Yine eşimin ailesi

Of ne yapmam gerektigini ne diyecegimi bilemiyorum esim uyumusdu uyandirdim sinirmi cikardim az da ben huzursuzum o neden uyusun öyle degil mi..?
Bacım sen deli misin bırak uyusun valla bazı insanlar uykudan uyanınca psikopat oluyor akıllı ol kendi can güvenliğin için.
Heleki erkekler cok tehlıkelı olabılır uykudan sebepli sebepsiz uyandırılınca.

Çook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...
Rahatsızlığıni uygun dille belirt o zaman ve baktın gene aynı sende acıma eşine birikimi yarını o düşünsun.Ve ağlama biraz sert dur

Kurban kesen parasını öder, kurban parayla yapılan bir ibadet, amaç burada para ödeyip fakire fukaraya et dağıtmak. Madem parasını ödemeyecekler neden kurban kesiyorlar?
Evet ya bende buna takıldım ne saçma birşey bu. Filtre parasını oğluna ödetmek nedir böyle ibadet mi olur?
Konu sahibi eşinizle konuşmanız lazım. Adam kendisinin bir aile kurduğunun farkında değil heralde. Ailesine kızmak yerine eşinize kızın. Öyle saf olursa tokatlar her önüne gelen.

Senden gizli yapiyor eş yerine koymuyorsa sende para biriktirme kararindan vazgeç. Devamli birseyler al. Git marka olan mağazalara ihtiyacım var diye diye yap alisverisini birkaç bin odesin kasada gor bak. Hergun mutfak ve ev ihtiyaç listesi olarak mesaj at gelirken almasını söyle herseyden fazla fazla aldır. İnternetten alışveriş yap kredi kartina yüklen. Birsey derse 1 ay kurban icin calistiysan 1 ay da benim icin çalış canım ne olacak de. Ama bunu 1 ay yapip birakma. Darda kalana kadar, oturup hindi gibi düşünene kadar darla bak. Senin harcamalarindan ailesine para verebilcek mi 😄😄😄😄

Ayyy benim eşim de ilk bir iki sene böyleydi.
Çok şükür şimdi iyiyiz. Tahmin edebiliyorum ne kadar sinirli oldugunuzu. Eşinizle konuşmadınız mı ?

Dün gece konustuk sinirliydim ben saydirdim tabi ki ne var bunda dedi abartigimi söyledi ...simdi ise gitti bilmiyorum eve gelince neolur.

Sizin paranızla kurban kesip fitre veremezler.
Eşiniz de iyi biri falan değil, bu hırsızlıktır.

Çook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...
Sizin haram edebilceğinizi düşünmüyorum çünkü eşinizin çalışıp kazandığı para.Ama kızmakta haklısınız.Neymiş bu eş aileleri yahu oğullarından ellerini çekmiyorlar bir türlü.Valla çok şükür halimize kv kp öpesim geldi🤲🏻

Sizin haram edebilceğinizi düşünmüyorum çünkü eşinizin çalışıp kazandığı para.Ama kızmakta haklısınız.Neymiş bu eş aileleri yahu oğullarından ellerini çekmiyorlar bir türlü.Valla çok şükür halimize kv kp öpesim geldi🤲🏻
Ama benim rizkim var icinde

Ama benim rizkim var icinde
Siz yine de haram etmeyin ama eşinizle bu durumu halledin.Yeni evlisiniz aileden kopmakta zorlanıyor olabilir yavaş yavaş düzene gireceğini düşünüyorum.Ama eşinize haram ediyorum falan demeyin güzel güzel anlatın.Artık bir aile olduğunuzu.Üstelik kurban kendi gelirinle kesmen gereken bir şey.Gelirin yoksa da kesmekle yükümlü değilsin.Yani kp,kv et yemek için mi böyle bir şeyi kabul etti anlamadım.Çünkü dini inanışları olsa bunun saçma olduğunu kendileri kesmeleri gerektiğini söylerlerdi

Bu işi minicik ufacık bir sinir krizi çözer

Kayinbabamin zaten alkol problemi var cok iyi birisi ama dini inanci yok fazla kayinvalidemde güya cok dindar namazinda abdestine dini bilgisi üsr seviyede kendine göre ama demekki bu konuda o kadar hassas degil veya bilmiyor böyle oldugunU ..hersey onun basinin altindan cikiyor zaten nefret ediyorum kadindan

üzülme bence çünkü benin esimde boyle surekli ailesine boyle seyler yapiyor 10 yil oldu naptiysam degismedi. Hatta bi kac yil sonra ben kotu olmaya başladım. Iki uc kurusun hesabini mi yapiyorsun karisma ben kazanıyorum sen acmisin acikta misin falan diyo bildigino okuyor. Sende takmaki bosu bosuna uzulmeyesin ben uzuldum hic bisey değişmedi
Bence ailelerde de var sorun.Artık çocuğu nasıl büyütüyor nasıl işliyorlarsa büyüyünce sen de bize bakarsın ya da evlenince bizi bırakmaz bizim oğlumuz gibi...Sonuçta böyle yetişen bir adam ailesine hayır diyemiyor.Aile dese ki senin kendi ailen var kendi ihtiyacların var oğlum adam o zaman hee demek ki doğrusu bu der.Ama böyle ailelerin çocukları da böyle oluyor maalesef

Back
X