Yine eşim ..

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
Kızlar iyi geceler;
Konularım sıktı farkındayım ama buraya yazmayınca da kime anlatacağımı bilemiyorum.
Daha önce bilenler bilir kv yüzünden eşimle konuşmuyoruz 2.5 aydır kardeşimin nişanına bile gelmedi babam arayıp davet etmesine rağmen..
farklı şehirlerdeyiz kendi ailemle nişan İçin geldim fakat dönmedim evime eşime çocuğumla babamın evindeyiz
Dönsem de aynı evin içinde aylardır konuşmadık annesi yüzünden küsüp yine aynı olacaksa gelmem dedim resti çektim ve gitmiyorum ne olacak onu da bilmiyorum eşim görüntülü arıyor çocuğu görüyor kapatıyoruz onunla konuşuyor sadece bana da arada imalı laflar soksa da tınlamıyorum Bile
Yok ailemle büyütüyormuşum çocuğu gidince aylarca kalıyormuşum dönsem ne olacak kiralık anne gibi kalacağım orda tek başıma eşimin beni görecek gözü yok bişeyden dolayı msj çeksem köpürüyor bi görseniz sanki ben düşmanıyım ben seni bitirdim demeler gittin oraya gelmiyorsun aklın orda demeler vs .. Allah aşkına napayım sizce herşeye rağmen dönülür mü resti çektim arkasında mı durayım çocuğu da kaçırdı der yakında ya da boşanmak ister :(
Ben ailenle görüşmem bu şekilde geçineceksen geçin demiştim zamanında
..

Konularınızı bilmiyorum fakat hem babanızın evine gidip, rest çekip hem de kardesinizin nişanına gelmesini mi bekliyorsunuz?
Siz bir karar almışsınız fakat arkasında duramıyorsunuz.
Yani göz dağı vermek için mi gittiniz babanızın evine? Pişman olsun, kapınıza gelsin size yalvarsın.. bu mu beklentiniz?
Eğer buysa düşünceniz böyle evlilik olmaz.
Diğer türlü her şeyi göze alıp, babanızın evine gittiyseniz.. o da sizi istemiyormuş boşanın gitsin.

Eşinizle konuşmama sebebiniz kayınvalideniz değil.. direkt eşiniz ya da sizsiniz.
Ikinizin arasındaki iletişim, sevgi, saygı, anlayış fazla olsa 3. bir kişi etkilemez.
Yani gönlü olan bir şekilde idare eder.. sizin evlilikte bu yok maalesef

Kızlar iyi geceler;
Konularım sıktı farkındayım ama buraya yazmayınca da kime anlatacağımı bilemiyorum.
Daha önce bilenler bilir kv yüzünden eşimle konuşmuyoruz 2.5 aydır kardeşimin nişanına bile gelmedi babam arayıp davet etmesine rağmen..
farklı şehirlerdeyiz kendi ailemle nişan İçin geldim fakat dönmedim evime eşime çocuğumla babamın evindeyiz
Dönsem de aynı evin içinde aylardır konuşmadık annesi yüzünden küsüp yine aynı olacaksa gelmem dedim resti çektim ve gitmiyorum ne olacak onu da bilmiyorum eşim görüntülü arıyor çocuğu görüyor kapatıyoruz onunla konuşuyor sadece bana da arada imalı laflar soksa da tınlamıyorum Bile
Yok ailemle büyütüyormuşum çocuğu gidince aylarca kalıyormuşum dönsem ne olacak kiralık anne gibi kalacağım orda tek başıma eşimin beni görecek gözü yok bişeyden dolayı msj çeksem köpürüyor bi görseniz sanki ben düşmanıyım ben seni bitirdim demeler gittin oraya gelmiyorsun aklın orda demeler vs .. Allah aşkına napayım sizce herşeye rağmen dönülür mü resti çektim arkasında mı durayım çocuğu da kaçırdı der yakında ya da boşanmak ister :KK43:
..

Neden döneceksiniz. Eşiniz annesini seçmiş ve siz onun gözünde hiç olmuşsunuz. İşe girip çocuğu annesine bırakırsanız barışırsınız ama bunu yaparsanız da bir daha sesinizi çıkaramazsınız

Neden döneceksiniz. Eşiniz annesini seçmiş ve siz onun gözünde hiç olmuşsunuz. İşe girip çocuğu annesine bırakırsanız barışırsınız ama bunu yaparsanız da bir daha sesinizi çıkaramazsınız
Bana bi mesajında dedi zaten eş bulunur ben annemi babamı senin yüzünden kaybedemem yazmış
Nişana gelmediği gibi birkaç gün sonrasında babamı aramı nolcak böyle diye babama yüzsüz

Dönecek bir sey yok ortada ama siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
İstiyorsunuz ki esim gelsin bize alsin, özür dilesin bir adım atsın.
Adam annesini seçmiş, siz umurunda değilsiniz.
Bunu kabul edeceksiniz gidin geriye etmeyecekseniz, boşanma için eşinizi beklemeyin.

Nişandan sonra evinize dönmeniz gerektirdi. Şahsen ben yerinizde olsam evime döner varsa sorunlarımı çözer, çözemediğim noktada ona göre bir yol cizerdim. Eşiniz laf atsa üstü kapalı gelmenizi istiyor. Anladığım kadarıyla boşanmaya hazır değilsiniz. Bence evinize dönün. Eğer dönmeden boşanma gibi büyük bir karar alırsanız pişman olursunuz.

Su kv olaylaridan gina geldi kocanizi seviyorsaniz kv ye saygi duyacaksiniz birlikte mi yasiyosunuz sanki idare edin he diyin gecin. Eski konularinizi okudum ondan boyle konusuyorum. Kocaniza nasil davraniyorsaniz oyle karsilik aliyorsunuz sonra vay efendim ya bosanirsa ?? Yani su an zaten ne bekliyorsunuz

Boşanma davasını aç ve boşan önceki konundada dedik. Adamın küsme sebebi bile kv'nin dediğini yapmaman. Adam sana saygı duymuyor. Bunu hâlâ burda sorduguna göre boşanmaya gönlün yok. Pişman olacaksan boşanma alttan al madem ne diyelim 🤷

Eşiniz açık açık sizi sevmediğini ve istemediğini, ailesini seçtiğini söylemiş sizce bunun üzerine ne yapabilirsiniz ki? Bazı evlilikler de sevgi olmasa da saygı ve aile bağı vardır ancak sizde hiçbiri yok.

Bu çocuğun odası düzeni oyuncağı yok mu? Eşinizle anlaşamıyorsanız sorundan kaçmanın ne faydası var? Bir yerde baba var, telefonda konuşuyorlar ama baba nerede diye sormuyor mu çocuk? Yok nişana gelmedi, yok arada bana laf soktu... Kendi belirsizliğinize çocuğu da ortak etmeyin. Boşanacaksanız dönün eve konuşun açın davayı. Herkes yerini yurdunu bilsin. Evet belirttiğiniz gibi konunuz sıktı artık. Flört sevgili problemi değil sizinki, anlaşamayan anne babasınız ve ortada bir çocuk var. Kangren olmuşsa kesin atın. Onu dedi bunu söyledi gelmedi gitmedi... Her şeyi şikayet etmenin anlamı yok, hayatınızın gidişatına bir an önce karar verin. Ailenizle yaşayacaksanız bile çocuğun yeri yurdu belli olmalı.

Kızlar iyi geceler;
Yok ailemle büyütüyormuşum çocuğu gidince aylarca kalıyormuşum dönsem ne olacak kiralık anne gibi kalacağım orda tek başıma eşimin beni görecek gözü yok bişeyden dolayı msj çeksem köpürüyor bi görseniz sanki ben düşmanıyım ben seni bitirdim demeler gittin oraya gelmiyorsun aklın orda demeler vs .. Allah aşkına napayım sizce herşeye rağmen dönülür mü resti çektim arkasında mı durayım çocuğu da kaçırdı der yakında ya da boşanmak ister :(
..
Hayatın boyunca adamla evli ama annenin evinde mi yaşayacaksın?Senin de pek planın yok gibi duruyor.
Gitmeyeceksen boşan,gideceksen bir an önce dön, böyle arafta kalmak ne kadar mantıklı.Eşini bu şekilde değiştiremezsin,hoş kimse kimse için değişmez de.

Kızlar iyi geceler;
Yok ailemle büyütüyormuşum çocuğu gidince aylarca kalıyormuşum dönsem ne olacak kiralık anne gibi kalacağım orda tek başıma eşimin beni görecek gözü yok bişeyden dolayı msj çeksem köpürüyor bi görseniz sanki ben düşmanıyım ben seni bitirdim demeler gittin oraya gelmiyorsun aklın orda demeler vs .. Allah aşkına napayım sizce herşeye rağmen dönülür mü resti çektim arkasında mı durayım çocuğu da kaçırdı der yakında ya da boşanmak ister :KK43:
Ben ailenle görüşmem bu şekilde geçineceksen geçin demiştim zamanında.
Söyleyeceklerim için şimdiden özür dilerim biraz argo olacak.
Konularına baktım boşanmak için daha neyi bekliyorsun.Hani bazı erkekler ve kadınlar için anasından göbek bağını kesememiş diyoruzya.
Bu adam için demiyorum.
Bu adam bırakın göbek bağını daha anasından tam doğamamış yarısı dışarda dünyada yarısı hala içerde doğmayı bekliyor.Bunu görün artık.
Eski konularınızda işte ailesi yüzünden boşanmak istemem demişsiniz.Kusura bakmayın ailesi yüzünden boşanmayacaksınız.Sebep daha hala yarısı anasının karnında olan adamdan dolayı boşanacaksınız.Neyi bekliyorsunuz anlamıyorumki.

Kızlar iyi geceler;
..
Kavga sebebiniz ne ? Anneci erkekler hepimizi mahvetti.

Eski eşten biliyorum, eşiniz asla normal bir eş olmayacak. Sizin çocuğunuzun sevme şeklinden size küsmüş insanlarla nasıl anlaşabilirsiniz? Geri dönerseniz bir köle olarak döneceksiniz. Sizin yerinizde olsam eşle son kez açık açık konuşurum ve karşımdaki aynı fikirde ise ailemin yanına dönüp iş arardım ve önüme bakardım. Çocukla boşanmak zor, ben de normal bir aile olmak için çokkkk çabaladım ama olmadı, çünkü eşiniz normal biri değil.

Yani şurda kaçgündür kv olayları yüzünden eşleriyle arasını açan kadınları okuyorum da
Tutmaya çalışıyorum kendimi ama yahu hiç mi kocanızı sevmiyorsunuz ne var bu kv lerde anlamıyorum azcık alttan alsan biraz sussan he desen kocanın hatırına nevar
Eskiden gelinler kv ile aynı evre tek odada beraber yaşarlardı kv geline yapmadığını bırakmazdı bide gelir koca zehir ederdi hayatı ama kadın yinede kocam deyip devam ederdi hayatına, haa onaylıyor muyum aslaaaa çok berbat bir durum ama bu örneği verme amacım şu , günümüzde kaçtane gelin bu hayatı yaşıyor elbet vardır hala ama çok az. Genel sorun şu günümüz gelinlerinde kv şunu bana demedi kocamla tartıştık, kv valide bana laf soktu kocam sustu kavga ettik, kv etlime daha iyi bana kötü kocam ses etmiyor kocamdan boşansammı… yani konular genel olarak bu ve buna benzer yani bu yüzden yuva mı yıkılır ev mi dağıtılır Allah aşkınıza
Kocanız bireysel olarak size karşı gerçekten kötü değilse şu kv konularını açıpta evliliğinizde çatlak oluşturmayın bayanlar adam 30 35 yıllık annesini sizin bu minnacık sebepleriniz yüzünden atmaz. Heleki Türk erkeği gibi annesine düşkün bir grup.. bazı şeyleri görmezden gelemiyorsunuz malesef , bazı şeyler derken ufak tefek kv sorunlarından bahsediyorum.
Evin ayrıysa beraber yaşamıyorsan kocan sana karşı iyiyse arada bir görüştüğünde de bazı şeyleri görme ne var

Back
X