Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstelik ailesiyle zaten sorunlarım var..Almanyada olduğumuz için burda kurbanlar biraz daha uygun ama yinede bana söylenmemesi beni çok üzdü..
Reis yine yargı dağıtıyosunAılesı yuzunden degıl, disinden tırnağından arttırdıgın parayı onlara veren kocan yuzunden bu durumdasın.
İnsanlar fitre bile kim vermeli bunu bilmiyorlar.Eşinin verdiği fitre olmuyor yani söyle.... Herkes kurban kesmek zorunda da değil...Eşin böyle alışmış böyle gider sen şikayet ettikçe kötü görünürsün üzgünüm...Çook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...
üzülme bence çünkü benin esimde boyle surekli ailesine boyle seyler yapiyor 10 yil oldu naptiysam degismedi. Hatta bi kac yil sonra ben kotu olmaya başladım. Iki uc kurusun hesabini mi yapiyorsun karisma ben kazanıyorum sen acmisin acikta misin falan diyo bildigino okuyor. Sende takmaki bosu bosuna uzulmeyesin ben uzuldum hic bisey değişmediÇook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...
Reis yine yargı dağıtıyosun
Aynen bende oyle sikayet ettikce kotu olanlardanimİnsanlar fitre bile kim vermeli bunu bilmiyorlar.Eşinin verdiği fitre olmuyor yani söyle.... Herkes kurban kesmek zorunda da değil...Eşin böyle alışmış böyle gider sen şikayet ettikçe kötü görünürsün üzgünüm...
Şikayet edenlerin hepsi kötü yerine göre iki yüzlülük yapanlar iyi hayat böyle ya susacaksın yada ikiyüzlü olacaksın başka seçenek yok... Gizli gizli yapması sıkıntı Allah yardımcın olsun...Aynen bende oyle sikayet ettikce kotu olanlardanimbi turlu ailenin bi parcasi olamadim. Ustelik istemeyecegimi bildigi icin artik herseyi tamamiyla gizli yapıyo bana hic soylemiypr bile ondan bundan duyuyorum
Ben kotuyum ama bi sorun oldugunda ilk aranilacak kisiyim. Is Oldugunda para lazim oldugunda vs bilemiyorm yazilanlari gorunce kendi hayatim geldi aklima. Ben 10 yildir ugrasiyorum değişmiyor mutlu olmaya bak ortada hic bisey yokken panik atak hastasi oldum yine olan bana oldu yaniŞikayet edenlerin hepsi kötü yerine göre iki yüzlülük yapanlar iyi hayat böyle ya susacaksın yada ikiyüzlü olacaksın başka seçenek yok... Gizli gizli yapması sıkıntı Allah yardımcın olsun...
Sesin çıkmıyordur onlara ondan arıyorlardır benim iki ay önce eşimin annesinin bir hareketine gözüm döndü arayıp üç dakika bile konuşmadım iki aydır ses seda yok ne selam ne sorma... Küfür hakaret yok sadece gerçekler vardı ve sanırım artık anladı...Ben kotuyum ama bi sorun oldugunda ilk aranilacak kisiyim. Is Oldugunda para lazim oldugunda vs bilemiyorm yazilanlari gorunce kendi hayatim geldi aklima. Ben 10 yildir ugrasiyorum değişmiyor mutlu olmaya bak ortada hic bisey yokken panik atak hastasi oldum yine olan bana oldu yani
Esin sana ne diyo peki? Ben bizim evliligimizde boyle idareci olmasam iki dk bile evli kalamayiz herhalde. Annesiyle 2 ay degil 2 dk konusmasam illa ozur dileyeceksin der. Zaten esimin 2. Evliligi. Ama hic umru bile degilSesin çıkmıyordur onlara ondan arıyorlardır benim iki ay önce eşimin annesinin bir hareketine gözüm döndü arayıp üç dakika bile konuşmadım iki aydır ses seda yok ne selam ne sorma... Küfür hakaret yok sadece gerçekler vardı ve sanırım artık anladı...
Bacım sen deli misin bırak uyusun valla bazı insanlar uykudan uyanınca psikopat oluyor akıllı ol kendi can güvenliğin için.Of ne yapmam gerektigini ne diyecegimi bilemiyorum esim uyumusdu uyandirdim sinirmi cikardim az da ben huzursuzum o neden uyusun öyle degil mi..?
İyi sinirlenmemişse ne mutlu sana benim eşim katil olurdu uyku en sevdiği şeyYok yok olmaz birsey :) güldürdün
Beni :) ama neyapim sinirden oldu
İnşallah bu mutsuz geçirdiğin son Bayram olur üzülme o kadar biz üzüldük ne oldu en iyisi salla...Yarin bayram ve benim halime bak hic böyle hayal etmemistim