• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine esimin yazismalari

Sadece bu konuna gore yorum yapiyorum bence normal degil. Benim de okuldan arkadaslarim var hem de okuldq cok samimiydik hic de irtibati koparmadik senelerdir ekliyiz vs birbirimizde ama bi bayramlarda konusuruz bi bir sey danismak icin yazmistin en son esimin de haberi var ayrica silip silip gizlemiyorum. Bundqn fazlasi olmamali o evlenmis ben evlenmisim eslerle gorusme olmamis olacagi da yok ne gerek var fazlasina gorusmeyecegim insanla niye yazisayim. Hem de gunaydin, uyandin mi temali. Bak bqk madem olumune kankaydiniz senelerdir niye kopmustunuz. Hem kalpleriniz puru pak o mesajlar niye ucbucuk atilinip siliniyor. Benim icin cok samimi soyluyorum bi kadinla yazisip sonra silmesi aldatma katagorisindedir. Her turlu gizlenen seye yalana karsi tahammulum yok. Sen aldirmayacagim demissin ama bence aldir. Ne demeye yazisip siliyosun de. Erkek arkadasinin yazismalarini da siliyor mu? Yok. Cunku ona kizmazsin. Madem kizacagini biliyor yazmayacak arkadas.
Aynen boyle dusunuyorum ben de.
Şimdilik anormal bir şey yok gibi ama yıllar sonra niye eşinizi bulup mesajlaşmaya başlamış merak ettim doğrusu.
iletisimde olanlar watsap grubu kurdu, herkes kendi listesindekini ekledi derken eski arkadasliklar bi anda canlandi

Ben anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.

İnsanlar insanlar için var. Kadınların olduğu yerde Erkekler vardır, Erkeklerin olduğu yerde Kadınlar vardır.

Tabiki eşinizin de arkadaşları olacak (Kadın Erkek farketmez). Sizin de olacak arkadaşlarınız...

Bu ülkede yaşayan bir çok Kadın ve Erkek, eşlerine sadece kısıtlama yapıp duruyor.
Adam resmen ne kadar paranoyak olduğunuzu bildiği için korkudan mesajları siliyor, resmen.

Sizde resmen psikopat gibi eşinizin mesajlarını okuyorsunuz.

Nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz eşinizle ?
Güvenmiyorsanız ise neden evlisiniz o zaman ?

Sert konuşacağım belki ama sizin gibi insanlar tedavi olması lazım. Sizin hissetikleriniz sevgi değil resmen takıntı. Evet takıntı!

Ayrıca aklınız fikriniz sadece sapıklığa çalışıyor. Elinizde olsa eşinizin yanına dişi sinek dahi sokmayacaksınız.

Bırakın artık şu tutumları. Biraz kendinize güvenin. Bir Diktatör gibi eşinize baskı yapıp durmayın.

Bunu en azından kendi ruh sağlığınız için deneyin.

Ayrıca eşiniz diyelim ki sizi aldatacak... bunu öyle bir yapar ki ruhunuz bile duymaz.
Ayrıca aldatılmayı önleyemezsiniz. Zaten kafasında aldatmak istiyorsa ve sırf korkudan yapamıyorsa sizin baskıcı tutumlarınız yüzünden o adamla neden evli kalıyorsunuz ki ?

Ben anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.

İnsanlar insanlar için var. Kadınların olduğu yerde Erkekler vardır, Erkeklerin olduğu yerde Kadınlar vardır.

Tabiki eşinizin de arkadaşları olacak (Kadın Erkek farketmez). Sizin de olacak arkadaşlarınız...

Bu ülkede yaşayan bir çok Kadın ve Erkek, eşlerine sadece kısıtlama yapıp duruyor.
Adam resmen ne kadar paranoyak olduğunuzu bildiği için korkudan mesajları siliyor, resmen.

Sizde resmen psikopat gibi eşinizin mesajlarını okuyorsunuz.

Nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz eşinizle ?
Güvenmiyorsanız ise neden evlisiniz o zaman ?

Sert konuşacağım belki ama sizin gibi insanlar tedavi olması lazım. Sizin hissetikleriniz sevgi değil resmen takıntı. Evet takıntı!

Ayrıca aklınız fikriniz sadece sapıklığa çalışıyor. Elinizde olsa eşinizin yanına dişi sinek dahi sokmayacaksınız.

Bırakın artık şu tutumları. Biraz kendinize güvenin. Bir Diktatör gibi eşinize baskı yapıp durmayın.

Bunu en azından kendi ruh sağlığınız için deneyin.

Ayrıca eşiniz diyelim ki sizi aldatacak... bunu öyle bir yapar ki ruhunuz bile duymaz.
Ayrıca aldatılmayı önleyemezsiniz. Zaten kafasında aldatmak istiyorsa ve sırf korkudan yapamıyorsa sizin baskıcı tutumlarınız yüzünden o adamla neden evli kalıyorsunuz ki ?
Sen anlama boyle sor diye evleniyoruz.
Bir konudan yaptiginiz cikarimlara bak.
Aldatilmayi onlemeye calismiyorum aldatilip uyumamaya calisiyorum.
Kips

Bence kızla ortak grup yapın konusurken dikkat etsinler arada siz de ayar vermiş olursunuz

Valla yillar sonr karsilasip..gunaydin uyandin mi? ..tarzinda mesajlar hic hos degil... benim hosuma gitmedi..ne diyim takipe devam et ama sonunda ne yapacaksin o onemli

Takibe ne gerek adam vakitsizce hiç rahatsız olmadan sizin yanınızda bile rahat rahat sizin halinizi düşünmeden konuşabiliyor
Benim kocam kalkıp elin kadınına unutmak ne mümkünmüş canım falan gece gündüz böyle konuşacak ebedi konuşmaya uğurlarım.
hiçbir şey yapmıyorsunuz pardon ama geniş misiniz?
2 gün sonra iş işten geçerse ah vah başlar.

Takibe ne gerek adam vakitsizce hiç rahatsız olmadan sizin yanınızda bile rahat rahat sizin halinizi düşünmeden konuşabiliyor
Benim kocam kalkıp elin kadınına unutmak ne mümkünmüş canım falan gece gündüz böyle konuşacak ebedi konuşmaya uğurlarım.
hiçbir şey yapmıyorsunuz pardon ama geniş misiniz?
2 gün sonra iş işten geçerse ah vah başlar.
Dar degilim ya ona bak.

Back
X