yine cinayet, yine yine yine!!!

yine de vazgecmememiz gerek , birer birer cogalicaz.

Tabiki vazgeçmeyeceğiz. Anneyiz biz. Biz nasıl olursak dunya öyle olur.

Kızlarımıza güçlü olmayı, oğlanlarımiza gücün bilekte olmadığını anlatcaz. İkiside kendi değerini bilecek önce, kendine ve insana saygı duyacak

Sonra Rabbim kotuye denk getirmesin diye dua edicez.

Burada görmüyor musun canım?
Kadın eğitimli meslek sahibi..
Hâlâ dayakçı aldatan pislik eşini çekiyor.
Ayrılsam iyi mi olacak diyor.
Elalem ne der diyor.
Kafa bu.
Diploma Hic bir şeye çözüm değil..

Ben burada kaç konuda gördüm maalesef.

Önceden kadınlar toplumda eğitimli iş sahibi olursa bu sorun çözülür sanırdım. Artık sanmıyorum.Olay kadınların zihniyetinde bitiyor. Kendini neye layık bulup bulamadığında bitiyor.
Daha dün burada biri konu açtı, tıp okumuş, mezuniyet için fotoğraf çektirmesini istemiyor erkek arkadaşı or. bacaklarını açacaksın orada diyor. Ve bu kız ayrılmak yerine sevgilisini sadece kızlarla fotoğraf çektirecegi konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Şaka gibi değil mi?
Böyle konularin fake olmasını istiyor insan. Ama malesef var böyleleri. Yarın birgün bu adamla evlense, onun istemediği bir şeyi yapsa başına gelecekler çok belli değil mi? Ama anlayamıyorlar bunu, çıldırmalik bir durum gerçekten.

tum dunyada olan bırsey bu cocuga kadına hayvana ve dogaya işkence etmek
maalesef...
her çağda her zaman her yörede herhangı bır saatde hatta suan bıle bırılerı bır yerde erkek tarafından vahşice öldürülüyor
öldurulen kadınların yuzde yetmısı kendı evınde babası esı kardesı sevgılısı tarafından oldurulmus
cocuklara yapılanlar kadınlara hayvanlara ... hangı bırını sayayım hepsı o kadar cok ve vahşice kı

tum sorunun kaynagı erkeklerın ta kendısı bunu bılır bunu soylerım. defolular yanı kalp ıle beyın arasındakı baglantılarında bır sorun var.; hanı dıyorlar ya genetık olarak şöyleyız fıtratımız boyle falan
ben oyle konusanlara dırekt genetık olarak dumduz defolusun dıyorum

baska acıklaması yok hatalı gen, hastalıklı insan ,''defolu'' olanların bır an önce ölmelerı gerekir, onları ceza durdurmaz cunku cezaevı bu sadıstlıklerını surdurebıleceklerı daha ıyı ortam cunku, kımseye zarar vermeden bır an once yok olmaları gereken turlerı olan canlılar.

Son zamanlardaki sadakat evli adamin,kadının işi 3. kişiyi o.... p.. suçlayamayız demek de baya bir arttı nedense? Evli adam,kadın aldatmayacak 3.kişide evli olduğunu bile bile araya girip ilişkiye başlamayacak... böyle saçma sapan önermelerle 3.kişileri masumlaştırmak,cesaretlendirmek neden?
Bu yazdığımda cinyeti haklı gördüğümden değil... yedi b.ku toparlayamayıp cana kıyanların Allah belasını versin ( işimiz Allaha kaldı malum adalet sistemi ortada )

Daha dün burada biri konu açtı, tıp okumuş, mezuniyet için fotoğraf çektirmesini istemiyor erkek arkadaşı or. bacaklarını açacaksın orada diyor. Ve bu kız ayrılmak yerine sevgilisini sadece kızlarla fotoğraf çektirecegi konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Şaka gibi değil mi?
Böyle konularin fake olmasını istiyor insan. Ama malesef var böyleleri. Yarın birgün bu adamla evlense, onun istemediği bir şeyi yapsa başına gelecekler çok belli değil mi? Ama anlayamıyorlar bunu, çıldırmalik bir durum gerçekten.
Dediklerinizin hepsine katılıyorum.
Biliyorum o konuyu.
Sinirlerim zıpladı okuyunca.
O konuya sert üslupla yazarım ban alırım diye yazmadım.
O konu sahibi doktor olsa ne Nasa'da astronot olsa ne..

Evlensin mesleğini bile yaptırmaz o mağara kaçkını.

Buraya bu seferde " Eşim bana mesleğimi yaptırmıyor ..erkeklerin orasına burasına mi bakacaksın o..musun sen?" diyor, diye konu açar.

Ama o konu sahibine üzülemiyorum.Sana o..diyen birinin yüzüne tükürüp hayatından göndermiyorsan Hata "sendedir". Sadece "sende".

Son düzenleme:
Son zamanlardaki sadakat evli adamin,kadının işi 3. kişiyi o.... p.. suçlayamayız demek de baya bir arttı nedense? Evli adam,kadın aldatmayacak 3.kişide evli olduğunu bile bile araya girip ilişkiye başlamayacak... böyle saçma sapan önermelerle 3.kişileri masumlaştırmak,cesaretlendirmek neden?
Şeyma Subaşı olayından sonra arsa değdi bu laflar.

Yengemin binada kiz 20 yaşında 50lik adamla aynı binada oynaşıyor kadın o kızı ve anasını apartmana rezil etti rezil ama kız hala adamla niye adam zengin ve hep kızın cebini dolduruyor. Kız bile bile kadının önüne çıkıp duruyor ben gencim güzelim diye!
Kız bir yüzsüz bir yüzsüz adam azmış teke Allah ıslah etsin boyleleri, yengem evi satıyor bu ahlaksizlar yüzünden

Cinayetim sebebi olamaz. Kadın evleniyor öldürüyorlar, boşanıyorlar yine öldürüyorlar, red ediyorlar yine öldürüyorlar. Artık cezaların artırılması gerekir böyle konuşup kınamakla bir yere varamayız. Umarım kadınları koruyacak daha güçlü yasalar gelir. Ve biz kadınlar erkek çocuk yetiştirirken onun prens kral olmadığını her isteğini elde edemeyeceğini ve hayırın ne demek olduğunu öğretmeliyiz.

Evli olan erkekler %100 suçludur, bekar olan kadın değil. Bir adam şerefliyse, namusluysa başka bir kadın ne yaparsa yapsın eşini aldatmaz. "Kocamın kanına o kadın girdi" diye düşünenler, suçu diğer kadına atanlar sadece kocasını aklamaya çalışanlar. Birkaç ay önce yolda yürürken telefonda konuşan erkek "Hayatımda öyle bir kadın görmedim. Şimdi bir de evdekini çek. O kadınsa evdeki ne"gibi cümleler kurdu... Bu adi adam yarın yakalansa belki de diğer kadının onu baştan çıkardığını söyleyecek. Daha karısına saygısı yok, erkek arkadaşlarıyla karısı hakkında iğrenç bir şekilde konuşuyor ama suçlu diğer kadın!

Yeter diye bağırasım var da ne halta yarar? =( Giden gidiyor. Her gün biri gidiyor. Resmen kadın ve çocuk katliamı yapılıyor ülkede, hala İstanbul sözleşmesi kaldırılsın mı, yok eşcinseller toplumun ahlakını bozuyor gibi absürt şeyler konuşulabiliyor. Olmayan ahlakı hiçbir şey bozamaz, rahat olun. Hala kadınlar şöyle olsun böyle olsun diye kalıplar belirlenebiliyor. Hukuk yerle yeksan, sanki halkı korkuyla sindirsinler diye tecavüzcüler, sapıklar, magandalar göz göre göre salınıyor, çocuklar, kadınlar, hayvanlar bile işkence görüyor, öldürülüyor. Geçen haberlerde vardı; adamın 75 ayrı suçu varmış ama sokaktaydı, sonra gitti bir polisi sokağın ortasında şehit etti. Ne işi var bu adamın sokakta? Islah olmayacağının anlaşılması için skoru 100'lemesi mi gerekiyor? Ne oldu o polis sonra, aha unutuldu gitti. Şimdi gündemde ne var; sosyal medya ve Netflix. Mıçtığımın ahlaksızları.

Şimdi birileri de çıkar ay burada da siyaset yapmayalım bilmem ne diye saçmalar, biliyorum. Kadın cinayetleri politiktir, nasıl konuşmayalım? Onun da yolunu söyleyin ya. Yasalar insanların canını biraz korusaydı, bunca sapık, katil hak ettiği cezayı alsaydı, biraz şey korkusu olurdu bu yaratıklarda da, bu kadar rahat davranamazlardı. Bıktım ya, valla bıktım. Her gün böyle bir haber görmekten, hayatımızın normaliymiş gibi... Daha İkranur'un haberi yeniydi ya... Ve şimdi de bu haber. Ama sonuçta evli adamla birlikteydi de bağ evine gitti de... Yahu yapılan hataların bedeli canice öldürülmek mi, bunu konuşabiliyoruz. Bu psikopatlar nasıl bir düzende yetişiyorlar, sonra nereden cesaret alıyorlar, önce bunu konuşmamız gerekmiyor mu? Sanki aynı terazide tartılabilir şeylermiş gibi... Sonra da gel burada beş para etmez mal mal heriflere yapışıp kalan kadınların konularını oku. Yahu akıl kuraklığı var dünyada resmen...

Evet o kızda suçlu çünkü karısı cocuğu olan bir hayvana güvenmis cahillik etmiş .ama hatalar biz insanlar icin. rahmetli ananecim ; mana kapı arkasındadır aman aman kızım kimseye mana verme derdi. Kesinlikle böyle bir vahşeti haketmiyordu. Lütfen kızlarımız gözlerini açsınlar böyle hayvanlara inanmasınlar kendilerini tehlikeye açık bırakmasinlar. Zaten böyle canavarlar avlarini bekliyorlar. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bunu yazdıınız ya şimdi sözde “duyar kasanlar” kadına şiddet diyio beğenmedime basacaktır.
İnşAllah yalandır ama verilen ifade de bir gerçek var. Kız zaten şiddetten ayrılmış, ah be güzelim şiddetten ayrılığın bu adamın niye çiftliğine gidersin kaç kadın böyle kandı bilemedi başına geleni. Üstelik adam evli hiç mi aklına gelmedi bu manyak bana ya bi şey yaprsa diye şiddet bağımlısı olduğunu bildiğn biri bu üstelik. Kaç tane böyle haber çıktı.

Yalnız iyi okuyun ayrılmışlar kızda nasıl bir suç olabilir belkide bilmiyordu öğrenince ayrıldı yapmayın ölümü insan nasıl hakeder
Şuanda mahana vermiş oldunuz

Sanirim yanlis anlasildim belkide yazim yanlisindan dolayidir. Demek istedigim arkadasta yazmisya internette evli adamla gezdigi icin haketti gibi yaziyorlar diye. Ben ona yonelik yazdim. Evli cocugu varsa bu kendi sorumlulugunda neden adama suc bulunmuyor demek istedim ama kelimelerle ifade edemedim.neden kadin cinayetleri klifina uyduruluyor asil mesele bu. Kısa giydi gece gezdi evli adam hep bir klıf var kizlarimiz artik bu hayvanlara inanmasin

Bunu yazdıınız ya şimdi sözde “duyar kasanlar” kadına şiddet diyio beğenmedime basacaktır.
İnşAllah yalandır ama verilen ifade de bir gerçek var. Kız zaten şiddetten ayrılmış, ah be güzelim şiddetten ayrılığın bu adamın niye çiftliğine gidersin kaç kadın böyle kandı bilemedi başına geleni. Üstelik adam evli hiç mi aklına gelmedi bu manyak bana ya bi şey yaprsa diye şiddet bağımlısı olduğunu bildiğn biri bu üstelik. Kaç tane böyle haber çıktı.

Ben zaten kızimız evli cocuklu diye hata yapti demek istemedim nezaman bu durumlar yasansa hep kadinlar suclu. Kizimızda bu hayvana güvenmis demek istedim. Böyle haberleri okuyunca bogazlarim dügümleniyor.

Ben zaten kızimız evli cocuklu diye hata yapti demek istemedim nezaman bu durumlar yasansa hep kadinlar suclu. Kizimızda bu hayvana güvenmis demek istedim. Böyle haberleri okuyunca bogazlarim dügümleniyor.
Adamın instasinda evli yaziyor zaten bilmeme durumu yok!

Adamın instasinda evli yaziyor zaten bilmeme durumu yok!

Adamın evli olması vahşice öldürülmeyi bir fıcıya konmayi hakettirmezki. Bizde evlat yetistiriyoruz besle büyüt serefsizin biri kıysın. İnsan yeri geliyor 2 evladı birbirini öldürüpte canı yanarken öldüren çocugunu savunuyor.

Back
X