Yaptiginda yanlis birsey yok. Sadece butceden harcadigina gore bence de haber vermesi gerekirdi.
Ama anlasilan ortaya cikabilecek bir tatsizlik istemedi. Bu tur konularda boyle anlayissizsan, kendi basini agritmamak icin gizli tutmustur. Bence esine olan guvenin sarsilacagina, esin senden birseyleri gizlemesin, korkmasin diye ilimli olmaya calis. Tahminen gecmiste de cocukla ilgili sorun cikardin, o da artik soylemiyor?
İngilizce öğretmeniyim, çocuk ingilizce eğitimine ne kadar erken başlarsa o kadar iyidir. size neden söylemediğine gelince bence burda biz özeleştiri yapin. eşiniz sizle evladıyla ilgili konuları paylaşinca tepkileriniz nasıl oluyor, acaba onu yargılıyor musunuz ? bunları düşünün. iletişimle çözülmeyecek hiçbir şey olmaz, oturun güzelce sorun bu durumu sizle neden paylaşmadiğini.
o öz eleştiri yi yapmaya çalışıyorum da birşey bulamıyorum ben çocuğu için onu neden yargılayayım ki ???
aramızda evladı ile ilgili bir tartışma olmadı ..
o öz eleştiri yi yapmaya çalışıyorum da birşey bulamıyorum ben çocuğu için onu neden yargılayayım ki ???
aramızda evladı ile ilgili bir tartışma olmadı ..
Kesinlikle size söylemek zorunda onda hemfikiriz ama adam size söyleyince ona "ne gerek var, yası kücük 5 yıl sonra gitsin cok manasız" vs diyorsanız o yüzden saklamıs olabilir mi?
Eşiniz sürekli çocuğuyla ilgili durumları sizden gizlediğine göre tepkinizden çekiniyor olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam kendimi bu kadar dışlattırmam.
Eşinizin çocuğuna bir abla gibi yaklaşsanız belki daha sağlıklı bir ilişkiniz olur.
Ayda 1 çocuğu görmeye gidiyor demiştiniz , ben olsam arada bende giderim. Eşinizin çocuğu ömür boyu sizin hayatınızda olacağına göre bu ilişkinin tamamen dışında kalmak sizi yıpratır.
evet beni ilişki nin dışında tutmak istiyor sanırım...
yoksa gittim ben de bir defa o da benim ısrarımla oldu hediye bile aldım .... beraber gezdik oynadık ne bilim işte ...
benim yaptığım yakınlığı eşim yapmıyor bana
Bir kerede bırakmayın.
Dışarda kalmanız sizi çok yıpratır.
Abla kardeş olabilirsiniz o çocukla.
Eşinize bu konuda ısrarcı olun, mesela çocuk bir haftasonu gelip sizin evinizde kalabilir.
konuyu açtıktan sonra pek bişey yazmamışsınız ona istinaden söyledim burada bu tarz olaylarda oluyor bilirsiniz. ama herkesin fikrine açıksanız güzel tabi.yanlış anladıysam kusura bakmayınyorumları daha yeni okudum hoşlanmadığım ı da nerden çıkardınız???
ben buraya paylaşım da bulunurken birileri hoşuma giden şeyler yazsın diye yazmıyorum ..
aksine ben bu site de ki yorumları beğeniyorum özellikle yazıyorum zaten
benim göremediğim düşünemediğim durumlar olabilir ,
bu çocuk daha ilkokula bile gitmiyor.daha okuma yazma bile bilmeyen bir çocuğun ingilizce kursuna gönderilmesi ne derece gerekli
eşiniz ne gereği vardı diyeceğinizi bildiği için söylememiş olabilir.
çocuğu olan kişilerle evlenenler birşeyi unutmasınlar anne veya baba olan kişi çocuğu için kimseye hiçbirşey danışmak zorunda değildir. ister ingilizce kursuna yollar ister arapça sizin ya olurmu olmazmı deme lüksünüz yok. kendisi çalışmayıpta sizin paranızla gönderse tamam haklısınız. çocuğuna yaptığı harcama eşiyle evliyken yaptığından dahada fazla olabilir bu bile mümkün. evet sinir bozucu bi durum ama buna hazırlıklı tahamülü olan kişiler çocuğu olan kişilerle evlenmeli.
sohbet arasınde söyleyebilirdi aslında ama çocukla ilgili herşeyi paylaşıyomu sizle.
belkide sizin ve diğer tarafın arasında kesin bir çizgi olmasını istiyordur buda kötü bişey değil aslında. o istemedikçe size çocuğuyla görüşme talebinde bulunmayın bence.
göndermek istiyorum sen ne dersin diye sana sormasının hiç bir lüzumu yok. annesi ve babası karar verir. ama kzımı ingilizce kursuna yazdırdım bakalım nasıl öğrenecek falan gibi muhabbet açabilirdi. ama dediğim gibi kızıyla ilgili şeyleri paylaşmıyosa ondan anlatmamışta olabilir.
ayrıca çokta iyi bir şey yapmış böyle kursların varolduğunu öğrendim çocuğumunda okul öncesi böyle eğitim almasını çok isterim.
Derdınız butce degıl.
-Cocugundan bahsecedegı zaman dınlemek ıstemıyorum dıyorsunuz acıkca-
sımdı acıkcası ne kadalık evlısınız bılmıyorum ama bu duruma kendınızı motıve etmelısınız.
"onun cocugu ve elbet bızım butcemız de olsa...bız aıle de olsak.. Cocugunun bu butcede de aılede de hakkı var"
fıkrını ıyıce benımsemenız gerek. ne kadar erken alısırsanız, sız o kadar rahat edersınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?