- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ilgisizlik umursamamazlik. Vs vsSorun ne peki ayrilik olcak kadar
Aileden birini araya sokman yanlış olmuş diye düşünüyorum.
Ayrılık sebepleri nedir ne değildir bilemiyorum ama, sonuçta barışmak işteş fiildir ve karşılıklı olur. Karşınızdaki barışmak istiyorsa, siz kendinizi durdurup istemeyeceksiniz.
Hayırlısı.
Konu maalesef ordan çıktı hani barışıp barismamak. Telefon açıyor acmiyorum biktirana kadar arayinca aciyorum. Beni neden aramiyorsun diyor. Yahu biz ayriyiz be adam. Kapatiyorum 2 3 gun sonra yine.
Barışma fiili olmuyor yani.
O sevmiyor beni sadece takinti yapmış. Hissedebiliyorum. Kanli bicakli kavga ediyoruz tamam bitti diyorum hop başa sar.Ayrilik niye oldu peki bu kdar diretiyorsunuz
Kafasina estigi gibi davraniyor buna sinir oluyorum. Pat ariyor hop geliyor özledim diyor. Ben artik tepki vermiyorum ama sıkıldım yani. Ailemi ortaya koydum gözü korksun daha aramasin diye.her taraftan engelle yeni biriyle sevgiliymişsin gibi takıl . bilirim bu tipleri ya ilerde kendi sevgilisi olsa bile seni arar emin ol .
Ilgisizlik. Barışıyoruz 2 gun sonra kavgalar bilmem neler. Bu kısır döngu bitti ama yine aradi mesaj felan atti. Bu isin kapandığını artik olmayacağını baska birinin anlatmasi gerek diye düşünüyorum. Gözü korkarda sacma sapan davranislarda bulunmaz diye.Neden ayrıldınız siz? bu derece bikacaginiz ne yaptı size
Kafasina estigi gibi davraniyor buna sinir oluyorum. Pat ariyor hop geliyor özledim diyor. Ben artik tepki vermiyorum ama sıkıldım yani. Ailemi ortaya koydum gözü korksun daha aramasin diye.
Anladığım kadarıyla sevginiz bitmiş . Onu artık ssevmediginiz i gösterin anlatın ona. Belki de içindeki umudun sebebi hala sevdiğinizi dusunmesidirIlgisizlik. Barışıyoruz 2 gun sonra kavgalar bilmem neler. Bu kısır döngu bitti ama yine aradi mesaj felan atti. Bu isin kapandığını artik olmayacağını baska birinin anlatmasi gerek diye düşünüyorum. Gözü korkarda sacma sapan davranislarda bulunmaz diye.
Canım valla en son ben erkeklik gurunu kiracak bi laf ettim daha donmez dedim ki donmesin diye de agir bi laf soyledim. Baska erkek olsa askindan olse gururdan donmezdi. Adam bir hafta sonra seni özledim beni neden aramiyosun diye mesaj atti ya. 1 seneden beri uğraşıyorum valla canima tak etti.canım 2 gün sonra senden vazgeçip başkasını bulacak sonra seni merak edip seni arayacak sen ailemi bile araya soktum diyince barışalım demedim ki zaten benim sevgilim var halini hatırını sormak için aradım yazdım diyecek ... En azından benimki öyleydi . Ayrıldıktan 10 dk sonra kendini nasıl hissediyorsun diye mesaj atıyordu :) En sonunda Allah affetsin gururunu kırdım da kurtuldum :)
Umut felan yok ondan o oyun oynuyor sadece. Umudu olan insan duzelirdi hatalarini yapmazdi. Bin kere sans verdim kendi kendine sanslarini tuketti. Sozler vaadler bilmem neler.Anladığım kadarıyla sevginiz bitmiş . Onu artık ssevmediginiz i gösterin anlatın ona. Belki de içindeki umudun sebebi hala sevdiğinizi dusunmesidir
Bilemedim. . Yine de çok kırmadan yapın derim ben sizeUmut felan yok ondan o oyun oynuyor sadece. Umudu olan insan duzelirdi hatalarini yapmazdi. Bin kere sans verdim kendi kendine sanslarini tuketti. Sozler vaadler bilmem neler.
Hala daha oyun oynadigini zannediyor. Islerin ciddiye bindigini algilamasi gerek artik.
Bilemedim. . Yine de çok kırmadan yapın derim ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?