yıne dert yıne dert

sen kendini koruyabilirsin o neden korumak istemiş acaba
küçük çocuğu varmış onunla ilgileneceğine ondan sana laf taşıyo
fıstık gibi filan demesi..
bunlar hiç normal değil.
kendisine eğlenceli gelmiştir belkide bu durum.

safsın kızım sen , gözünü ac..huyuna gıt cocugun elınde oynat dıyor bana.. dıslıgını kullanmasını bıleceksın dıyor .. bu aklı bana benden 1 yas büyük kuzenım verıyor..

safsın kızım sen , gözünü ac..huyuna gıt cocugun elınde oynat dıyor bana.. dıslıgını kullanmasını bıleceksın dıyor .. bu aklı bana benden 1 yas büyük kuzenım verıyor..

sen demedin mi ona,seni tehtid ettigini?

anlamiyorum ki bu nasil konusma disiligini kullan derken aklima iyi birsey gelmiyor..

sen demedin mi ona,seni tehtid ettigini?

anlamiyorum ki bu nasil konusma disiligini kullan derken aklima iyi birsey gelmiyor..

herseyı bılıyor, herseyı anlattım ona.. hersey benım hatammıs.. ben altan alıp kendımden sogutmak yerıne bırakmıs gıtmısım, bu demek mıs kı gercekten ayrılmak ıstemıyormusum ben.. ılgı beklıyormusum.. ters tepmıs tabı.. yınede elımde oynatmak ıcın gec kalmamısım.. huyuna gıdecekmısım..dısılıgımı kullanacakmısım ıstersen onu kölem bıle yapabılırmısım :53:

bırde ekledı.. bız kadınların en büyük sılahı dısılık ve göz yasıymıs .. olmadı 2 aglar yumusatırmısım eger dısılık ısını beceremıyorsam..saten bende cilve flnda yokmus bu cocuk benle nasıl durmus mus mus yanıı

Back
X