Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enteresan bi ilişkiniz var. Ona bu haddi siz vermişsiniz. İsterseniz kesebilirsiniz de. Size kalmışengel attığımda da mesaj yazıyor. onu da ilk başlarda yapıyordum. ama bu sefer mesaj atıyor. mesajdan da engellerim de. işyerinde yanıma gelir diye korkuyorum. yani eğer mesaj engeli de atarsam işyerinde yanıma gelme ihtimalinden engelleyemiyorum. çünkü yanıma gelirse canım daha çok sıkılacak.
Ya ayagimda cocugu salliyorum, neden kahkaha artırıyorsun banaBi hastalığınız mı var![]()
Açıkçası ben adamı anladım biraz sanırım, hak da verdim. Aynı cümleleri farklı şekillerde kurup duruyorsunuz. Vizontelede bi sahne vardı ya hani: “Baba aküyü çalmışlar. Kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!! Aküyü çalmamış olsalardı..” Tam bunu hatırlattınız bana. Fazla uzatıyorsunuz sanki. Boğuluyodur karşı taraf.engel attığımda da mesaj yazıyor. onu da ilk başlarda yapıyordum. ama bu sefer mesaj atıyor. mesajdan da engellerim de. işyerinde yanıma gelir diye korkuyorum. yani eğer mesaj engeli de atarsam işyerinde yanıma gelme ihtimalinden engelleyemiyorum. çünkü yanıma gelirse canım daha çok sıkılacak.
kesinlikle çok iyi geldi buraya konu açmak çünkü insan olayın içinden çıkamıyor. ne yazsam diye düşünüyor olabilirdim dahaNe desem bilemedim? Sen de farkindasin aslinda ama biraz sakinlesmek istemissin, konu acmissin. Ona soylemek istediklerini buraya yaz da rahatla bari![]()
çok tşk ederim. evet egosu tavan yaptı. umarım o tavan yapan egosu yerlerde sürünsün inşallah en kısa zamanda.Her geldiğinde kabul ettiğiniz için böyle oluyor yüz verip şımarmış kendini önemli zannediyor. Bir daha yazma ne olursa olsun engelle ve ulaşmasına izin verme kendi hayatına bak.
Sana kesinlikle ulasmasina izin vermezsen sinir olan taraf o olacak. Is yerine de geliyorsa gelsin. Direk kovarsin, icin sogurkesinlikle çok iyi geldi buraya konu açmak çünkü insan olayın içinden çıkamıyor. ne yazsam diye düşünüyor olabilirdim daha
ben normalde ona böyle her dakka mesaj atmıyorum.Açıkçası ben adamı anladım biraz sanırım, hak da verdim. Aynı cümleleri farklı şekillerde kurup duruyorsunuz. Vizontelede bi sahne vardı ya hani: “Baba aküyü çalmışlar. Kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. Kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. Hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!! Aküyü çalmamış olsalardı..” Tam bunu hatırlattınız bana. Fazla uzatıyorsunuz sanki. Boğuluyodur karşı taraf.
hayır bu bahsettiğim kişi aylar öncesinden ilişki yaşadığım biri. mesaj atınca cevap verdimSiz zaten birisiyle görüşüyordunuz size anlık foto atıyordu falan. neden bu adamla da yazistiniz ki?
sevgilimdi. yani hatta yarın da kahvaltı için beni eve çağırdı. yani öyle aramızda sadece bir arkadaşlık yok.Önceki konunuzu da hatırladım.
Çok fazla tepki verip büyütüyorsunuz herşeyi.
Takıntılı gibi davranıyorsunuz.
Karşınızdaki insan sizin sevgiliniz değil, hiçbirseyiniz değil.
Daha önce de iletişim konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Belli yani böyle olacağı.
Zorlamak, bana net cevap ver demek, sinir krizi geçirmek çok abartılı şeyler.
e totosunu nasıl yere indircez?Adamin totosunu kaldiriyorsunuz o yuzden sizi onemsemiyor.arada bir cok sıkılınca dur suna bi mesaj atayim da biraz egom okşansin diye atiyor size.