Yine Boşanma Yine Cinayet

kusura bakmayın ama cidden güldüm :)

bence hem kol hemde o çok övündükleri uzuvlar kesilmeli

avare avare etraflarına bakıyor btün güvenlikler
Ben esimin mesleginden ötürü boyle kolay sahip oldum. Ama kanunlar var, ruhsat verilmiyor maalesef herkese.
Sanirim hayati tehlike gibi durumlarda verilebiliyormus.Tam emin değilim. Sormak lazim hukukculara.
Neyse ben yerlerde suruklenip, arabaya zorla bindirilmeye çalışan bir kadin olarak "ben olecegime saldiran ölsün" diyorum artik.
O arabaya bindirebilseydi, cesedimi bile bulamazlardi...

sapık,ş...z herif.
düzelmez bu dünyanın hali.aksine gerikafalı insanların sayı çoğalıyor.

Kadin cezalandirilir hemen yapistirirlar o.... etiketi. Ama erkek yanlis yapinca ERKEKTIR yapar oluyor. Bunu soyleyende gene kadinlarimiz degilmi? Ben bizim kulturumuzde bu erkekleri yuceltmelerini hicbir zaman anlamadim. Kadinlarimizin ezilmedigi kendi ayaklari uzerinde durabildigi gunleride gorucekmiyiz acaba..

Kızlar Kadın adamı aldatıyormuş öyle diyorlar
Klişe canım bu yok aldatiyordu yok erkekligime laf etti tahrik indirimi almaya calisiyordur adi herif mahkeme ugrasmamak için aslı astari varmı diye arastirmiyor biliyorlar olan kadina oluyor öldüğü yetmiyor birde namussuza çıkıyor adı :(

Rabbim kotulere firsat vermesin

Şu an içimden gelenleri yazsam buraya olmayacak o yüzden o adamın Allah en kısa zamanda cezasını versin diyeceğim sadece.Ülkede kadının adı yok resmen.

O kadın hakettiyse dede de haketmiş. 80 yaşında adamın 45 yaşında kadınla ne işi var? Kadın kaşına gözüne bayılıp varmadı ona herhalde. Dede de kendini "genç karı" buldum diye uyanık zannetmiş. Hiç acımam.

Ben dedeye acımadım zaten ama kadına üzülmüştüm.

Dün akşam 20.00 sıraları 3 el silah sesi duyduk mahallede önce ne olduğunu anlayamadık sonra babam aşağı indi bakmak için arka tarafımızda parkta adam bir kadını 2 ayağı ve cinsel organından olmak üzere silahla vurmuş. Öldü mü kadın bilmiyoruz. Adama boşanma davası açmış kadın ve çocukları ile parktaymış. Adam gelmiş çocukları almış eve götürmüş kadın o sırada halen parktaymış sonra da işte kadını vurmuş. Ne zaman bitecek bizim bu ülkemizde ki kadın cinayetleri. Boşanamaz mı yani kadın

bende boşanmak istiyorum eşimden ama çok korkuyorum çünkü manyak evliliğim boyunca hep dayak yedim bıçak çekti 2 sene sonunda dayanamadım şimdi ayrıyım ailemle yaşıyorum daha boşanma davası yeni açıldı ama çok korkuyorum her an bişe yapabilir ve bunun için elimden gelen hiçbir şey yok bunalımdayım sadece kızım içi dik durmaya çalışıyorum

Back
X