Yine bir tatil meselesi..Kızlar bana yardımcı olun..

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhaba,

Belki bu tarz konuları çok okudunuz ama içimin biraz olsun rahatlamasına ihtiyacım var.
Sevgilim arkadaşlarıyla önümüzdeki aylarda 7 günlüğüne tatile gidecek. Henüz neresi olduğuna karar vermediler. Kıbrıs,Bodrum,Fethiye arasında yerlere bakıyorlar. Hatta kalabalık bir grupla giderlerse belki yazlık bile kiralayabilirler. Benim sorunum şu.. Sevgilime çok güvenmeme rağmen kıskanıyorum ve içim rahat etmiyor. Gittiği yerlerde arkadaşlarıyla cluba gidecekler, o tarz yerleri hic sevmiyorum ve içim içimi yiyor.20 yıla yakın bir çocukluk arkadaşı var. Biraz hoppala bir tip hep tek gecelik ilişki yaşar ve tatile gitme amacı kız düşürmek olduğunu biliyorum. Eminimki sevgilimede gördüğü hoş kızları "şu kıza bak of" diye gösterir. Sevgilime bunu söyledim, arkadaşın bu tarzda biri ve sana bunları yapar dedim o da bilmiyomusun onu konuşur söyler ama benım umrumda olmaz sacmalama dedi. Kızlar izin alıp-verme olayına karşıyım. sonucta kocaman adam istediği yere gider ama daha neye karar verdiklerini bile konuşmuyor benle. Kesinleşince söylerim diyor. Konusunu çok açamıyorum bu yüzden. Gitmesi sorun değil arkadaşı dolayısıyla kızlı ortamlara girerse diye korkuyorum açıkcası. Ne yapmalıyım kızlar. Gittiğine pişmanda etmek istemiyorum. Çabuk bunalan tiplerden benimki öyle sıkıya gelemiyor. Bana bir akıl verin gittiğinde beni daha çok özlemiş olması için nasıl davranmalıyım? Önceki konularımı okuyanlar bilir deli gibi kıskanç biriyim ve bu huyumu yenmek istiyorum. Aslında bu tatil olayıda bana bir fırsat ama "siyahkolik değişmiş" diyebilsin bana. Çünkü kıskanç hallerimden sıkıldı artık:14:
Şunuda kısaca anlatayım.Gecen sene yazın arkadaştık ve çıkmıyorduk.Arkadaşlarıyla yazlık kiraladılar ve 1 haftalıgına tatile gittiler.Gittiğinde hergün mesajlaştık hatta o tatildeyken ben ablasıyla denize gittim.Geldiğinde arkadaşkende sevgiliykende orda yaptıkları herseyı anlattı bana. Şimdi bana; gecen yılda gittim birşeymi yaptım,gittim geldim kızlar umrumda değil seni seviyorum ben diyor (yaşasaydı söylerdi cunku o ara benle birlikte değildi ve hayatında kimse yoktu).Ama o tatilinde sahilde arkadaşlarıyla voleybol oynarken 3 kız gelmiş ve oynamak istemiş beraber voleybol oynamışlar. Ya yine böyle birşey olursa diye kafayı yiyorum.Sevgilime göre "ne var bunda, birşeymi yapmışlar sanki,oynayıp dağılmışlar ve sonrasında konuşmamışlar bile". Ve ben gitsem erkekler gelse top oynamak ıstese ve bende oynasam dediğimde "oyna aşkım birşey yapmayacağına eminim,sen kendini biliyosun" diyor.(2,5 yıldır tanıyorum,her halini biliyorum.Hayatında kimler oldu naptı ne etti herseyini anlatır çekinmez.Ailesiyle tanıştım ve evlilik planlarımız var) Bunları göz önüne alarak yorumlarsanız cok sevinirim.
Yine çok uzun yazdım kusura bakmayın:26:

Kafaya takılacak bir durum yok. Sevgiline güveniyorsan olay bitmiştir. Cluba gitse ne olacak, kızlarla sahilde top oynasa ne olacak. Biriyle yatıp kalkmayacak ya. Ki yapsa tatile gitmeden de yapar ruhun duymaz. Biraz rahat ol, sen de plan yapabiliyorsan yap arkadaşlarınla. O orda olduğu sürece tartışma çıkarma, her telefon konuşmasından sonra iyi eğlenceler dile. Çok arayıp mesaj atıp boğma, bırak biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin, kafa dinlesin. Bak gör geldiğinde sana teşekkür edecek, sen de bana edersin artık.

Kafaya takılacak bir durum yok. Sevgiline güveniyorsan olay bitmiştir. Cluba gitse ne olacak, kızlarla sahilde top oynasa ne olacak. Biriyle yatıp kalkmayacak ya. Ki yapsa tatile gitmeden de yapar ruhun duymaz. Biraz rahat ol, sen de plan yapabiliyorsan yap arkadaşlarınla. O orda olduğu sürece tartışma çıkarma, her telefon konuşmasından sonra iyi eğlenceler dile. Çok arayıp mesaj atıp boğma, bırak biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin, kafa dinlesin. Bak gör geldiğinde sana teşekkür edecek, sen de bana edersin artık.

Şimdiden bile ederim canım. Okuyup vakit ayırdığın için özellikle teşekkür ederim. Kendimi tutamayan biriyim. Bana birşey söylediğinde içimdeki ona pat diye söylemektende korkuyorum.

Şimdiden bile ederim canım. Okuyup vakit ayırdığın için özellikle teşekkür ederim. Kendimi tutamayan biriyim. Bana birşey söylediğinde içimdeki ona pat diye söylemektende korkuyorum.

Tutacan kendini başka çaren yok. Dediğim gibi sen de yoğun bir hafta geçir o tatildeyken, fırsatın olmaz onu düşünmeye, kafanda kurmaya. Bi akraban varsa başka bir şehirde ona git mesela.

Tutacan kendini başka çaren yok. Dediğim gibi sen de yoğun bir hafta geçir o tatildeyken, fırsatın olmaz onu düşünmeye, kafanda kurmaya. Bi akraban varsa başka bir şehirde ona git mesela.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz canım. Aynı hafta izin alamıyoruz. Alabilseydik birlikte tatile gidecektik cok heveslenmiştik. Gidemiyoruz diye bizde haftasonlarımızı değerlendirip bir yerlere kaçıyoruz. O tatil yaparken ben onun yerine işlere bakacağım malesef :(

voleybol oynayınca ne oluyor cinsel etkileşim mi? Lütfen abartmayın kızlar, erkeklerle de çok iyi dost olunur arkadaş olunur illa yanyana gelince yada bir aktivite yapılınca birbirine meyletmiyor insanlar.

Tatlımm sıkma kendini boşu boşuna İnan adamın içinde olduktan sonra birşey yapmak tatili beklemez Bak ne güzel ailesiyle tanışmışsın evlilik planlarınız var böyle bir insanın seni aldatması söz konusu olamaz Ben de aslında seninle aynı durumdaydım Eski sevg arkadaşını hiç hoşlanmadığım tarzda hareketleri vardı kızlara karşı, aynı senin anlattığın gibi O ne onunla arkadaşlığını btirdi ne de ben onunla vakit geçirdiğinde ters bir durum ile karşılaştım Karakteri sağlamsa ve güveniyorsan birşeycik olmaz :34:

Kıskançlık meselesinde biryere kadar haklı olabilirsin ama ne olacak ki voleybol oynamış etmiş Onu kendi yerine koy,kızlarla bir daha görüşmemiş zaten 5dk iyi vakit geçirmiş olay kapanmış Böyle şeyler yaşanabilir önemli olan yaşanılanın orada kalmış olması bence

Sen canını sıkma arkadaşın dediği gibi sende birkaç günlğüne de olsa tatile gidebiliyoorsan git kafanı dağıt ne bileyim bir diziye başla =) Başka şeylerle uğraşınca aklına fazla gelmez Telefonda da ters bir şey söyleme geldiğinde konuşursun ters bi tepki alırsan veya kafanda bi soru işareti yaratırsa Sen onunla telefonda güzel konuşursan o da sana geldiğinde emin ol minnetar olacaktır Bunlar ufak tefek şeyler voleybol oynama gibi durumlar ve bir o kadar da tatlı duurmlar aslında bu yüzden kıskanmak Elbette olacak yani kıskanacaksın ama sen tavrına dikkat et :34: :16:

Tatlımm sıkma kendini boşu boşuna İnan adamın içinde olduktan sonra birşey yapmak tatili beklemez Bak ne güzel ailesiyle tanışmışsın evlilik planlarınız var böyle bir insanın seni aldatması söz konusu olamaz Ben de aslında seninle aynı durumdaydım Eski sevg arkadaşını hiç hoşlanmadığım tarzda hareketleri vardı kızlara karşı, aynı senin anlattığın gibi O ne onunla arkadaşlığını btirdi ne de ben onunla vakit geçirdiğinde ters bir durum ile karşılaştım Karakteri sağlamsa ve güveniyorsan birşeycik olmaz :34:

Kıskançlık meselesinde biryere kadar haklı olabilirsin ama ne olacak ki voleybol oynamış etmiş Onu kendi yerine koy,kızlarla bir daha görüşmemiş zaten 5dk iyi vakit geçirmiş olay kapanmış Böyle şeyler yaşanabilir önemli olan yaşanılanın orada kalmış olması bence

Sen canını sıkma arkadaşın dediği gibi sende birkaç günlğüne de olsa tatile gidebiliyoorsan git kafanı dağıt ne bileyim bir diziye başla =) Başka şeylerle uğraşınca aklına fazla gelmez Telefonda da ters bir şey söyleme geldiğinde konuşursun ters bi tepki alırsan veya kafanda bi soru işareti yaratırsa Sen onunla telefonda güzel konuşursan o da sana geldiğinde emin ol minnetar olacaktır Bunlar ufak tefek şeyler voleybol oynama gibi durumlar ve bir o kadar da tatlı duurmlar aslında bu yüzden kıskanmak Elbette olacak yani kıskanacaksın ama sen tavrına dikkat et :34: :16:

Teşekkür ederim canım. Evet bu yönden düşününce haklısın ama bir an gözümün önüne getirince kıskandım :) Zaten arkadaşlarıda ne derece kıskanç olduğumu biliyorlar, tatilde birde yüklenirsem zor duruma düşer benimki o dahada kötü :26: En iyisi sakince beklemek.

voleybol oynayınca ne oluyor cinsel etkileşim mi? Lütfen abartmayın kızlar, erkeklerle de çok iyi dost olunur arkadaş olunur illa yanyana gelince yada bir aktivite yapılınca birbirine meyletmiyor insanlar.

Bizde çok iyi arkadaştık ama sonra sevgili olduk, gerci ben öyle sanıyordum çocuk ilk gördüğü andan beri seviyormuş. :1: Ya kızlar bizimkilere kek falan ikram etmiş, yan şezlongdalarmış falan filan. Hani yine aynı şey olursa kıskançlıktan kudururum diye düşünüyorum, çünkü ben yanında olamıcam ve başka kızlar sevgilimi görürken ben burda özlicem :14:

Gitmeni istemiyorum de karsi cikarasa sende yokusa sur neden oyle insanlarla arkadaslik ediyor insan kimle oturup kalkarsa ona benzer..boyle guvenilmez tiplerden neden uzak durmuyosumuz kuzum...

Aynı iş yerinde çalışıyoruz canım. Aynı hafta izin alamıyoruz. Alabilseydik birlikte tatile gidecektik cok heveslenmiştik. Gidemiyoruz diye bizde haftasonlarımızı değerlendirip bir yerlere kaçıyoruz. O tatil yaparken ben onun yerine işlere bakacağım malesef :(

O zaman her akşam bi yerlere git, arkadaşlarınla buluş, sinemaya git falan. Kafayı meşgul etmek lazım.

Teşekkür ederim canım. Evet bu yönden düşününce haklısın ama bir an gözümün önüne getirince kıskandım :) Zaten arkadaşlarıda ne derece kıskanç olduğumu biliyorlar, tatilde birde yüklenirsem zor duruma düşer benimki o dahada kötü :26: En iyisi sakince beklemek.

Evet bir de çok sık arayonca habire mesajlaşınca falan dalga geçiyorlar erkekler En sinir olduğum huyları da bu heleki tek sevgilisi olan oysa resmen dalga konusu oluyor erkek Bir de sen sıkınca habire sorular sorunca iyice geriliyorlar Neyin dalgasını yapıyorlarsa hayret bir şey :51:

Evet bir de çok sık arayonca habire mesajlaşınca falan dalga geçiyorlar erkekler En sinir olduğum huyları da bu heleki tek sevgilisi olan oysa resmen dalga konusu oluyor erkek Bir de sen sıkınca habire sorular sorunca iyice geriliyorlar Neyin dalgasını yapıyorlarsa hayret bir şey :51:

Hiç sorma ya bizde aynısı olsa "ayyy ne kadar güzel ilgileniyor senle" olur. Onlarda dalga konusu:19:

Son düzenleme:
Gitmeni istemiyorum de karsi cikarasa sende yokusa sur neden oyle insanlarla arkadaslik ediyor insan kimle oturup kalkarsa ona benzer..boyle guvenilmez tiplerden neden uzak durmuyosumuz kuzum...

Canım çocukluk arkadaşı bişey diyemiyorumki. Ben yokken o vardı sonuçta..
İstemiyorum diyemem çünkü aynı hafta izin alabilseydik arkadaşlarıyla değil benimle gidecekti. Ama izin konusu malesef engelledi bizi.

Yaz gelince acilan "sevgilim erkek arkadaslariyla tatile gidiyor bik bik bik bik" konularindan usanan sadece ben miyim dostlar?:23::23:

Back
X