• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine elti konusu

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Şimdiden söylüyorum benim konularımdan bıkan yada saçma bulan sevgili arkadaşlar yorum yapmak zorunda değilsiniz onlar kendini biliyo:)
Bu akşam yemek için kvlerdeydik tabi eltimlerde orada...
Sohbet ederken eşimin ve benim işlerimizin ne kadar yoğun olduğundan konuşuyoduk
Eltim ordan dedi ki eşime "abi benim arkadaşımın kardeşi de hep söylüyo senin şu şu işleri yaptığını ( bahsettiği kız bizim fakültede tanışmışlığımız yok ama) fakültedeki çoğu işi yaptığını vs.. eşimde bu arada güldü buna onada ayrı bi sinir oldum
Ben de dedim ki " şimdiki öğrencilerinde herşeye vakitleri var, bizim zamanımızda ders çalışmaktan hocalar napıyo vs takip etmeye zamanımız olmazdı.
Neyse işte brz zaman geçti eltim mutfağa gitti ben gitmedim ama kv ile bişeyler konuşuyolar.
Neyse koridorda kv yanıma yaklaştı elif sen brz sert mi çıktın ona (eltimden bahsediyo)
Hayır dedim o nereden çıktı ne oldu ki dedim, yok yok bişey yok dedi söylemedi bende ısrar etmedim
Şaşırdım yani verdiğim cevap gayet sakinceydi ben anlamadım yani bunlardan bişey
Ben bişey desem bile çocuk gibi gidip şikayet mi edecek yani
Şimdi diyceksiniz ki gitme yemeğe ben gitmesem bile eşim gider haftada bir annemi kardeşimi görüyorum der bende yalnız göndermek istemiyorum
Ama o eltim olacak şahsın varlığı bile huzursuz ediyo beni
Burada anlatmıştım daha önce...
Bunlara şahit olan bi akrabası var eşimin bana bi gün dedi ki sen ona inat gül sohbet et seni üzecek bişey dediğinde gül geç hemen bozulma belli etme bozulsanda ama işte beceremiyorum çok haklı öyle yapmam lazım galiba, sizce?

Sanırım siz istiyorsunuz ki eşiniz hiç diyalog kurmasın eltiyle. Adam gülmüş o bile suç. Ayrıca tüm öğrenciler hocalarının ne yaptığını az çok bilir hele ki uzaktan da olsa bir tanışıklık varsa sizin durumdaki gibi. Çıkışınız yersiz olmuş ve dikkat çekmiş haliyle.

Yemeğe gidiyorsun diye senin değil onların üzülmesi lazım. Ne var kızın söylediğinde? Bir de madem laf soktun arkasında dur. Kv sert mi çıktın sanki dediğinde neden bahsettiğini bilmiyormuş numarası yapma.
Ama sert çıkmadım ki normal konuştuk

Elif ben eltimle görüşmüyorum ama eşim de abisi ile görüşmüyo, dolayısıyla benimki zoraki ya da eğreti edici bir ilişki değil, şu durumda sen gitmesen de huzursuz olacaksın gitsen de, ama bence gitmesen daha fazla huzursuz olacağın için git ve lafını da söyle gerektiği yerde

Söyle ama "gerektiği yerde" her laftan da kıl kapma elbette, bu konu özelinde ne senin dert edeceğin bişey var ne de eltinin şikayet edeceği bişey

o esinizle konusurken sizin alakasiz cikismaniz yersiz olmus..

eltiniz bunu bilerek yapıyorsa araniz bozuksa duymayin soylediklerini.

Elif ben eltimle görüşmüyorum ama eşim de abisi ile görüşmüyo, dolayısıyla benimki zoraki ya da eğreti edici bir ilişki değil, şu durumda sen gitmesen de huzursuz olacaksın gitsen de, ama bence gitmesen daha fazla huzursuz olacağın için git ve lafını da söyle gerektiği yerde

Söyle ama "gerektiği yerde" her laftan da kıl kapma elbette, bu konu özelinde ne senin dert edeceğin bişey var ne de eltinin şikayet edeceği bişey
Birazda ben ona laf sokayımda canı sıkılsın istiyorum bu güne kadar çok canımı sıktı

o esinizle konusurken sizin alakasiz cikismaniz yersiz olmus..

eltiniz bunu bilerek yapıyorsa araniz bozuksa duymayin soylediklerini.
Evet bilerek yapıyo herzaman yapar

Bana da eltim laf soksa kayinvalideme sikayet ederim, kimse onu sevmesin diye :) elti benim kafadanmis, ve evet gercekten durup dururken terslemissin eltini, o da kayinvalideye yakinmis.

Bana da eltim laf soksa kayinvalideme sikayet ederim, kimse onu sevmesin diye :) elti benim kafadanmis, ve evet gercekten durup dururken terslemissin eltini, o da kayinvalideye yakinmis.
Dediğim gibi bugüne kadar hep o laf attı bana çoğu zaman karşılık bile vermedim, eşime anlattım o hak verdi ama kv hiç hak vermedi bana yani kendisi taraf tutuyo zaten

Olay ne ben anlamadım. Elti sana laf sokmamış ki. Bilerek yaptığı nedir? Kv ye kırgınlığını dile getirmesi mi?

Dediğim gibi bugüne kadar hep o laf attı bana çoğu zaman karşılık bile vermedim, eşime anlattım o hak verdi ama kv hiç hak vermedi bana yani kendisi taraf tutuyo zaten

Muhtemelen onu daha cok seviyor dolayisiyla onu hakli bulma egilimi var. Ama bunu degistiremezsiniz, insanlar cocuklari arasinda bile ayrim yapiyorken bir kayinvalideden iki gelinini ayni seviyede sevmesini beklemek baya utopik olurdu.

Muhtemelen onu daha cok seviyor dolayisiyla onu hakli bulma egilimi var. Ama bunu degistiremezsiniz, insanlar cocuklari arasinda bile ayrim yapiyorken bir kayinvalideden iki gelinini ayni seviyede sevmesini beklemek baya utopik olurdu.

Evet onu daha çok seviyo ve sevmedi umurumda değil ama bana haksızlık yapıyo

Bir sey yapayim demissin ( laf sokma gibi) onuda eline yüzüne bulastirmissin.

Benim esimede herkes yaptığım isler hakkinda yorum yapiyormus detay vermeyecegim. Muhabbet arasinda anlatirsa anlatir yani çalışan isinde aktif. insanlari herkes duyar bilir. Sen orada eltine misillemeyi ters yapmissin. Onu kendi silahiyla vuracaktin.

Orn 15 gun kv gittimizde eltimde altta oturuyor. Akdamlari gelir yukari esim arkd cikacaginda ya da ciktiginda aa x i niye bırakıyorsun ya da buna benzer laf vurmaya calisirsa. Aldigi cevap gidebilir gunluk tatili arkd vakit gecirsin derim oyylece kalir. Bunun disinda 365 gunun 5-6 gunu gorurum baskada gormem.

Madem sevmiyorsun ve soğuk savaş var dogru hamleler yap.

bence adamın ağzına bant yapıştır. gözüne de at gözlüğü tak. sen rahat biz rahat. ne demek gülmek filan...

Bir sey yapayim demissin ( laf sokma gibi) onuda eline yüzüne bulastirmissin.

Benim esimede herkes yaptığım isler hakkinda yorum yapiyormus detay vermeyecegim. Muhabbet arasinda anlatirsa anlatir yani çalışan isinde aktif. insanlari herkes duyar bilir. Sen orada eltine misillemeyi ters yapmissin. Onu kendi silahiyla vuracaktin.

Orn 15 gun kv gittimizde eltimde altta oturuyor. Akdamlari gelir yukari esim arkd cikacaginda ya da ciktiginda aa x i niye bırakıyorsun ya da buna benzer laf vurmaya calisirsa. Aldigi cevap gidebilir gunluk tatili arkd vakit gecirsin derim oyylece kalir. Bunun disinda 365 gunun 5-6 gunu gorurum baskada gormem.

Madem sevmiyorsun ve soğuk savaş var dogru hamleler yap.
Elime yüzüme mi bulastırmısım
Kendi sikahıyla vur derken evet öyledir her işe koşar çok çalışır çok yoğundur mu deseydim

bende biraz laf sokayım demişsin ama yeri uygun olmamış. eltinin dediğinde ne var ki.
anlamsız yere laf sokunca elinde patlamış..

Eşinizi alın eve kapatında siz de kurtulun elti de öğrenciler de

Back
X