Yine bitirdim

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Erkek arkadaşımla 4 aydır beraberim , tanışmamız internet vasıtası ile oldu ben onun yaşadığı şehirde üniversite okuyorum yaşlar 20/25

Ikimizde tatildeyiz bu dönemde baskıcı bir insan değilim, gideceği clublara kadar bana sordu ben tavsiye verdim oraya gitme bunu yapma kiminlesin demedim

Dün bulunduğum yerde dj vardı bir ara içeri girdi bende yerine geçip çektim erkek arkadaşıma attım bak dj oldum yazdım " beni çok üzdün demek dj ile kaynasmacalar " yazmis bende hayır tabiki yazdım durumu açıkladım

Şu ana kadar ki kavgalarımızın temel sebebi ınstagram oldu bende artık onu kontrol etmeyi bıraktım tanıdıklarımi ekliyorum dedi ona inanmayı seçtim, düşünün ki biz ınstagram vasıtası ile tanıştık ama başka kızlar takip etmeye devam ediyordu ve ben aynısını yapsam kıyamet kopuyordu ve ayrılıyorduk

Bulunduğu yer bodrum da canlı müzik yapan ünlü bir mekan , bodrumlu bir arkadaşım da tesadüfen o gece ordaydı mekanda yer bildirimi yapanlara bakar mısın diye rica ettim kız da yapmış erkek arkadaşım da yapmış

Mesaj atıp sordum tanıyor musun o kızı bak arkadaşım da bu gece orda yazdım fake hesaplardan beni takip ediyorsun bu kadar ıssizsin çocuksun yazmis

Seni fake hesaptan takip etmeye gerek yok kendin söyledin gittiğin yeri zaten ınstagram hesabın herkese açık arkadasimin adı da ece rica ettim baktı kızı tanıyor musun tanımıyor musun yazdim

Seni alakadar etmez sen orda onunla bununla takılırken benden ne bekliyorsun senin yalanlarına inanacak kadar aptal miyim yazmis inanın sok oldum tatile ablam kardeşim bir kız arkadaşım ile geldim

Uzun bir süre tartıştık kısa kısa cevaplar verdi bende soyle yazdım " baştan beri biseylerin değişeceğini umarak devam ettim, daha önce ilişkiler konusunda tecrübem olmadığı için neyin benim için öncelikli olduğunu bilmiyordum oturup bunları belirleyince önemli olanın bir insanın hayatında tek kişi olabilmek olduğunu anladım sen sana vereceğim değere / sevgiye hiçbişeye hazır değilsin değerli ve önemli bir insansın o yüzden sana kızmadım sende bana kızma hoscakal "

O da , benim hayatımdaki tek kişisin senin canın sağolsun kendine dikkat et yazdi

Önceki ayrıliklarimda perişan oldum simdi güçlü ve doğru bişey yapmis gibi hissediyorum yazıp yorum almak istedim

Ona aldigim verilmişti bekleyen bir sürü hediye de öylece kalakaldi

Siz hani şu erkek arkadaşınıza yalan söyleyen yani yanınizda erkek oldugu halde kiz arkadasimlayin diyen ve yakalanan , size kızan yalan soyledin bana diyen adama dönmek için yanip tutuşan kişiydiniz dimi? Olmuyo sizin ilişki boşverin bencede iyi olmuş bittiği. . Yalnız lütfen buseferde sürekli mesajlar atıp durmayin karşı tarafa artık.

Siz hani şu erkek arkadaşınıza yalan söyleyen yani yanınizda erkek oldugu halde kiz arkadasimlayin diyen ve yakalanan , size kızan yalan soyledin bana diyen adama dönmek için yanip tutuşan kişiydiniz dimi? Olmuyo sizin ilişki boşverin bencede iyi olmuş bittiği. . Yalnız lütfen buseferde sürekli mesajlar atıp durmayin karşı tarafa artık.

Evet o konuyu da ben açtım, o konuyu hallettim bidaha açılmadi o zaman suçluluk psikolojisi ile çok acı çektim ben bu yazdığım durumda suçlu olmamı gerektiren bişey görmüyorum şu anda üzülüyorum ama doğru bişey yapmis gibi hissediyorum o yüzden tekrar iletişim kurmayı düşünmüyorum kaldı ki bitirelim diyen benim.

Evet o konuyu da ben açtım, o konuyu hallettim bidaha açılmadi o zaman suçluluk psikolojisi ile çok acı çektim ben bu yazdığım durumda suçlu olmamı gerektiren bişey görmüyorum şu anda üzülüyorum ama doğru bişey yapmis gibi hissediyorum o yüzden tekrar iletişim kurmayı düşünmüyorum kaldı ki bitirelim diyen benim.
Tatlım zaten suan sen suçlusun bu konuda demedimki.. olmuyo sizin ilişki belliki adam tatile gittiği zaman bile seni navigasyon olarak kullanmisti ve bide ustune triplere girmisti hatirlarsan boşver iyi olmuş bittigi. ..

Tatlım zaten suan sen suçlusun bu konuda demedimki.. olmuyo sizin ilişki belliki adam tatile gittiği zaman bile seni navigasyon olarak kullanmisti ve bide ustune triplere girmisti hatirlarsan boşver iyi olmuş bittigi. ..

Evet öyle yaptı elimden geldiğince alttan almaya çalıştım o zaman da..olmadi elimden geleni yapmaya çalıştım ben , sevmiyor galiba beni

Ee Günaydın dicem diğer konularına bakarak. . Ve sevmiyor galiba beni diye düşünme bitti gitti nasılsa. .

Haklısınız bundan sonra ne düşündüğü ve hissettiginin bir önemi yok yeni bi başlangıç yapmak istiyorum geri bi dönüş olmasin istiyorum artık

Yüzyüze görüştünüz mü yoksa daha görüşmediniz mi?

KuZum Allah aşkına dört ayda ne bu hız , ayrıca internetten tanışmışsınız ayrıca yaşlarınız küçük. Beklentiyi en altta tut üzülme

Yaşınız anladığım kadarıyla küçük. Bu ilişki değil o yüzden hiiç kafanıza takmayın ki tavsiyem böyle şeylere zaman harcayarak kendinizi güzel kalbinizi tüketmeyin.
4 ay sizi görmeye gelmemiş bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki?

İki dakikaya barısırsınız.

Cidden anlattığına göre karşı tarafın bahane bulduğunu falan düşünüyorum. Son cümlesinde de suçu kendisinden atmak ister gibi bi hali var. Masumları oynamaya calısmıs. İyi yapmışsın bitirmekle. İlla ugrasma bir ilişkim olsun diye. Dediğimi de yanlıs anlama sevgi ihtiyacımız var ama hayatımızda sırf aşk olucak diye yeterince tanımadığımız biriyle sevgili olmamalıyız hemen.

Yaşınız anladığım kadarıyla küçük. Bu ilişki değil o yüzden hiiç kafanıza takmayın ki tavsiyem böyle şeylere zaman harcayarak kendinizi güzel kalbinizi tüketmeyin.
4 ay sizi görmeye gelmemiş bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki?

Yoo ayrıldıktan sonra yüzyüze görüşmedik tabiki defalarca buluştuk arkadaşları ile tanıştım onun okuduğu şehirde üni okuyorum

Bu kişi ile ilgili çok konu açtınız. Hepsinde adam fiyasko. Aynı şeyler yazıldı cizildi durdu. İlk sevgili diye bu kadar kıymet vermeye gerek yok. Çapsız adamın teki. Ayrılmışsınız ama çoğu arkadaş gibi ben de bu ayrılığın uzun süreceğini düşünmüyorum. Ama bu ilişkiden bir cacık olmaz.

Back
X