Yine bir tanıştırılma vakası

Hicbir sey icin gec kalmadik. Toplum defoluysa benim sucum veya sizin sucunuz ne? Uzerinde durmaya bile degmez yasadigin sey.

bir de böyle konularda toplum genelde bu konuyu kafasına takan insanların üstüne gidiyor, yanlış mıyım? insanlar sizin evlenme konusuna çok takıldığınızı ve evlenmemiş olmayı hafiften dert ettiğinizi anladığı an sizi o noktadan yemeye başlıyor. çünkü insanlar daima zayıf nokta kollarlar.

Bebeğim benim ya, sen eksikligim mi var demissin de, bence senin fazlaligin vardir, öyle capsiz insanlara da hic kulak asma, onların vizyonu da o kadar, napcaksin. Sen kendine bak kendini güzelleştir, eminim zaten çok güzel çok hoş kadinsindir. Cidden kendine odaklan, evlilik düşünceleriyle kaybetme kendini. Sen gez toz eğlen giyimine kusamina makyajina dikkat et, gerisi kendinden gelir inşallah :)
Çokkk teşekkür ederim canm.O dediklerinizi yapsamda malesef bir yere kadar sanırım bi yerde sonra başa aliyorum kısır döngü gibi bakıyorumki bende üzülüyorum

bir de böyle konularda toplum genelde bu konuyu kafasına takan insanların üstüne gidiyor, yanlış mıyım? insanlar sizin evlenme konusuna çok takıldığınızı ve evlenmemiş olmayı hafiften dert ettiğinizi anladığı an sizi o noktadan yemeye başlıyor. çünkü insanlar daima zayıf nokta kollarlar.
Canım dediklerinde haklisin ama ben bu izlenimi cevreme asla yansitmam hatta konuştuklarim neden böyle isteksizsin der oysaki isteksiz olduğum içim değil hem artik yorolduğum için çevremdeki bu tarz muhabbetlerden hemde arkamdan aman evlenmek istiyorda evlenemiyor desinler asla istemem :)

Back
X