• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir sinir harbi

Her geldiğinde kabul ettiğiniz için böyle oluyor yüz verip şımarmış kendini önemli zannediyor. Bir daha yazma ne olursa olsun engelle ve ulaşmasına izin verme kendi hayatına bak.

engel attığımda da mesaj yazıyor. onu da ilk başlarda yapıyordum. ama bu sefer mesaj atıyor. mesajdan da engellerim de. işyerinde yanıma gelir diye korkuyorum. yani eğer mesaj engeli de atarsam işyerinde yanıma gelme ihtimalinden engelleyemiyorum. çünkü yanıma gelirse canım daha çok sıkılacak.
Enteresan bi ilişkiniz var. Ona bu haddi siz vermişsiniz. İsterseniz kesebilirsiniz de. Size kalmış

engel attığımda da mesaj yazıyor. onu da ilk başlarda yapıyordum. ama bu sefer mesaj atıyor. mesajdan da engellerim de. işyerinde yanıma gelir diye korkuyorum. yani eğer mesaj engeli de atarsam işyerinde yanıma gelme ihtimalinden engelleyemiyorum. çünkü yanıma gelirse canım daha çok sıkılacak.
Açıkçası ben adamı anladım biraz sanırım, hak da verdim. Aynı cümleleri farklı şekillerde kurup duruyorsunuz. Vizontelede bi sahne vardı ya hani: “Baba aküyü çalmışlar. Kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!! Aküyü çalmamış olsalardı..” Tam bunu hatırlattınız bana. Fazla uzatıyorsunuz sanki. Boğuluyodur karşı taraf.

Ne desem bilemedim? Sen de farkindasin aslinda ama biraz sakinlesmek istemissin, konu acmissin. Ona soylemek istediklerini buraya yaz da rahatla bari 🤷‍♀️
kesinlikle çok iyi geldi buraya konu açmak çünkü insan olayın içinden çıkamıyor. ne yazsam diye düşünüyor olabilirdim daha

Her geldiğinde kabul ettiğiniz için böyle oluyor yüz verip şımarmış kendini önemli zannediyor. Bir daha yazma ne olursa olsun engelle ve ulaşmasına izin verme kendi hayatına bak.
çok tşk ederim. evet egosu tavan yaptı. umarım o tavan yapan egosu yerlerde sürünsün inşallah en kısa zamanda.

kesinlikle çok iyi geldi buraya konu açmak çünkü insan olayın içinden çıkamıyor. ne yazsam diye düşünüyor olabilirdim daha
Sana kesinlikle ulasmasina izin vermezsen sinir olan taraf o olacak. Is yerine de geliyorsa gelsin. Direk kovarsin, icin sogur

Açıkçası ben adamı anladım biraz sanırım, hak da verdim. Aynı cümleleri farklı şekillerde kurup duruyorsunuz. Vizontelede bi sahne vardı ya hani: “Baba aküyü çalmışlar. Kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!! Aküyü çalmamış olsalardı..” Tam bunu hatırlattınız bana. Fazla uzatıyorsunuz sanki. Boğuluyodur karşı taraf.
ben normalde ona böyle her dakka mesaj atmıyorum.
sabah 9 da attığım mesaja cevap vermeyince bu hale geldi olay. ve sessiz kaldığı için.
ha tabiki keşke en baştan cevap yazmayınca ne halinde varsa gör deseydim. ama normal olarak yarın için o kadar plan yapmışız insan neye uğradığını şaşırıyor. yani ne oldu da böyle oldu diye beyin error veriyor. ama yok normal değil ki adam

24 saat içinde sevgili oldun, tartıştın, ayrıldın ve başkalarıyla yoluna devam ettin, doğru mu?
Sence de mantıksız değil mi dışardan bakınca?
ilişki emek ister, sabır ister. Böyle 24 saatte başlayıp bitirip tüketilecek bir şey değildir ilişki. Kendinizi de sevme-sevilme olgularını da değersizleştirmeyin lütfen.

Diger konudan buraya geldim ayni sey yasamissiniz asagi yukari
Bise dicem senin yerinde olsam engellerdim
Sana ulasmak isteyen hersekilde ulasir
Ulasmiyosada zaten dogru olani yapmisindir engelleyerek
Okadar mesaj ustune mesaj gerek yoktu
Baktin cvp yokmu
Senin keyfini bekleyecek degilim derdim yada daha cool olmak icin ciao bella derdim 😂

Önceki konunuzu da hatırladım.
Çok fazla tepki verip büyütüyorsunuz herşeyi.
Takıntılı gibi davranıyorsunuz.
Karşınızdaki insan sizin sevgiliniz değil, hiçbirseyiniz değil.
Daha önce de iletişim konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Belli yani böyle olacağı.
Zorlamak, bana net cevap ver demek, sinir krizi geçirmek çok abartılı şeyler.

Benim böyle bir erkek arkadaşım vardı. Gün içerisinde mesaj yazmaz, "Yoğunum. Liseli gibi sürekli konuşacak mıyız" demişti. Ondan ayrıldım. Benle muhabbet etmekten zorsunmayan bir adamla evlendim. Birbirimizin en iyi arkadaşıyız.

Siz zaten birisiyle görüşüyordunuz size anlık foto atıyordu falan. neden bu adamla da yazistiniz ki?
hayır bu bahsettiğim kişi aylar öncesinden ilişki yaşadığım biri. mesaj atınca cevap verdim

Önceki konunuzu da hatırladım.
Çok fazla tepki verip büyütüyorsunuz herşeyi.
Takıntılı gibi davranıyorsunuz.
Karşınızdaki insan sizin sevgiliniz değil, hiçbirseyiniz değil.
Daha önce de iletişim konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Belli yani böyle olacağı.
Zorlamak, bana net cevap ver demek, sinir krizi geçirmek çok abartılı şeyler.
sevgilimdi. yani hatta yarın da kahvaltı için beni eve çağırdı. yani öyle aramızda sadece bir arkadaşlık yok.
ha bu yine ona karşı bu baskıları yapmayı gerektirmez ama sorun şu ki sessiz kalması.
ben açıkça diyorum ki bana evet ya da hayır de istiyormusun görüşmek. okuyup cevap yazmıyor. gel de sinir olma

Adamin totosunu kaldiriyorsunuz o yuzden sizi onemsemiyor.arada bir cok sıkılınca dur suna bi mesaj atayim da biraz egom okşansin diye atiyor size.

Adam boşta kaldıkça size zarf atıyor. Siz de memlekette başka adam yokmuş gibi hoooppp atlıyorsunuz.

Bir de hala daha yazayım mı diyorsunuz pesss doğrusu , insan gururunu bu kadar ayaklar altına almamalı…

Back
X