Şu ana kadar hiç dışlama durumu olmamıştı ikisi çok yakın olmasına rağmen beni hiç dışlamamışlardı fakat dediğim gibi diğer kızla iletişimimiz çok normal fakat dediğim gibi bu kız bana karşı böyle.Daha önce ben bir şey olduğu zaman direk söyledim trip atmam demişti ama şimdi böyle yapıyor.Bende kendimi aşırı rahatsız hissediyorum bu durumdan dediğim gibi konuştum bir şey yok dedi.Bugün de sırf aramızdakı bu iletişimsizlik bitsin diye konuşmaya çalıştım cevap veriyor ama soğukluğunun farkındayım.Boşveremiyorum gerçekten çok kafama takıyorum.Oda değiştirme hakkım maalesef yokBir problem.i var o kesin ve çözmek de istemiyor. kendi haline bırakın daha iyi sormayın da bir daha diğeriyle samimi olup seni dışlama boyutuna gelecekse olay odanı değiştir
Öyleyim zaten bunlara odaklanmaktan kendimi başka bir şeye veremiyorum.Resmen bir bahane olsa da bir şey sorsam benle konuşsa içim rahatlasa diyorum.Dediğim gibi ama ben bir şey demediğim sürece benimle konuşmuyor ben gerçekten çok rahatsız oluyorum.Siz bu huyunuzla çok üzülürsünüz ben size söyleyeyim boyle herkesi her hareketi kafaya takio suç bemdemi yok noldu çok ezerler üzerler.Bu huyu bırakın acil
Söylediklerinizde çok haklısınız maalesef o yüzden insanlar tarafından çok kullanılıyorum yeri gelince eşyalarımı vs.kullanıyor iyi şimdi böyle .Başka insanlara bağlı ise sizin huzur mutluluk sizin ciddi sorununuz var iyi niyet değil bu bu sınır cizememek dışlanmaktan korkmak orta şeker insan olmak siz kendinize iyi gelmezsiniz bunu bilin en kötü ne olur ekmeğin suyun mu geliyor ondan elinde kozu mu var bilmem kaç sene sonra adını hatirlamazsiniz dişli olun biraz siz erken yaşlanırsız
Çok haklısınız kız bana bir şey dese mutluluktan havalara uçacak gibiyim sonra diyorum kim bu bu kadar yahu senle konuşsa ne konuşmasa ne seneye başka odaya geçersin olur biter.Başka ne diyeyim yahu ben bir gidere bin gider yapılır sizin jargonla biraksaniza elin kızını kim o ya fazlası ne sizden biraz mantıklı olun konuşmasın para mı veriyorlar sohbetine sallayın yahu
o zaman üzerine düşme. madem kafası dalgın öyle devam etsin. hep oluyor bunlar hatta iki yıl once bana da oldu. diyet yaptım çok güzel kilo verdim tam bu zamanda yakin bir arkadaşım trip atmaya başladı soğuk yaptı sordum senin gibi neredeyse tribin alasını yaptı her davranışının sebebi sen misin diye ben de bilahare ne sordum ne salladım görmezden geldim uzun bir süre kendi gelip yanaşmaya basladi ama ben daha yüz vermedimŞu ana kadar hiç dışlama durumu olmamıştı ikisi çok yakın olmasına rağmen beni hiç dışlamamışlardı fakat dediğim gibi diğer kızla iletişimimiz çok normal fakat dediğim gibi bu kız bana karşı böyle.Daha önce ben bir şey olduğu zaman direk söyledim trip atmam demişti ama şimdi böyle yapıyor.Bende kendimi aşırı rahatsız hissediyorum bu durumdan dediğim gibi konuştum bir şey yok dedi.Bugün de sırf aramızdakı bu iletişimsizlik bitsin diye konuşmaya çalıştım cevap veriyor ama soğukluğunun farkındayım.Boşveremiyorum gerçekten çok kafama takıyorum.Oda değiştirme hakkım maalesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?