- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Artık inanın ne yapacağımı bilemez oldum resmen kendimi çıkmaz sokakta gibi hissediyorum. Çocukluğumdan beri bütün bir talihsiz olaylar beni buldu. O zamanlar çocuktum kaç defa canıma kıymak istesem de yapamadım. Hep ailem için durdum ama artık çok yorulmaya başladığımı hissetmeye başlıyorum. Bir işe girdim tacize uğrayıp çıktım sonra ki işimde sürekli aşağıladılar oradan da çıktım. Şimdi iyi bir işim var çok şükür ediyorum, işimi seviyorum ama burada da mali kriz yaşanıyor. Benim bu şansım ne zaman düzelecek herkes bir taraftan gelmeye başladı etrafın borçları banka borçlarım artık bir kurtuluş yolu arıyorum ama bulamıyorum. Yüzük olayı da var tabi hala bulunamadı artık gideceği yere de gitmiştir zaten. Adam da hiçbir şey olmamış gibi davranınca daha çok ağrıma gidiyor. Etrafım da konuşacak kimsem de kalmadı. İnsanın kalbi ağrır mı benim ağrıyor. her yerim yara bere içinde. Nişanlım asker de seneye gelince bşr de düğün olacak o da ayrı bir olay zaten. Annem desen ben evlendikten sora kendi de evini ayıracak onları da düşünüyorum nasıl olacak diye. Sonra bütün bunlar iş hayatıma yansımaya başladı. Niye durgunsun diyip duruyorlar hangi birini anlatayım ki.
Bir insanın kaderi daha küçük yaşta kötü olur mu ? düzelir mi yoksa böyle devam mı eder?
Bir insanın kaderi daha küçük yaşta kötü olur mu ? düzelir mi yoksa böyle devam mı eder?