yine cinayet, yine yine yine!!!

bence sorunun kaynagi yetistirdigimiz cocuklarimiz , sadece erkek cocuklari icin degil kiz cocuklarinida yanlis yetistiriyoruz.

ben oglumu hayir kelimesini kabul edecek sekilde yetistiriyorum mesela . ergenlik caginda su an . ama bir kadin hayir derse onun gercekten hayir oldugunu biliyor . erkekler arasinda genel bir düsünce söyle '' kadin hayir derse bu nazlaniyor demektir '' bu düsünceyi silmek lazim kafalardan, sanki yeterince zorlarsam evet dedirtirim olayini . erkekler arasinda gevrek gevrek siritarak söylenen ''tecavüz kacinilmazsa bari zevk almaya bak '' cümlesi kadar insanlik disi bir cümle daha yok sanirim kadinlar icin söylenen .

kizimda ergenlik döneminde ona istemedigi hic bir seyi yapmak zorunda olmadigini söyleyerek yetistiriyoruz. hayir derse bunun kötü birsey olmadigini hayir demenin daha az sevilme nedeni olmadigini bilerek büyüyor. iki cinsede hayatta herseyden önce kendilerine saygi duymayi ögretmek ve pisman olacaklari birseyi yapmamalarini tavsiye ediyoruz anne baba olarak.

sorunun kökünden halledilmesi gerek , simdi calismaya baslarsak gelecek nesilleri kurtarabiliriz :(

bence sorunun kaynagi yetistirdigimiz cocuklarimiz , sadece erkek cocuklari icin degil kiz cocuklarinida yanlis yetistiriyoruz.

ben oglumu hayir kelimesini kabul edecek sekilde yetistiriyorum mesela . ergenlik caginda su an . ama bir kadin hayir derse onun gercekten hayir oldugunu biliyor . erkekler arasinda genel bir düsünce söyle '' kadin hayir derse bu nazlaniyor demektir '' bu düsünceyi silmek lazim kafalardan, sanki yeterince zorlarsam evet dedirtirim olayini . erkekler arasinda gevrek gevrek siritarak söylenen ''tecavüz kacinilmazsa bari zevk almaya bak '' cümlesi kadar insanlik disi bir cümle daha yok sanirim kadinlar icin söylenen .

kizimda ergenlik döneminde ona istemedigi hic bir seyi yapmak zorunda olmadigini söyleyerek yetistiriyoruz. hayir derse bunun kötü birsey olmadigini hayir demenin daha az sevilme nedeni olmadigini bilerek büyüyor. iki cinsede hayatta herseyden önce kendilerine saygi duymayi ögretmek ve pisman olacaklari birseyi yapmamalarini tavsiye ediyoruz anne baba olarak.

sorunun kökünden halledilmesi gerek , simdi calismaya baslarsak gelecek nesilleri kurtarabiliriz :(
MaşAllah tavrınız çok takdir edilesi. Her kadın keşke böyle yetiştirse erkek çocuğunu.

Şule Çet içinde aynı algıyı oluşturnaya çalışmışlardı, gece vakti orada ne işi vardı diyerek. Müebbet hapis cezası aldı katili ama başlarda kızları öldürülmüş aileye ekstra acı yaşattılar sözleriyle, ithamlariyla pislikler.

Pınar içinde katilin, sevgilisi olması, barda tanıdığı biri olması ne farkeder, bir kadın öldürülmüş, yetmemiş, yakılmaya çalışmış üzerine beton dökmüş. Birileri kalmış Cemalim diyor 😠 bu hesabı acanlarda insan olamaz.

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çok.
O adam o cezaevinden çıkamaz inşallah.
Sosyal medyada öyle yorumlar yapılmış ki bu ülkeden bir kere daha soğudum. Insanlığımdan utandım.

Burada kaç tane konu okudum.
Eşinden dayak yiyen meslek sahibi kadınlar; eşinin kadın hamile iken kapı pencere indirmesi, bunlara katlanan meslek sahibi kadınlar..
Okumak da iş sahibi olmak da dayakçı kocaya dur dedirtmiyor.
Zihniyetin değişmesi lazım.

Burada dün bir konu vardı.. sinirden yazamadım.
Konu sahibine sevgilisi o.. diyor. Hâlâ o adamla beraber o üye. Buraya konu açmış. Hâlâ akıl istiyor şaka gibi..
Ve bu konu sahibi güya eğitimli biri..Gercekten şoklar icerisindeyim.

Burada bile binlerce konu gördüm..
Hakarete dayağa katlanan okumuş meslek sahibi kadınlar.
Yuvam(!) dağılmasın diye hakaret dayak çekenler.
Sevgilisinin her hakaretine yarabbi şükür diyenler.

Önce buraya el atmak lazım. Burada öyle konular okuyorum ki başıma ağrılar giriyor.
Sonra tepki gösterince o kadınlara iyi misin ne yapıyorsun deyince Ban alıyorsun..

Vallahi bu ülkede sinir hastası oldum..:KK34:

Son düzenleme:
Evet o kızda suçlu çünkü karısı cocuğu olan bir hayvana güvenmis cahillik etmiş .ama hatalar biz insanlar icin. rahmetli ananecim ; mana kapı arkasındadır aman aman kızım kimseye mana verme derdi. Kesinlikle böyle bir vahşeti haketmiyordu. Lütfen kızlarımız gözlerini açsınlar böyle hayvanlara inanmasınlar kendilerini tehlikeye açık bırakmasinlar. Zaten böyle canavarlar avlarini bekliyorlar. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Ben en çok şeye sinir okuyorum sosyal medyada Pınar’a kanat görseli ekleyip “melek oldu” diyerek olayı romantikleştirmeye çalışanlara. Hayır melek olmadı o kadın katledildi canice öldürüldü. Her yerde Pınar’ın fotoğrafları geziyor katilin adı sansürleniyor. Sansürlenmeyecek, katilin fotoğrafları boy boy afişe edilecek bunun doğrusu bu.
Aynen öyle, bütün kadın cinayetlerinin adını biliyoruz Özgecan, Emine Bulut, Pınar Gültekin... Nicesi.
Önemli olan o canilerin adını unutmamak unutturmamak.
Diyecek çok şey var ama işte maalesef bazı şeyler boğazda düğüm.

Bugün okudugum 2 haberden biriydi. Diş etlerime kadar canim acıdı. Digerindede şerefsizin biri 2 gelinine 8 yildir tecavüz ediyormuş . Sonrada karanlikta koymuna habersiz giriyorlardi karim saniyordum diyormus. Insallah ceza evinden çıkamaz

Her ne sebepten olursa olsun ölümü kimse haketmiyor.
Evet evli erkekle olanlara kiziyoruz ama öldürmek ne demek hemde vahşice birde yakinlarimi nedir sayfa açmış cemalimiz cemalimiz.
Adam resmen 3 kişinin hayatını mahvetti. Rahmetli pinar , eşi ve kizinin nasil bir pislik ya allahim hepimizi evlatlarimizi bu tür pisliklerden korusun.
Evli sevgilisi tarafından öldürüldü diye haberlere verilmesinide doğru bulmuyorum . Allah ailesine sabir versin.

sorunun kökünden halledilmesi gerek , simdi calismaya baslarsak gelecek nesilleri kurtarabiliriz :KK43:

Ah be arkadaşım biz öğretiyoruz, sorun öğretmeyenlerde yada öğrenemeyenlerde. Zaten hayır kelimesini bilen zarar vermiyor ki. Psikopat olan yapıyor bu işi.

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çok.

Burada kaç tane konu okudum.
Doktor eşinden dayak yiyen öğretmenler; memur eşinin kadın hamile iken kapı pencere indirmesi, bunlara katlanan meslek sahibi kadınlar..
Okumak da iş sahibi olmak da dayakçı kocaya dur dedirtmiyor.
Zihniyetin değişmesi lazım.

Burada dün bir konu vardı.. sinirden yazamadım.
Konu sahibine sevgilisi o.. diyor. Hâlâ o adamla beraber o üye.
Ve bu konu sahibi güya doktor olacak. Olup ne olacak ki.. okusa da fark yok demek ki..

Burada bile binlerce konu gördüm..
Hakarete dayağa katlanan okumuş meslek sahibi kadınlar.
Yuvam(!) dağılmasın diye hakaret dayak çekenler.
Sevgilisinin her hakaretine yarabbi şükür diyenler.

Önce buraya el atmak lazım.
Sonra tepki gösterince o kadınlara iyi misin ne yapıyorsun deyince Ban alıyorsun..

Vallahi bu ülkede sinir hastası oldum..
Ben yazdım sandım yazdıklarımı sildim yazarken sinir bastı,öyle vahim durumdayız ki mesleğin kariyerin bir önemi yok şiddet hakaret hep var hayatımızda nedir bu erkekleri bu kadar üstün yapan bir pipi her haltı yemeye hak kazandırıyor mantık bu galiba
Allah kahretsin mutlu kaya kizimizda böyle mahvolmadimi daha onun gibi kaç kadın gitti
Öyle üzülüyorum ki aileler ne umutla yetiştiriyor elin beş para etmez adamı işkence ediyor daha fazla yazmayim ben ban yemek istemiyorum
Çok üzgünüm bekleki adalet yerini bulsun... Nasıl bulacak oda tartışılır.....

MaşAllah tavrınız çok takdir edilesi. Her kadın keşke böyle yetiştirse erkek çocuğunu.
Her kadin isterse bunu yapabilir biz doguruyoruz onlari , tabiki babanin da cok büyük bir rolü var , anne baba olarak cocuk yetistirmekte ayni fikirde olmak gerekiyor . Esim de benim gibi düsündügü icin isimiz daha kolay. ama ben inaniyorum birgün basaricaz sadece kararli olmak , cevre baskisina karsi dik durmak lazim .

Kadını red ettiği için öldürdü bu kadar basit aslında kızida zorla götürmüş belli Yanı yine kadını suçluyorlar

Maalesef ülkemiz erkeklerinin çoğu kadın düşmanı ve mağara erkeği zihniyetli. Ülkemize teknoloji geliyor, kılık kıyafet değişiyor ama kafa değişmiyor. Para ya da daha fazla eğitim imkanı toplumu 1 mg ileri götürmüyor bir şekilde, zihniyet 1 gıdım ilerlemiyor.
Burada görmüyor musun canım?
Kadın eğitimli meslek sahibi..
Hâlâ dayakçı aldatan pislik eşini çekiyor.
Ayrılsam iyi mi olacak diyor.
Elalem ne der diyor.
Kafa bu.
Diploma Hic bir şeye çözüm değil..

Ben burada kaç konuda gördüm maalesef.

Önceden kadınlar toplumda eğitimli iş sahibi olursa bu sorun çözülür sanırdım. Artık sanmıyorum.Olay kadınların zihniyetinde bitiyor. Kendini neye layık bulup bulamadığında bitiyor.

Evet o kızda suçlu çünkü karısı cocuğu olan bir hayvana güvenmis cahillik etmiş .ama hatalar biz insanlar icin. rahmetli ananecim ; mana kapı arkasındadır aman aman kızım kimseye mana verme derdi. Kesinlikle böyle bir vahşeti haketmiyordu. Lütfen kızlarımız gözlerini açsınlar böyle hayvanlara inanmasınlar kendilerini tehlikeye açık bırakmasinlar. Zaten böyle canavarlar avlarini bekliyorlar. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Yalnız iyi okuyun ayrılmışlar kızda nasıl bir suç olabilir belkide bilmiyordu öğrenince ayrıldı yapmayın ölümü insan nasıl hakeder
Şuanda mahana vermiş oldunuz

Giden gitti ya arkasından konuşmak çok kolay nasıl olsa cevap veremiyor öyle değil mi?? Evli adamla birlikte olmuş, sevgiliymiş vs diyelim ki öyle eee?? Hiçbir şey gencecik bir kızın öldürülmesi için sebep değil. O şerefsiz katil bilerek sırf ceza indirimi almak için kızın ona şantaj yaptığını söylüyor muhtemelen. Adi herif gül gibi karın var küçücük kızın var o masumun yüzüne nasıl bakacaksın cani? Arkadaş o yüzük kimin parmağına takıldıysa o imzayı kim attıysa karısına karşı sadakat göstermekle mükelleftir. Aldatmanın suçlusu 2. kadınlardan önce uçkuruna sahip çıkamayan aranıp duran erkeklerdir

Cahiller, ruhsuzlar, aşkın ne olduğunu bile bilmiyorlar ama sözde sevdikleri için öldürebiliyorlar. Milyonlarca sebebi var ellerini kollarını sallaya sallaya bir can alabilmelerinin. Küfür etmeden, saygılı konuşan insanlara "yalancı, samimiyetsiz", düşündüğünü söyleyene "terbiyesiz" deniyor. Değeriniz kafanıza göre değil, kaç yıl yaşadığınıza göre belirleniyor, dininize göre belirleniyor, cinsiyetinize, cinsel eğiliminize göre belirleniyor. Bir de şey çıktı ya "Kızlar da maço, egoist erkek istemesinler, o zaman bir şey olmaz" diye; peki bu kızlar kendi değerlerini öğreniyorlar mı? Hala sevgi kelimesini kullanmaktan kaçınan aileler var. Hala "Babalar sevgilerini söylemez" diyen, duyguları ayıp görenler var. Şiddeti, aşağılamayı normalleştirmek istiyorlar çünkü yetersizler. Çünkü hiçbir şeyleri yok. Bilgileri, duyguları, saygıları, mantıkları, ruhları yok. Ne okurlar ne de izlerler. Uçkurlarıyla yaşar, uçkurlarıyla ölürler. Bulunduğu çağa ayak uydurmamak için direnen, evrimleşememiş yaratıklar bunlar. Kendince insanı hayvandan ayıran ama insan olmak için gereken vasıfları olmayan iğrenç yaratıklar.

sorunun kökünden halledilmesi gerek , simdi calismaya baslarsak gelecek nesilleri kurtarabiliriz :KK43:
Beğenmelere doyamadım.

Birde bu tür olaylara,
Aşk Cinayeti filan deniliyor yok platonik ask cinayeti, yasak ask cinayeti vs vs bunların adi bu değil malesef kadin cinayeti bunun adi...
Bunlar hafifletici sebep olarak görülüyor. Su durumda bile birçok kişi kadını suclayacak. Mahkemede bile belki ceza indirimi olacak. Adam bugün demesede yarin aldığı akilla pinardan kendisinin ayrilmak istediğini ama onun tehtid ettiğini, eşine vs söylemekle rahatsz ettiğini tartışırken öldüğünü diyecek. Pismanlik duyup teslim bile olmamış adam.

Back
X