yıne eskı gunlerı yasamak ıstemıyorum 3 cocukla yardım

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
68
İstanbul
esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım

esımı ve 9 kısıyı ısten cıkarmıslar ne yaparım sımdı 3 cocukla gene aynı sorunları yasamak ıstemıyorum carrefour da balık tasıyordu haftanın 4 gunu sımdı ne olacak ne yaparız yandımmmm esım soforluk yapıyordu bana akıl verın nerelere muracat edelım
Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:

İşkur'a gidin, kariyer sitelerindeki ilanlara başvurun, eşe dosta söyleyin.. Başka ne gelir ki elden ?
Ülkenin kanayan yarası.. :50:
Allah yardımcınız olsun..

siz çalışmıyormusunuz?
işten çıkarılan eşiniz onun basvurması gerekmezmi?
anlamadımki ben :26:

Şu mubarek günlerde Allah yardımcınız oolsun canım. Market tecrübesi olduğu için marketlerde denesin öncelikle şansını. Gazeteleri takip etsin, tanıdıklara hbr bıraksın. Büyük marketlerin sitelerine cv bıraksın. Umarım kısa zamanda bulur canım.

Allah yardimciniz olsun canim..carrefour buyuk olcekli bir firma oldugu icin,buyuk marketlere basvurabilir esiniz..real,migros,bauhaus,bim,A101..hangi sehirde yasiyorsunuz:26:

ıstanbul umranıyedeyız ama esım sofordu market tecrubesı yokkı zaten bu ısıde tanıdık vasıtasıyla bulmustuk

Canım bugün eniştemle konuşucağım,geçenlerde oda işçi arıyordu,yazını görünce aklıma geldi.Bizde kartaldayız.
Yalnız eşinin cv sni anlatan bir yazıyla özelden dönüş yaparmısın bana

Son düzenleyen: Moderatör:
ıstanbul umranıyedeyız ama esım sofordu market tecrubesı yokkı zaten bu ısıde tanıdık vasıtasıyla bulmustuk

Ümraniye'nin çevresinde sayısız sanayi sitesi var. Millet yavaştan oralara akmaya başladı zaten. Öyle yerlerde bakabilir mesela.

üzülme canım her şerde bir hayır vardır.belki de çıkması iyi oldu,bilemezsin.inşallah bir an önce iyi bir iş bulur:38:

allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda iş bulur eşiniz.rabbim bir kapıyı kapatır birini açar ömrü olan hiç bir kulunu rısksız bırakmaz.

Canım bugün eniştemle konuşucağım,geçenlerde oda işçi arıyordu,yazını görünce aklıma geldi.Bizde kartaldayız.
Yalnız eşinin cv sni anlatan bir yazıyla özelden dönüş yaparmısın bana

cok sevınırım ama dedıgım ıbı bır meslegı yok esımın sadece soforlugu var bıldıgı sızı zor durumda bırakmak ıstemem

Back
X