yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

Ablanız bile bu tavrınızdan rahatsızken, karışmanızı istemezken neden bu kadar taktınız? Neden illa aldattığını ispatlayacağım tutumu içerisindesiniz? Gerçekten çok rahatsız edici bu tavrınız. Sanki aralarını bozmaya çalışan biri gibi görünüyorsunuz, emin olun ablanız da aynı şeyi düşünüyordur.

Yorumlarda da bahsetmişsiniz; aranız eniştenle iyi değilmiş, birbirinizi sevmediğini ve defolup gitmesini istediğinizi açık açık yazmışsınız. Zaten bu takıntılı bir şekilde açık arama tutumunuzun altında bir şey olduğu belliydi. Tutumunuz çok yanlış konu sahibi, siz ne kadar anlaşamasanız da onlar evli, ayıp yaptığınız gerçekten.
Bence siz daha fazla karışmayın, şayet ortada bir durum varsa bile ablan zaten gerekeni yapar, siz bu kadar müdahalede bulunmayın.

Sizin iliskiniz var mi varsa acidim adama. Enisteni bu sekilde didikliyorken ona neler yaparsin Allah bilir. Bence nem kapmaya yer ariyorsunuz ablanizida bos yere kiskirtiyorsunuz geri durun biraz.

Anliyorum hassas bir konu ama yinede haksizsin konu sahibi.
Simdi sen evli olsan ve esinin abisinin
Genetik bir rahatsizligi oldugunu
Ogrensen az da olsa endise etmezmisin
Acaba cocugumda sorun olabilir mi diye.
Ben kendi adima dusunurum.
Bunu dusunmek endise etmek benim
Kotu niyetli oldugumu gostermez.
Neden soylemedin diye kardesine sormasini ben yadirgamadim.
Herkes bilmek ister emin ol.

Suan istedigin dilegin seyde gercekten cok korkunc. Sadece nefret ediyorum desen
Inan yine anlicam
Ama insallah bir kadin vardir seklinde
Kardesini yaralayacak bir temenni
Benim aklim almadi.
Cok yanlis.

Size ne ? Daha önceki konunuzu da okumuştum ve sizin tavrınızı çok itici bulmuştum şu an daha da itici buldum. Ablanızı kıskandığınız bariz belli boşanmasını isteyecek kadar hem de ama benim aklıma daha fena şeyler de geliyor umarım yanılıyorumdur.

Seninle evlenecek adama acidim vallahi.. bence bi dur de kendine yoksa yuva yikacaksin

daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
İnsanların evliliklerinin dibine dinamit koyma. Seni ilgilendirmeyen şeylere de burnunu sokma. Bir gün kardeşin sana sorarsa cevap verirsin ama nedir bu halin. Kusura bakma da yarın öbürgün kardeşin 'bunun kocamda mı gözü var' diye düşünürse şaşırma. İnsanın bir şeyi paylaşması için altında ille duygular aramamak lazım. Evet aynı kafayı yemiş gibi davranıyorsun.

yoo kardeşim kıskanacağım son kişidir.hatta ben bekarım ama hiç değilse onun düzeni ve evladı var diye teselli buluyorum.benimki kişisel biraz.adamı sevmiyorum ki nedenini anlattım geçen sayfalarda.
Ee kardesin seviyor ama.
Sonucta onun esi.
Mutlular ki beraberler.
Senin kisisel kinin sebebi ile niye bosansinlar.
Aciksasi cok urkutucu buldum tavrini.
Yuvalarini yikmak icin acik ariyosun resmen yazmissin bi de.
Kendini toparla.gerekirse bir yardim al.
Normal degil dusuncelerin

Bnce siz kafayi yediniz evet.
Gereksiz kaygilar bunlar.
Eger supelenicek birisi varsa yine kariai supelensin, siz neden supeleniyosunuz?? Size ne?

Back
X