
Konuyu uzun uzun uzatmak istemedim.
Açık açık soyleyeceksin. Anneciğim çok dusuncelisin ama ben çocuk değilim. Kendim kalabilirim teşekkür ederim de net bir ses tonuyla. Ya da şunu yap; kiz kardeşini çağır. Kv ye de ki anneciğim kizkardesim gelecek sen de gel istersen de. Velev ki geldi. Kızkardeşinle takilirsin o da gider bir süre sonra zaten.Merhabalar
Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak
Buraya kadar aslinda bir sorun yok gibi degil mi oyle degil iste..
Gecen yil esim daha uzun sureli 5ay kadar sehir disina gitmesi icabetti. Ben de bana arkadaslik etsin diye farkli bir sehirde yasayan kizkardesimin kalmasini istedim sonucta iki cocugum var disari cikmam gerekse icim rahat ona birakabilirdim hastalik vs durumlar olabilirdi.. Bu durum kv rahatsiz etti ve yok istanbul gibi bir yerde iki genc bayan bir evde olmaz ben guvenemem oyle sey olmaz falan filan bidunya tantana yasandi. Aslinda kiz kardesimi istemedi bunu biliyorum..
Bu ve bir kac yasagimiz olaydan sonra kv gicigim. 2gunde olsa tahammul edemem yani..
Hem ben cocukmuyum iki gun yalniz kalsam nolcak yiyeceklermi beni gel de anlat..
Velhasil nasil kurtulcanm bu dertten kizlar
bu ne demek farkında mısınızMerhabalar
Onumuzdeki gunlerde esim iki gunlugune sehir disina gidecek. Tabi bunu duyan kv beni ve torunlarini yalniz birakmamak icin solugu bizde alacak
Buraya kadar aslinda bir sorun yok gibi degil mi oyle degil iste..
Gecen yil esim daha uzun sureli 5ay kadar sehir disina gitmesi icabetti. Ben de bana arkadaslik etsin diye farkli bir sehirde yasayan kizkardesimin kalmasini istedim sonucta iki cocugum var disari cikmam gerekse icim rahat ona birakabilirdim hastalik vs durumlar olabilirdi.. Bu durum kv rahatsiz etti ve yok istanbul gibi bir yerde iki genc bayan bir evde olmaz ben guvenemem oyle sey olmaz falan filan bidunya tantana yasandi. Aslinda kiz kardesimi istemedi bunu biliyorum..
Bu ve bir kac yasagimiz olaydan sonra kv gicigim. 2gunde olsa tahammul edemem yani..
Hem ben cocukmuyum iki gun yalniz kalsam nolcak yiyeceklermi beni gel de anlat..
Velhasil nasil kurtulcanm bu dertten kizlar
Ben tam anlatamadim. Aci acik soylerim bundan oncede oyle yaptim olay buyudu. Simdi ben kil ceker gibi bu isi halletmek istiyorum. Esim onemli bir sinav icin gidiyor moral motivasyonu bozulsun istemiyorum.
Esinin sinavi önemliymis. Bence kafasini hic bulandirmayin. Annesiyle esi arasinda kalmak zor olur bu donemde. Stresli olur. Birde sinavda basarili olamazsa araniz bile bozulur. Iki gun idare edemezmisin kadini. Huyu suyu cekilemeyek gibimi bilmiyorum ama.
Ben tam anlatamadim. Aci acik soylerim bundan oncede oyle yaptim olay buyudu. Simdi ben kil ceker gibi bu isi halletmek istiyorum. Esim onemli bir sinav icin gidiyor moral motivasyonu bozulsun istemiyorum.
Eşini karıştırmadan kadını arayıp, anne geçen de böyle yaptın sen bana güvenmiyor musun, ben mi yanlış anlıyorum bu ne demek vs. Diyip, ben çocuk değilim tek başıma kalırım, Ha ziyaret etmek istiyorsan da oğlunun da sınavı geçince ayarlayalım, onu da görürsün fln demelisin. Tabi olayı eşine yansıtmamasını, sınav öncesi olayın büyümemesini de eklemelisin.
Çok basit bi olay bu ya.
Ah bu ayrintiyi sadece siz yakaldiniz..
Bende bunun icin dert ediniyorum kendime esimin morali bozulmasin. Yoksa kv me istemiyorum dwmenin binbir yolu var.
Napcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?