Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusunKızlar Malatya’ya döndüm dün deprem oldu bugünde olduşimdi dışardayız
Urfada da hissettik allah beterinden korusun hepimiziKızlar Malatya’ya döndüm dün deprem oldu bugünde olduşimdi dışardayız
Amin, inşallah... Biz Hatay'da yakalanmıştık be halen ben de atlatamadım. Bugün başka şehirde hissettim koltuktan sıçradım. Sinirlerim bozulup ağladım. Yine ev başımıza yıkılacak hissiyle yaşamak çok korkunç. Gecer, unutulur diyorlar ama unutmak ne mümkün. Beynim sürekli felaket senaryosu kurguluyor ve her günüm buna üzülmekle geçiyor.Kızlar elim ayağım boşaldı eski travmalarım tetiklendi dua edin Allah toprağa sakinlik versin
6 Şubatta bizim ciğerimiz yandı, Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Çok geçmiş olsun, Allah esirgesin..Kızlar Malatya’ya döndüm dün deprem oldu bugünde olduşimdi dışardayız
Biz içanadoluluyuz, Kahramanmaraş hiç yolumuzun düştüğü bir yer değil, kırk yıl düşünsek aklımıza dahi gelmez.. Sabah kalktık haberlerde gördük ki deprem olmuş, üzüldük ettik, vah tüh dedik.. Akşamına haber geldi ki kuzenim bi iş için önceki gün Maraşa gitmiş, kaldığı otelden eser kalmamış tuzla buz olmuş.. Ateş düştüğü yeri yakıyormuş ya bizim içinde deprem o haberi aldığımız an oldu.. 5 gün boyunca çaresiz bekledik, babası enkazın başında 5 günde yaşlandı tanınmaz hale geldi.. 5 günün sonunda telefonum çaldı "bulundu, ölmüş".. Bu iki kelime 6 aydır kulaklarımdan gitmiyor benim.. Sevdiklerime bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum her an, biri telefonu açmasa ağlamaya başlıyorum.. Depremi kendim yaşamadım ama sizi bi açıdan çok iyi anlıyorum.. Allah yardımcınız olsunAmin, inşallah... Biz Hatay'da yakalanmıştık be halen ben de atlatamadım. Bugün başka şehirde hissettim koltuktan sıçradım. Sinirlerim bozulup ağladım. Yine ev başımıza yıkılacak hissiyle yaşamak çok korkunç. Gecer, unutulur diyorlar ama unutmak ne mümkün. Beynim sürekli felaket senaryosu kurguluyor ve her günüm buna üzülmekle geçiyor.
Bugün bir baharat takımı hoşuma gitti almak istemedim bu da gidecek diye. Veya ev işi yaparken bir bezmişlik var sanki boşunaymış gibi. Siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Çok geçmiş olsunKızlar elim ayağım boşaldı eski travmalarım tetiklendi dua edin Allah toprağa sakinlik versin