• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine eşimle ilgili

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum

Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi

Yanlışlıkla olmuştur dedim

Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım

Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu

Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde

Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var

Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek

Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam

Sessiz kal bence. Hemen sorma bagirip cagirma. Watsapp web varmis ondan yukle. Ben beceremem ama aen becerebilirsen yap da bak bakalimm ne konusuluyo..
Cok akil veren olur burda iyi etmissin hamle yapmadan sormakla.. ben dayanamayp parpiladiydim simdiye adami. Ama oyle de bisey elde edemiyosun ..

Ayrı ayrı konu açarak değilde, bi başlık altında devam etseniz iyi olmaz mıydı ?:110:

Beklemede kalmak zorundasınız. Biz buradan ne desek boş. Varsa bir şey ortaya çıkar zaten siz tetikte olun.

Beklemede kalmak zorundasınız. Biz buradan ne desek boş. Varsa bir şey ortaya çıkar zaten siz tetikte olun.
Çıkmıyor lanet olası şey
Kafayı yiyen artık
Niye böyle oluyor niye
Hep Kafam dolu
Neden şüphe oluyor

Sessiz kal bence. Hemen sorma bagirip cagirma. Watsapp web varmis ondan yukle. Ben beceremem ama aen becerebilirsen yap da bak bakalimm ne konusuluyo..
Cok akil veren olur burda iyi etmissin hamle yapmadan sormakla.. ben dayanamayp parpiladiydim simdiye adami. Ama oyle de bisey elde edemiyosun ..
WhatsApp web nasıl kuruluyor

whatsapp,telegram,instagram,facebook tüm sosyal medya hesaplarımdan profil fotoğrafımı kaldırdım. canım öyle istedi çünkü.

şimdi ben birini yanlışlıkla arasam,sonra o kişiyi birisi facebook'tan eklese ve Profil fotoğrafı olmasa o ben miyim? ne mana ya? bence bu hastalıklı bir düşünce yapısı. eski konularınızı da biliyorum. tedavi şart.

whatsapp,telegram,instagram,facebook tüm sosyal medya hesaplarımdan profil fotoğrafımı kaldırdım. canım öyle istedi çünkü.

şimdi ben birini yanlışlıkla arasam,sonra o kişiyi birisi facebook'tan eklese ve Profil fotoğrafı olmasa o ben miyim? ne mana ya? bence bu hastalıklı bir düşünce yapısı. eski konularınızı da biliyorum. tedavi şart.
Kaldırmak ayrı şey
Hiç olmasa asla şüphelenmem

Ama ikisinde de kalp ve Gül şekli var
O kadar resim arasından neden aynısı

Tedavi olucam
Ama gerçekten kafam çok karışık

WhatsApp web nasıl yükleniyor
Bilen var mı

Şu an çok kötüyüm ağlıyorum
Kızım ve eşim uyudu
Kimseye birşey diyemiyorum
Ben ne yapıcam
Nasıl çıkarıcam
Nasıl kafamı toparlıcam
Çok kötüyüm
Bu şüphe beni yiyip bitirecek

Şu an çok kötüyüm ağlıyorum
Kızım ve eşim uyudu
Kimseye birşey diyemiyorum
Ben ne yapıcam
Nasıl çıkarıcam
Nasıl kafamı toparlıcam
Çok kötüyüm
Bu şüphe beni yiyip bitirecek
Evet gerçekten aklı dengeni yitireceksin az kaldı lütfen yardım al acilen hiç durma bak evladına da zarar vereceksin bu gidişin hayra alamet değil bırak ya adam bir halt yiyorsa çıkacak zaten ama ya değilse yazık değil mi eşine de kim kaldırır bu kadar paranoya yi benim aklıma gelmez vay o onun profili ile aynı yok gece yarısı eşimi aradı aşırı takintilisin

Kocanin aldattığı kadın sizin ortak hesabınızı faceden eklemez. Watsap web yukleyecegine önce arama dökümüne bak senden habersiz birileriyle saatlerce konuşuyor mu diye.

Back
X