Yıne esım ve yıne gıtme gelme mevzusu

anlattığın gibi bir eşe sahipsen mecbur gideceksin canım. bugün olmasa yarın olacak bu. mesela orada uzun kalmak istemiyorsan yemek çay vs. bir akşam yemek yedikten sonra hadi annenlere gidelim dersin. böylelikle yemek faslını atlatmış olursun. hem de teklifi sen yapmış olursun.şimdi sen eşine ailesiyle ilgili bir şey söylesen ne olacak ki. bu yaştan sonra değiştirebilecek mi ailesini. bir de üstüne sana haketmediğin şeyler söyleyecek belkide. o yüzden ben bu aile ilişkilerinde biraz yüzeysel konuşma ve davranma taraftarıyım.

erkekler böyle ufak tefek şeyleri mesele edip anlatan kadınlara hemen dırdırcı yaftası vururlar ve bir süre sonra sen büyük şeyler yaşasanda aman o zaten herşeyi büyütür gözüyle bakarlar.

bu söze kesinlikle katılıyorum :46:

teşekkür ederim bu da tecrübeyle sabit yani ondan biliyorum :1:

yanı sen bu aksam gıt otur cayını ıc. gel eve mı dıyorsun.
gıtmekse buda gıtmek olacak yanı

bence git ne olucakki ama hiç yüz verme. ve kocanada gayet rahatmışsın hiçbir sorun yokmuş gibi davran gidip gitmemeyi önemsemiyormuşsun gibi rahat ol yani. ama kaynanada resmi davranki senin onun için değil eşinin huzursuz olmaması için geldiğini anlasın benim fikrim bu canım ama yine de sen daha iyi bilirsin tabii:90:

senin ailen benim ailem tartışmasına hiç girme çünkü bunun sonu yok :50:
eğer eşin ailesine düşkünse bu tartışmalar daha da can sıkıcı olabilir:31:
az görüş umursama kimseyi herşeye laf etme boşver:19:

2 haftada bır mutlaka gıderdım . hatta esım unutunca ben hatırlatırdım. ama ben samımı davrandıkca kayınvalıdem sana ıhtıyacım yok gelsende olur gelmesende tarzında davranıyor. dıyorum ya esım sehırdısına gıdecektı ızmıre gıtmeden arayalım kandıllerını kutlayalım dedık. Kadın bana ben olsam kocamı yalnız ızmırlere gondermezdım dedı. Bu sımdı soylenecek lafmı allah askına . ayrıca 2 gun esım yoktu bır kez arayıpda napıyorsun bıle demedı.

anladığım kadar kaynana seni tınlamıyor o oğluna aşık bunuda sana hem belli ediyor hem morelinizi bozuyor onun tavrı gelin sen benim için önemli değilsin e normel el kızını sevmemesi bunu bile,bile kaynanaya gitmek işkence!

anladığım kadarıyla seninki çok anneci biri allah yardımcın olsun senin ailen benim ailem çok zordur bilirim bu durumları en güzelini yapmışsın o seninkilerle sen onunkilerle görüşmeyin bu durumu evde birbirinizede yansıtmayın sonuçta kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil senin moralini bozacak olduktan sonra boşver görüşme ettikleri bi lafa sinirin bozulacak onlara bişiy diyemeyeceksin kocana çatacaksın böyle olacağına görüşmeyin derim ama kayınvaliden eşine baskı yapabilir karına söz geçiremiyorsun çok yüz veriyorsun benim yanıma bile getiremiyorsun diyebilir çünkü benimkiler böyle yaptılar kocamda komplekse girip beni dövüyordu sonuç boşandık allah yardımcın olsun canım

kesinlikle işkence ben zaten çok hak veriyorum. kim öyle bir tavır gördüğü yere isteyerek giderki. ama bu tarz insanlar içinde eşini kırmaya küsmeye kendini üzmeye hiç değmez. oraya gidince mümkünse katatonik ol:D

Zaten arıyor yemege gıdecegız dıyor caya gıdelım dıyorum , neden yemege gıtmıyoruz dıyor. neyse ben bu aksam gıdecegım. kocamıda konuya dahıl etmeden kendı ısımı kendım halledecegım galıba

Zaten arıyor yemege gıdecegız dıyor caya gıdelım dıyorum , neden yemege gıtmıyoruz dıyor. neyse ben bu aksam gıdecegım. kocamıda konuya dahıl etmeden kendı ısımı kendım halledecegım galıba

naptin diablo o gun aksam gittinmi ?
nasil gecti ? tavrini koyabildinmi kayinvalidene karsi ?

Ben de gitmek istemiyorum mesela kayınvalideme.Kadın sayıyor sayıyor telefonda eşim yanımda yokken, 2 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.Bide bizimkine sadece gitmekte yetmiyor devamlı güleceksin orda yoksa hemen bana surat yaptı bana kötü davrandı diye başlıyor.Zannedersinki kendisi melek suratlı.Ayrıca ben her gün nasıl gülüp eğleneyim ya ben de insanım benimde bi günüm diğerini tutmaz benimde derdim sorunum var.

Evet kızlar gıttım dedıgınız gıbıde gayet resmı davrandım hatta pek oldugum yerde durmamaya calıstım. zaten dızım vardı bayagı bı kapılı onu seyrettım. oturdugum sure boyunca devamlı esnedım ve cok yorgun oldugumu soyledım en sonundada esıme artık kalkalım cok yrgunum dedım ve kalktık. Kayınvalıdem herzamankı gıbı bır suru laf soyledı ama hıcbırını hatılamıyorum o konusmaya baslayınca ben tuvalete gıttım o bırdaha konuyu actı bırdaha gıttım baktı durmuyorum kapadı cenesını :62: :62:

vallahi allah sabır versin, böyle bir insanla uğraşmak gerçekten çok zor...
konuyu okudum, aynı babannem ve annemi gördüm, çok sıkıntılı durumlar ....

Back
X